Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Με 150 ευρώ θέλω να αγοράσω tablet με 10'', καλή οθόνη για διάβασμα. Η χρήση που κάνω είναι ίντερνετ, βίντεο, διάβαασμα.  Με ενδιαφέρει να υπάρχει 4G. Δεν με ενδιαφέρουν άλλα χαρακτηριστικά (καμερα, dual boot, εγγύηση, μπαταρία, πληκτρολόγια). Προτιμώ να αγοράσω κάτι απο Ελλάδα, καινούργιο χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση σε κατάστημα. Θα σας ήμουν ευγνώμων άν μου υποδεικνύατε κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ Zengar Zombolt. Τί γνώμη έχετε για το Mls alu plus?  Έχει ανάλυση οθόνης 1920Χ1080. Θα είναι καλύτερο για διάβασμα??

Επεξ/σία από giorgie
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο γενικά τα MLS τα κράζουμε πάντως 

άμα μπορείς να ανεβάσεις το budget σου υπάρχει και αυτή η επιλογή https://www.skroutz.gr/s/8803320/Huawei-MediaPad-M2-10-1-4G-16GB.html με μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Μακριά από MLS 

Ναι, ναι, μπαίνω σιγά σιγά στο νόημα..ευχαριστώ..

Zengar Zombolt δυστυχώς είναι 150, άντε στην καλύτερη περίπτωση κοιτάω για 200..είναι τρείς μέρες που κάνω έρευνα αγοράς ποικιλοτρόπως αλλά δυσκολεύομαι. Είχα πάρει το 2015 ένα ταμπλετ alcatel pop 8 3G , 8 ''' και βγήκε παλικάρι. Το χάρισα σε συγγενή μου που το χρειάζεται για παρέα.. Και ψάχνω καινούργιο.. Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο από έξω θα βρεις κάτι(αν υπάρχει) .

Για διάβασμα θες τουλάχιστον 1920*1200

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Βλέπω ότι δυστυχώς είναι μονόδρομος η πρόταση του Zengar Zombolt...huawei M2. Κοίταξα και στο Amazon: το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το βρίσκω αλλά γενικά το ίδιο ακριβά μου φαίνονται όλα και οι μάρκες μου είναι άγνωστες.. Σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια  Saruman123 kai Zengar Zombolt!!! Να είστε καλά!!

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, d_crazy είπε

Αν και άργησα, νομίζω οτι αυτή η επιλογή είναι ο,τι πρέπει για τα χρήματα που διαθέτεις: https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_1830880.html?wid=1433363

Ρε d_crazy βλέπω πως έχεις απαντήσει σε κάποιο post και απευθείας ξέρω ότι έχει προτείνει chuwi...γιατί τέτοιο κόλλημα;;; Εσύ επιτελείσαι ή τζάμπα διαφήμιση κάνεις;;; 

Δημοσ.
Στις 5/14/2018 στις 1:00 ΜΜ, nikοs είπε

Ρε d_crazy βλέπω πως έχεις απαντήσει σε κάποιο post και απευθείας ξέρω ότι έχει προτείνει chuwi...γιατί τέτοιο κόλλημα;;; Εσύ επιτελείσαι ή τζάμπα διαφήμιση κάνεις;;; 

Όταν κάτι είναι ωραίο και σε αρέσει, το προτείνεις. Ο καθένας έχει την αποψή του,δεν μπορώ να καταλαβώ αυτήν την μανία που ακούω επειδή προτείνω μια εταιρία.Αν έκανα διαφήμιση αυτήν την εταίρια θα την εκθείαζα συνεχώς.Όμως έχω παραδεχτεί , ο,τι έχει αρκετά προβληματάκια.Παρόλαυτα οι συσκευές της παραμένουν vfm για εμένα. Είναι σαν τα xiaomi : οι περισσότεροι τα προτείνουν οχι επείδη πληρώνονται απο την xiaomi αλλά γιατί βγάζουν όντως vfm  συσκεύες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...