neogeo1982 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Θα ήθελα να μοιραστώ με τα μέλη του forum κάτι που μου έτυχε και το έχω ακούσει και από άλλους όταν αγοράζετε games μέσω ps account. Υπάρχουν και εδώ πωλητές στο insomnia που πουλάνε ps account με games μέσα σε αρκετά καλές τιμές από την αρχική τιμή του παιχνιδιού. Το τυρί το βλέπετε δεν βλέπετε όμως την φάκα...Στην αρχή είναι όλα οκ. Σας δίνουν τους κωδικούς του account όπου μπαίνετε και κάνετε download το παιχνίδι και παίζετε κανονικά. Οπότε κανένα πρόβλημα βάζετε καλή αξιολόγηση αφού όλα έγιναν όπως τα κανονίσατε. Μετά από 6 μήνες η και παραπάνω το παιχνίδι ξαφνικά θα κλειδώσει και θα σας ζητηθεί ένας κωδικός που έχει σταλεί στο email του ps account όπου έχει γίνει η αγορά του παιχνιδιού. Εσείς έχετε username password του ps account αλλά δεν έχετε τους κωδικούς για το email οπότε δεν θα μπορέσετε να κάνετε ανάκτηση του παιχνιδιού όταν κλειδώσει. Έτσι την πάτησα και εγώ με παρόμοια αγορά. Κλείδωσε το παιχνίδι και δεν μπορούσα να μπω στο email να δω τι μου έστειλαν γιατί ο κωδικός που μου είχε δώσει ο κύριος που μου το πούλησε είχε αλλαχτεί και έμεινα ***. Προφανώς το κόλπο είναι να πουλάνε το ίδιο account σε 2-3 διαφορετικούς χρήστες άνα διαστήματα οπότε αγοράζει 1 παιχνίδι πχ με 50 ευρώ και το πουλάει σε 3-4 χρήστες από 30 ευρώ. Στην ουσία είναι σαν να σου νοικιάζουν το παιχνίδι για όσο καιρό θέλουν εκείνοι. Μετά γεια σας πέταξε το πουλάκι τα χάσατε τα λεφτά σας ότι προλάβατε να παίξετε. Όταν θα κάνετε αγορά λοιπόν εκτός από κωδικούς ps account να ζητάτε το username και το κωδικό του email που σας δίνει να κάνετε τσεκάρισμα αν είναι σωστό το email και αν έχετε κανονικά πρόσβαση. Αν δεν έχετε πρόσβαση στο email που σας δίνει το πιθανότερο μετά από λίγο καιρό να σας κλειδώσει το παιχνίδι και να χάσετε τα λεφτά σας ρίξτε και μια ματιά εδώ σε αυτό το link για να καταλάβετε πως λειτουργεί το σύστημα απάτης http://www.xplaygr.com/2017/04/07/apati-tis-polisis-logariasmon-tou-playstation-network/ 4
stelios18120 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά κάνεις και το αναφέρεις το συγκεκριμένο θέμα. Βλέπω αρκετους που αγοράζουν account και συνδρομές από διάφορους περίεργους τύπους που μερικές φορές πουλάνε κοψοχρονια...... Καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από stelios18120
gRim Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Και κωδικούς του e-mail να σου δώσουν το πιθανότερο είναι μετά από λίγο να πέσει ban γιατί στους περισσότερους από αυτούς τους λογαριασμούς τα παιχνίδια είναι αγορασμένα με κλεμμένες πιστωτικές οπότε σε αυτή την περίπτωση στην καλύτερη χάνεις το παιχνίδι και στην χειρότερη τρώει ban η κονσόλα από το psn.
neogeo1982 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) το κόλπο είναι ότι στις οδηγίες σου λένε μπες στο λογαριασμό κάνε download το παιχνίδι και μετά κάνε logout και μπες στο δικό σου account να το παίξεις από κει. αυτό λένε σε όλους αλλά αν κάνει κάποιος το λάθος και μπουν 2 ταυτόχρονα στο ίδιο account θα γίνει kick out οπότε bye bye το παιχνίδι και στους δυο. το ps σου στέλνει κωδικό ανάκτησης που έχει σταλεί στο email αλλά κανείς δεν έχει πρόσβαση οπότε καλά κρασιά άντε βγάλε άκρη. έτσι φυσικά αν γίνει καμία στραβή μπορεί να φας και μπαν από το σύστημα οπότε γεια σας σου κάνει και ζημιά στην κονσόλα εκτός από τα λεφτά που χάνεις για το παιχνίδι Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από neogeo1982 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα