Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...."η εταιρεια απο το κουπερτινο της καλιφορνια"....

Περιεργο... Δεν το διαβασα καπου.... Ισως το 1ο θεμα χωρις την επισημανση αυτη.... Κατα τα αλλα,οσον αφορα την "ειδηση" (αν ποτε μπορει να ειπωθει ετσι), χλιαρα.... Μια απο τα συνηθισμενα... 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Anaisthitos said:

notch ειτε οχι, αν ειναι σαν της φωτογραφιας θα τους αφησω το μηνιατικο μου

Φτάνει ένα μηνιάτικο; Τι μισθό παίρνεις;; :P

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Φτάνει ένα μηνιάτικο; Τι μισθό παίρνεις;; :P

θα περιμενω τις αγγελιες του ινσομνια αν δεν φτανει το μηνιατικο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει περιπτωση να τα βαλουν ολα αυτα...δεν θα εχουν νοημα τα iphone 8 μετα.. αντε κανα Α10 64-256gb και καμερα χωρις 4k@60 ..οτι εχει το ip7 δηλαδη, οπως εκαναν και με το se αντιστοιχο του περσυνου 6s... με retail price 400-500ε και πολλα σου δινει (και σου παιρνει :P)...για απλ συσκευες μιλαμε..

Επεξ/σία από cpgr
Δημοσ.

Το notch δείχνει πολύ μικρό συγκριτικά με του Χ. Ίσως κατάφεραν να το σμικρύνουν (φημολογείται εδώ και καιρό) και αν ισχύει στο ΧI θα είναι ασήμαντο. Πάντως αυτό που βλέπω στην φωτό είναι απίστευτα ωράιο και αν διατηρηθεί κάτω από 600€ θα κάνει πάταγο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 minutes ago, cpgr said:

Δεν υπαρχει περιπτωση να τα βαλουν ολα αυτα...δεν θα εχουν νοημα τα iphone 8 μετα.. αντε κανα Α10 64-256gb και καμερα χωρις 4k@60 ..οτι εχει το ip7 δηλαδη, οπως εκαναν και με το se αντιστοιχο του περσυνου 6s... με retail price 400-500ε και πολλα σου δινει (και σου παιρνει :P)...για απλ συσκευες μιλαμε..

δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το 8 εφοσον μιλαμε για διαφορετικες ιντσες, αναλυση, επεξεργαστη, επισης η Apple ανανεωνει τα κινητα της καθε χρονο οποτε αν βγει με την αναγγελλια των iphone9 τα 8αρια ειναι ετσι κι αλλιως μια γενια πισω

αν το SE2 ειναι οπως στη φωτο τοτε περιμενω πως και πως   να αντικαταστησω το SE μου

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.

"Στην πίσω όψη της συσκευής θα βρίσκεται επίσης γυαλί αφού περιμένουμε να υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση."

Η ασύρματη φόρτιση έχει σχέση με το γυαλί που υπάρχει στην πλάτη;

Μήπως αντί για "αφού" έπρεπε να υπάρχει "και"  η "ενώ";

Λέτε να μας δώσει κίνητρο η Apple να το γυρίσουμε σε IOS με IPhone SE 5" without bezels 98% screen to body ratio;Η θα το βγάλει πάλι με bezels που ακουμπάς καφέ και τασάκι;Θα θυσιάσω το 1/4 του μισθού μου αν αξίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Odyss3us είπε

δεν τιθεται θεμα συγκρισης με το 8 εφοσον μιλαμε για διαφορετικες ιντσες, αναλυση, επεξεργαστη, επισης η Apple ανανεωνει τα κινητα της καθε χρονο οποτε αν βγει με την αναγγελλια των iphone9 τα 8αρια ειναι ετσι κι αλλιως μια γενια πισω

αν το SE2 ειναι οπως στη φωτο τοτε περιμενω πως και πως   να αντικαταστησω το SE μου

Nαι οπως ειχε κανει και με το se ειχε βγει το 7 και στο se εβαλε specs 6s.. σιγα να μην "σκοτωσει" τα 7 και 8 με 4.7" + 720p + bezel βγαζοντας κινητο χωρις bezel με μεγαλυτερη οθονη 5" (λογικα + 1080p + (oled στα 120hz ip9)) στα ιδια και λιγοτερα χρηματα.. ουτε μια στο εκατομυριο .. δυστυχως βεβαια αλλα ετσι βγαζει λεφτα..

Στη καλυτερη θα βαλουν πανελ του ip7 η 8-> 4.7" (οσα τους περισεψαν στα εργοστασια απο αυτα που δεν πούλησαν), καλυτερη καμερα, ασυρματη φορτιση στο ιδιο καλουπι..ελπιζω να αλλαξουν και την ιστορικη 1.2mpx selfie για μια αυτης της δεκαετιας.. 

Επεξ/σία από cpgr
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

"Στην πίσω όψη της συσκευής θα βρίσκεται επίσης γυαλί αφού περιμένουμε να υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση."

Η ασύρματη φόρτιση έχει σχέση με το γυαλί που υπάρχει στην πλάτη;

Μήπως αντί για "αφού" έπρεπε να υπάρχει "και"  η "ενώ";

Λέτε να μας δώσει κίνητρο η Apple να το γυρίσουμε σε IOS με IPhone SE 5" without bezels 98% screen to body ratio;Η θα το βγάλει πάλι με bezels που ακουμπάς καφέ και τασάκι;Θα θυσιάσω το 1/4 του μισθού μου αν αξίζει.

Η ασύρματη φόρτιση έχει σχέση με το γυαλί καθώς από μεταλλική επιφάνεια δεν είναι δυνατή η ασύρματη φόρτιση, οπότε αν γνωρίζουν ότι θα υπάρχει ασύρματη φόρτιση τότε σίγουρα θα είναι γυαλί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν όντως οι φήμες είναι αληθείς, όσο αφορά την σχεδίαση, δεν πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο, κυρίως λόγω της σειράς 8.

Σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη η διάσταση της οθόνης του, οπότε μιλάμε για ένα κινητό σχεδόν σαν το 8 με σχεδίαση και φιλοσοφία από το Χ (10). Θα έριχνε τις πωλήσεις του 8 στον πάτο... 

Είμαι πολύ περίεργος να δω τελικά πότε και αν ανακοινωθεί. 

Το μόνο που προβληματίζει, είναι η olixar που έχει ήδη προπαραγγελία για τζαμάκι και θηκούλα...

Συνήθως, βγαίνουν αληθινές τέτοιες ενέργειες και έχουν πηγές πληροφόρησης αρκετά καλές μέσα από τα βάθη της βιομηχανικής Κίνας.... 

Επεξ/σία από nikoskard
  • Confused 1
Δημοσ.
6 hours ago, cpgr said:

Nαι οπως ειχε κανει και με το se ειχε βγει το 7 και στο se εβαλε specs 6s..

6 μήνες αργότερα βγήκε το 7.

• Thanks 1
Δημοσ.

Περιμένω εδώ και ένα χρόνο ήδη τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, το iPhone 5 που έχω τώρα είναι στα όριά του...

Δημοσ.

το "μπαμ" που θα προκαλέσει είναι η "μικρή" (συγκριτικά με το σημερινή κατάσταση) οθόνη.

αν και δεν συμπαθώ την apple και το θεωρώ και πρόβλημα αν τελικά δεν έχει δακτυλικό νομίζω ότι ίσως κάτι θετικό θα βγεί για όλους μας.

Ελπίζω οι υψηλές πωλήσεις του (έτσι να κόβω) να συγκινήσουν τους κατασκευαστές android και να δούμε κάτι συμμαζεμένο σε οθόνη και σε εμάς. 

Είναι απίστευτο κρίμα και χάλι/ντροπή να μην καλύπτεται εμμονικά η κατηγορία των ανθρώπων που θέλουμε κινητά με μικρό σχετικά μέγεθος. Μπορεί το ποσοστό μας να είναι μικρότερο από αυτούς που θέλουν μεγάλες αλλά με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πρακτικά τίποτα (με εξαίρεση κανα sony) θα υπήρχε δυνατότητα υψηλού κέρδους αν κάποιος παρουσίαζε μια λογική σε τιμή πρόταση. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...