Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Federer είπε

Κανένας λόγος προς το παρόν να αντικαταστήσω το 4S μου.

Νομιζα οτι εχεις 3GS.

10 ώρες πριν, gianniskks είπε

Το notch δείχνει πολύ μικρό συγκριτικά με του Χ. Ίσως κατάφεραν να το σμικρύνουν (φημολογείται εδώ και καιρό) και αν ισχύει στο ΧI θα είναι ασήμαντο. Πάντως αυτό που βλέπω στην φωτό είναι απίστευτα ωράιο και αν διατηρηθεί κάτω από 600€ θα κάνει πάταγο. 

Εγω θα το ηθελα λιιγο πιο λεπτο απο το υπαρχον SE. Ομως συμφωνω πως αν ισχυει η μεγαλη οθονη σε αυτο το μεγεθος, το κινητο θα ξεπουλησει. Εδω πηγε εξαιρετικα το SE που ειχε 4'', επειδη ο κοσμος θελει και compact κινητα.

Η διαγωνιος παντως του σημερινου SE χωραει 5''. Για να δουμε...

13 ώρες πριν, just for today είπε

Αντε ωραια με HD οθονη χωρης καρτα μνημης και μπαταρια αντε βαρια βαρια 2000m στα 400 και παραπανω ευρο πραγματικη ευκαιρια

Και διαρκεια ζωης μεγαλυτερη απο τα περισσοτερα κινητα με 50% μεγαλυτερη μπαταρια. 

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εδω πηγε εξαιρετικα το SE που ειχε 4'', επειδη ο κοσμος θελει και compact κινητα.

Άρα θα μπορούσε να παραμείνει 4" και να γίνει ακόμα πιο compact :)

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε

...."η εταιρεια απο το κουπερτινο της καλιφορνια"....

Περιεργο... Δεν το διαβασα καπου.... Ισως το 1ο θεμα χωρις την επισημανση αυτη.... 

μπορεί να έχει μετακομίσει! :P

Πως θα είναι αυτό το "φτηνό" iPhone με αυτά τα χαρακτηριστικά;;; μήπως κουβεντιάζουμε για παραλλαγή του iPhone X (εξ :P ) από επετειακό design να γίνει μόνιμο;;;

και να εφαρμοστεί το design του iPhone 6/6s/7/8 στα πιο οικονομικά μοντέλα της εταιρείας από το Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας :P που θα έχουν και μια πιο φιλική τιμή και καλά;;;;; ;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Νομιζα οτι εχεις 3GS.

Εγω θα το ηθελα λιιγο πιο λεπτο απο το υπαρχον SE. Ομως συμφωνω πως αν ισχυει η μεγαλη οθονη σε αυτο το μεγεθος, το κινητο θα ξεπουλησει. Εδω πηγε εξαιρετικα το SE που ειχε 4'', επειδη ο κοσμος θελει και compact κινητα.

Και διαρκεια ζωης μεγαλυτερη απο τα περισσοτερα κινητα με 50% μεγαλυτερη μπαταρια. 

Στον υπνο σου

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Federer είπε

Κανένας λόγος προς το παρόν να αντικαταστήσω το 4S μου.

κι εγω ακομα με 4ς ειμαι και την παλευω οριακα...

απο μπαταρια πως πας? εγω 3 χρονια που το εχω , η μπαταρια ειναι μια χαρα... μονο προχθες ηταν στο 29% και εσβησε μονο του δεν ξερω τι επαθε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

κι εγω ακομα με 4ς ειμαι και την παλευω οριακα...

απο μπαταρια πως πας? εγω 3 χρονια που το εχω , η μπαταρια ειναι μια χαρα... μονο προχθες ηταν στο 29% και εσβησε μονο του δεν ξερω τι επαθε

Αν στο έκανε 1 φορά ίσως έφαγε σκάλωμα,αν και θα μπορούσε να κάνει reboot.Αν σου σβήνει ενώ έχει κάποιο ποσοστό μπαταρίας σημαίνει οτι τα έχει φτύσει η μπαταρία.Δεν την έχεις αλλάξει ε;

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Αν στο έκανε 1 φορά ίσως έφαγε σκάλωμα,αν και θα μπορούσε να κάνει reboot.Αν σου σβήνει ενώ έχει κάποιο ποσοστό μπαταρίας σημαίνει οτι τα έχει φτύσει η μπαταρία.Δεν την έχεις αλλάξει ε;

δεν την εχω αλλαξει ποτε.. αλλα γενικα προσεχω και με τους κυκλους φορτισης, και μια φορτιση μου βγαζει 1 μερα ακριβως ας πουμε..

Δημοσ.

το se 2 αν ειναι στην λογικη του πρωτου se θα ειναι μια χαρα τηλεφωνο (πλην νοτς) ,την τιμουλα να δουμε γιατι το λογικη τιμη κ απλ δεν πανε μαζι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, opcorsa είπε

δεν την εχω αλλαξει ποτε.. αλλα γενικα προσεχω και με τους κυκλους φορτισης, και μια φορτιση μου βγαζει 1 μερα ακριβως ας πουμε..

Η μπαταρία ανάλογα την χρήση αρχίζει να έχει αισθητή πτώση απο τον 1.5 χρόνο αν το "λιώνεις",με κανονική χρήση η πιο ελαφριά αργεί πιο πολύ.Στο δικό μου άρχισε να είναι αισθητή μετά τα 2.5 χρόνια.Τον Ιούνιο κλείνει 3 χρόνια και επειδή πλέον ξεφορτίζει αρκετά πιο γρήγορα,θα την αλλάξω εύκολα γιατί είναι αποσπώμενη και το κινητό σε άριστη κατάσταση το οποίο μάλλον θα το κρατήσω για 2ο ;όταν με το καλό πάρω άλλο.Το είχα βάλει αγγελία για πούλημα για 70€ αλλά το μετάνιωσα.  :P

Η γνήσια Samsung πρέπει να έχει 25€ και Σκρούτζ απο 7€.Αλλά δεν ξέρω αν είναι η γνήσια.Στο Iphone 4s πόσο κοστίζει η αλλαγή;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Η μπαταρία ανάλογα την χρήση αρχίζει να έχει αισθητή πτώση απο τον 1.5 χρόνο αν το "λιώνεις",με κανονική χρήση η πιο ελαφριά αργεί πιο πολύ.Στο δικό μου άρχισε να είναι αισθητή μετά τα 2.5 χρόνια.Τον Ιούνιο κλείνει 3 χρόνια και επειδή πλέον ξεφορτίζει αρκετά πιο γρήγορα,θα την αλλάξω εύκολα γιατί είναι αποσπώμενη και το κινητό σε άριστη κατάσταση το οποίο μάλλον θα το κρατήσω για 2ο ;όταν με το καλό πάρω άλλο.Το είχα βάλει αγγελία για πούλημα για 70€ αλλά το μετάνιωσα.  :P

Η γνήσια Samsung πρέπει να έχει 25€ και Σκρούτζ απο 7€.Αλλά δεν ξέρω αν είναι η γνήσια.Στο Iphone 4s πόσο κοστίζει η αλλαγή;

νομιζω εχω ακουσει απο 40 μεχρι 70 στο 4ς συνεπως δεν αξιζει να ασχοληθω..

αλλα μαλλον παροδικο το προβλημα τωρα το κινητο ειναι μια χαρα..

θα το κρατησω ακομα γιατι δεν ειμαι θυμα να αγοραζω καθε τρις και λιγο μπιχλιμπιδια...το κυριο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω μερικες εφαρμογες ή αναβαθμισεις επειδη εχω παλιο ΙΟΣ

Δημοσ.
Στις 5/13/2018 στις 9:57 ΜΜ, Anaisthitos είπε

notch ειτε οχι, αν ειναι σαν της φωτογραφιας θα τους αφησω το μηνιατικο μου

χαχαχα....Να δω στο τέλος του ετους πως θα πληρώσεις Τέλη κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ..

Δημοσ.

iphone και φθηνο δεν παει μαζι, οταν θες να εχεις στο παντελονι σου ενα  iphone τοτε θα πρεπει να πληρωσεις,πως να το κανουμε apple  is no1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/5/2018 στις 6:18 ΜΜ, opcorsa είπε

νομιζω εχω ακουσει απο 40 μεχρι 70 στο 4ς συνεπως δεν αξιζει να ασχοληθω..

αλλα μαλλον παροδικο το προβλημα τωρα το κινητο ειναι μια χαρα..

θα το κρατησω ακομα γιατι δεν ειμαι θυμα να αγοραζω καθε τρις και λιγο μπιχλιμπιδια...το κυριο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω μερικες εφαρμογες ή αναβαθμισεις επειδη εχω παλιο ΙΟΣ

Ισως αξίζει να πάρεις το προηγούμενο Iphone SE σε χαμηλότερη τιμή,αν φυσικά μπορείς να συνεχίσεις με κινητό 4".

Στις 16/5/2018 στις 10:02 ΠΜ, mike maria είπε

iphone και φθηνο δεν παει μαζι, οταν θες να εχεις στο παντελονι σου ενα  iphone τοτε θα πρεπει να πληρωσεις,πως να το κανουμε apple  is no1

Πώς το μεταφράζεις αυτό;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Ισως αξίζει να πάρεις το προηγούμενο Iphone SE σε χαμηλότερη τιμή,αν φυσικά μπορείς να συνεχίσεις με κινητό 4".

Πώς το μεταφράζεις αυτό;

ναι για SE Με βλεπω και εμενα... γενικα δεν μαρεσουν οι μεγαλες οθονες ...θελω να χωραει στην τσεπη το κινητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, opcorsa είπε

ναι για SE Με βλεπω και εμενα... γενικα δεν μαρεσουν οι μεγαλες οθονες ...θελω να χωραει στην τσεπη το κινητο

Σε iphone γενικά η μετάβασή σου θα είναι πιο ευκολη(μεταφορά εφαρμογών,υπηρεσιών κλπ).Ομως οι 4' είναι λίγες ειδικά για ανάγνωση κειμένων(internet) αλλά και για βίντεο-εικόνα.Μικρό και δυνατό το iphone SE αλλά πολύ μεγάλα bezel.Αν το καινούριο SE είναι έτσι δεν θα έχει καμία σχέση screen-to-body-ratio,μεγάλη διαφορά σε design και σε οθόνη,αλλά λογικά θα είναι υπερκοστολογημένο.

Εχω android 4.3" και ξέρω πως είναι.Πολύ βολικό στο χέρι,ελαφρύ και χωράει παντού.Με 1 απλή θήκη σιλικόνης πέφτει και δεν παθαίνει τίποτα.Το επόμενό μου κινητό θα είναι 5"-5.5" με όσο το δυνατόν μικρά bezels.

https://www.macworld.co.uk/news/iphone/iphone-se-2-2018-3500611/#toc-3500611-7

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...