Soulrenor Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , θα ήθελα να επεκτείνω το wi-fi του σπιτιού μου, καθώς το βασικό router βρήσκεται 2 ορόφους κάτω και στον πάνω όροφο έχω τραβήξει ενα καλώδιο ethernet που συνδέεται σε ένα switch και από κει και έπειτα στέλνει σε 2 desktops και σε ένα άλλο router για το wi-fi. Αυτό το router έχει αρχίσει και προκαλεί προβλήματα στο υπόλοιπο δίκτυο καθώς μπαίνει κάποιος από το wi-fi σε οποιοδήποτε site και γονατίζει την ταχύτητα στα υπόλοιπα. Η σύνδεση που έχω στο σπίτι είναι η 30αρα vdsl της Cosmote (ex OTE). Οι απαιτήσεις είναι να μπορούν να συνδέονται 3 με 4 άτομα χωρίς να "φρικάρουν" κάθε 2 δευτερόλεπτα τα πάντα, το budget είναι μέχρι και 50 με 60€ αν είναι τόσο αναγκαία. Επίσης, αν υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος σύνδεσης δικτύου θα βοηθούσε ιδιαίτερα, ευχαριστώ. Αν για κάποιο λόγο είμαι εκτός θέματος παρακαλώ πείτε μου για να το ανεβάσω στο σωστό τμήμα του forum. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Soulrenor
gapito Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 καλησπέρα τοπολογικά δεν είναι ότι πιο σωστό αλλά δεν είναι και λάθος(αν μπορεί να χαρακτιρίσει καποιος σωστό και λάθος). πες μας σε παρακαλώ ποια είναι τα routerakia. αυτό που χρειάζεσαι ειναι bandwidth control (Qos) είτε στο 1ο router (που αν ειναι παρόχου δεν έχεις και πολλές επιλογές) η στο 2ο οπότε με τα $$ αυτά πας σε κάτι απο asus tp-link netgear με δυνατότητα qos. περίμενε και τα άλλα παιδια να ακούσεις αποψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα