Govoovo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο φορουμ! Εχω το εξης προβλημα...: καηκε παλια καρτα γραφικων και μπηκε μια καινουργια της gigabyte gtx 1050 2gb oc windforce... (ολα τα drivers κατεβαστηκαν κ αυτοματα κ χειροκινητα) παρολα αυτα στα display settings μου εχει 2 resolutions σαν να υπαρχουν δυο οθονες πανω και οι επιλογες ειναι 800χ600 κ 1280χ768 και στην δευτερη 1920χ1080 και τα μονα που μπορω να πειραξω ειναι τα 800χ600 και 1280χ768 τα 1920χ1080 ειναι λες και υπαρχουν σε αλλο μονιτορ (το οποιο οπως αναφερω δεν υπαρχει καν) ... και το αποτελεσμα ειναι η αναλυση να ειναι χαλια... Υπαρχει καποιος που να ξερει ή να εχει καμια ιδεα γιατι γινεται αυτο κ αν υπαρχει καποια ευκολη λυση? το εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν βρηκα καπου καποιο ιδιο προβλημα στο google γενικα... αλλο pc δεν υπαρχει για να δοκιμαστει ξεχωριστα η καρτα ... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Govoovo
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 καταρχας θα ελεγα σιγουρεψου οτι κανεις σωστα την διαδικασια μηπως εχουν μεινει τπτ στοιχεια απο τα παλια ντραιβερς μεσα κλπ.. 1
Govoovo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 σε ευχαριστω κ θα το κανω αμεσως να δω, αν και σημερα το πρωι εγινε reseting windows ! ενα πολυ παραξενο ειναι πως ενω το εχω συνδεμενο με hdmi μεσα μου το διαβαζει σαν dvi αυτο γτ θα μπορουσε να το κανει? ,
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) δλδ πας στο nvidia panel εκει που λεει για την αναλυση και σου εχει 2 οθονες και σου δειχνει και dvi και ολα αυτα μετα απο φορματ ? αν φανταστω οτι αυτο εννοεις σαν reseting windows.. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Ghost007
Govoovo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 το θεμα με τις οθονες φτιαχτηκε ... διαβαζε και της μητρικης τα γραφικα κ εβγαζε ετσι δυο μονιτορ... τωρα εχω μονο την καρτα ενεργοποιημενη αλλα το προβλημα ειναι πως δεν μου εχει επιλογη για 1920χ1080 ... μου βγαζει μονο 800χ600 1024χ768 ... εκανα uninstall τα drivers κ τα ξανα εβαλα απτο σαιτ της καρτας αλλα τιποτα.. το ρεσετ windows δεν ειναι ακριβως το φορματ αλλα στην ουσια γυρνας πισω στα αρχικα settings του υπολογιστην οπως οταν ανοιξε πρωτη φορα αν δεν κανω λαθος ,
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 χμμμ τωρα τι να σου πω ...φανταζομαι καταρχας η οθονη ειναι full hd ετσι... μηπως να περασεις τπτ drivers της οθονης και παιζει τπτ τετοιο... κατι θυμαμαι παλια γινοταν κατι τετοιο με της αναλυσεις αλλα δε μπορω να θυμηθω τωρα τι εφταιγε... windows 10 η 7αρια εχεις βαλει επισης ? κοιτα πιθανων επισης θα μπορεις να κανεις custom αναλυση... αλλα καλο θα ηταν να βρουμε τι παιζεται και δε σου βγαζει μονο του της αναλυσεις ...
Govoovo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 10ρια εχω μεσα... και ναι ειναι full hd ! Και εγω θυμαμαι καποια θεματα παλια και τωρα που εφτιαξα τουλαχιστον το μονιτορ εχει αρκετα θεματα στο ιντερνετ που βλεπω μηπως κ βρω καμια λυση αλλα μεχρι στιγμης η αληθεια ολα κανουν fail
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 ε κοιτα οπως ειπα αμα δε βγαλεις ακρη δες τι επιλογες εχει στο custom και φιαχτο απο εκει... δες και για τπτ ντραιβερς της οθονης που σου ειπα μηπως δεν την βλεπει σωστα το συστημα τπτ τετοιο...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Εμένα μου είχε κάνει ακριβώς το ίδιο μια 290χ, μετά από κάνα μήνα βγήκε off, δοκίμασε ένα format βάλε εσύ οδηγούς μην αφήσεις τα Windows να βάλουν ότι θέλουν και αν στο ξανά κάνει πήγαινε την πίσω, λογικά έχεις εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα