Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 51 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Με τι εισοσδημα τα πηραν τοτε και ποσο εχουν τωρα το σκεφτηκες ? Αυτο ειναι δικο τους προβλημα. Αν πας και δινεις 50.000 ευρω για να παρεις ενα s2000 για να πουλας μουρη και να κανεις κοντρες, τοτε να εχεις και τα γκαφρα να το συντηρησεις και να μην κλαιγεσαι επειδη αυτος με το 1000ρι yaris πληρωνει το 1/10 απο σενα. Αν εισαι λογικος ανθρωπος, θα σκεφτεις οτι μπορει σημερα να βγαζεις πολλα λεφτα, αυριο θα βγαζεις παλι πολλα λεφτα? Τι κοστος συντηρησης εχει το αμαξι? Γιατι ενα αμαξι δεν ειναι μονο βενζινη, τελη. Πανε σαν μογγολα και αγοραζουν πανακριβα, και μετα το σερβις οταν ζηταει 500ρικα, πανε και βαζουν μαιμου ανταλλακτικα στον κυρμητσο χωρις αποδειξη. Στην ιδια κατηγορια ειναι και βρωμογυφτοι που αφαιρουν καταλυτες και dpf , οταν αυτα κλαταρουν αντι να τα αντικαταστησουν, επειδη λενε ειναι ακριβα και το αμαξι δεν αξιζει τοσο... Τα μεταξωτα βρακια ξερετε τι κωλους θελουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε ναι πλεον οποιος αγοράζει αμαξι μεγάλου κυβισμού,δηλαδή άνω του 2λιτρου,τραγικό να θεωρειται ενα 2λιτρο αμάξι μεγάλου κυβισμού αλλά εντάξει Ελλάδα είμαστε, το κάνει εν γνώση του οτι έχει σχετικά ακριβά τέλη κυκλοφορίας και αν είναι και σχετικα καινούριο και φόρο πολυτελείας. Εγώ π.χ. το έκανα ελληνικό εν γνώση μου για τα τέλη κυκλοφορίας. Λέω μέσα μου,αν καπνιζα,δεν καπνίζω,ενα πακέτο τσιγαρα την ημερα,θα ήθελα πάνω απο 1000 ευρώ το χρόνο μίνιμουμ και θα κατέστρεφα και την υγεία μού.Οπότε το αμάξι πάλι φθηνό μου βγαίνει παρα τα κυβικά του. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αυτο ειναι δικο τους προβλημα. Αν πας και δινεις 50.000 ευρω για να παρεις ενα s2000 για να πουλας μουρη και να κανεις κοντρες, τοτε να εχεις και τα γκαφρα να το συντηρησεις και να μην κλαιγεσαι επειδη αυτος με το 1000ρι yaris πληρωνει το 1/10 απο σενα. Αν εισαι λογικος ανθρωπος, θα σκεφτεις οτι μπορει σημερα να βγαζεις πολλα λεφτα, αυριο θα βγαζεις παλι πολλα λεφτα? Τι κοστος συντηρησης εχει το αμαξι? Γιατι ενα αμαξι δεν ειναι μονο βενζινη, τελη. Πανε σαν μογγολα και αγοραζουν πανακριβα, και μετα το σερβις οταν ζηταει 500ρικα, πανε και βαζουν μαιμου ανταλλακτικα στον κυρμητσο χωρις αποδειξη. Στην ιδια κατηγορια ειναι και βρωμογυφτοι που αφαιρουν καταλυτες και dpf , οταν αυτα κλαταρουν αντι να τα αντικαταστησουν, επειδη λενε ειναι ακριβα και το αμαξι δεν αξιζει τοσο... Τα μεταξωτα βρακια ξερετε τι κωλους θελουν... Αν απο θεση που δεν υπηρχε περιπτωση να σε απολυσουν εχανες 11.500 ευρω τον χρονο σε 8 χρονια δεν θα τα ελεγες αυτα . Τα αυτοκινητα ειναι τα ευκολα εσοδα και δεν κοιτανε να πιασουν αυτους που φοροδιαφεγουν. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Αν απο θεση που δεν υπηρχε περιπτωση να σε απολυσουν εχανες 11.500 ευρω τον χρονο σε 8 χρονια δεν θα τα ελεγες αυτα . Και επειδη εχασα 11.500 ευρω το χρονο πρεπει να μπαινω σε φορουμ, να κλαιγομαι επειδη δεν μπορω να συντηρησω το "πρωτης αναγκης" 2λιτρο μου? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 αμα κατι σε επιβαρυνει οικονομικα το ξεφορτωνεσε οσο οσο να μην χασεις πιο πολλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 19 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Και επειδη εχασα 11.500 ευρω το χρονο πρεπει να μπαινω σε φορουμ, να κλαιγομαι επειδη δεν μπορω να συντηρησω το "πρωτης αναγκης" 2λιτρο μου? εχω την εντυπωση οτι χαιρεσαι?ακομη δεν καταλαβες οτι η συντηρηση του οχηματος,και οι φοροι του ειναι εντελως διαφορετικα θεματα.η συντηρηση ειναι ιδια εδω και 20 χρονια,οι φοροι εχουν τριπλασιαστει την τελευταια δεκαετια,και αν ληφθει υποψην η μειωση των εισοδηματων αλλα και η τεχνητη απομειωση της αξιας του οχηματος μεγαλων κυβικων,που βρισκεις το περιεργο να διαμαρτυρεται ο εχων.σε καποια φαση πρεπει να πληρωσει ο πραγματικα εχων,οχι να την πληρωνει παντα ο φαινομενικα εχων......... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, jmmys είπε Για ολόκληρο το 2018.Το απόλυτο κλέψιμο. Off topic,χώρα που έχει φόρο πολυτέλειας σε 2λιτρα και πάνω, δείχνει ποσο φτωχή είναι. Κυρίως σε νου. μα ποτέ δεν είμασταν πλούσια χώρα. φτωχομπινέδες είμασταν πάντα που ζούσαμε και κάναμε φιγούρα με δανεικά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Και επειδη εχασα 11.500 ευρω το χρονο πρεπει να μπαινω σε φορουμ, να κλαιγομαι επειδη δεν μπορω να συντηρησω το "πρωτης αναγκης" 2λιτρο μου? Μαλλον δεν καταλαβες το θεμα εδω.....Κοιτα το ερωτημα μου . Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε εχω την εντυπωση οτι χαιρεσαι?ακομη δεν καταλαβες οτι η συντηρηση του οχηματος,και οι φοροι του ειναι εντελως διαφορετικα θεματα.η συντηρηση ειναι ιδια εδω και 20 χρονια,οι φοροι εχουν τριπλασιαστει την τελευταια δεκαετια,και αν ληφθει υποψην η μειωση των εισοδηματων αλλα και η τεχνητη απομειωση της αξιας του οχηματος μεγαλων κυβικων,που βρισκεις το περιεργο να διαμαρτυρεται ο εχων.σε καποια φαση πρεπει να πληρωσει ο πραγματικα εχων,οχι να την πληρωνει παντα ο φαινομενικα εχων......... Οι φοροι εχουν τριπλασιαστει μονο στα 2λιτρα και ανω. Και δεν διαμαρτυρεται ο εχων, γιατι ο εχων εχει λεφτα και πληρωνει χωρις να κλαιγεται δημοσιως, κλαιγεται ο "νομιζων οτι εχων", ο καρμιρης που ενιωσε πλουσιος μια μερα οταν εβλεπε τις διαφημισεις στη τηλεοραση. Αυτος που εχει λεφτα θα εχει λεφτα για παντα, αυτος που δεν εχει λεφτα, ξερει οτι δεν εχει λεφτα και δεν αγοραζει μαλακιες, αυτος που νομιζει οτι εχει λεφτα, η θελει να νομιζει/δειχνει οτι εχει λεφτα ειναι αυτος που την εχει πατησει, ειναι ο ιδιος που ζει με 32 πιστωτικες και αγοραζει πανακριβα κινητα κανοντας αναπαντητες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Αυτο ειναι δικο τους προβλημα. Αν πας και δινεις 50.000 ευρω για να παρεις ενα s2000 για να πουλας μουρη και να κανεις κοντρες, τοτε να εχεις και τα γκαφρα να το συντηρησεις και να μην κλαιγεσαι επειδη αυτος με το 1000ρι yaris πληρωνει το 1/10 απο σενα. Αν εισαι λογικος ανθρωπος, θα σκεφτεις οτι μπορει σημερα να βγαζεις πολλα λεφτα, αυριο θα βγαζεις παλι πολλα λεφτα? Τι κοστος συντηρησης εχει το αμαξι? Γιατι ενα αμαξι δεν ειναι μονο βενζινη, τελη. Πανε σαν μογγολα και αγοραζουν πανακριβα, και μετα το σερβις οταν ζηταει 500ρικα, πανε και βαζουν μαιμου ανταλλακτικα στον κυρμητσο χωρις αποδειξη. Στην ιδια κατηγορια ειναι και βρωμογυφτοι που αφαιρουν καταλυτες και dpf , οταν αυτα κλαταρουν αντι να τα αντικαταστησουν, επειδη λενε ειναι ακριβα και το αμαξι δεν αξιζει τοσο... Τα μεταξωτα βρακια ξερετε τι κωλους θελουν... 45 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Και επειδη εχασα 11.500 ευρω το χρονο πρεπει να μπαινω σε φορουμ, να κλαιγομαι επειδη δεν μπορω να συντηρησω το "πρωτης αναγκης" 2λιτρο μου? Αν και συμφωνώ σε ορισμένα που γράφεις, πρέπει να σου «χτυπήσω» καμπανάκι γιατί βγάζεις μια κακία του τύπου «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα γιατί εγώ δεν μπορώ να έχω μια αντίστοιχη κατσίκα» Και στο λέω εγώ με 14 χρόνια 1000άκι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Αν και συμφωνώ σε ορισμένα που γράφεις, πρέπει να σου «χτυπήσω» καμπανάκι γιατί βγάζεις μια κακία του τύπου «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα γιατί εγώ δεν μπορώ να έχω μια αντίστοιχη κατσίκα» Και στο λέω εγώ με 14 χρόνια 1000άκι… Δεν ειναι καμια κακια, ειναι ρεαλισμος. Δεν ζηλευω ουτε τα ακριβα αυτοκινητα ουτε τους λεφταδες, απλα δεν μπορω τους ηλιθιους που επειδη ειναι αποτυχημενοι, τους φταινε παντα ολοι οι αλλοι. Οσο θυμαμαι την αγορα αυτοκινητου στην Ελλαδα, παντα τα διλιτρα και ανω ηταν πολυτελεια. Αλλες φορες με μεγαλη διαφορα και αλλες με μικροτερη. Και στη τελικη αν νομιζετε οτι τα τελη ειναι το προβλημα σας και οχι η υπολοιπη συντηρηση, αναρωτηθειτε γιατι δεν κυκλοφορει ουτε ενα Rx8 στους δρομους. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από Ntinaras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Οι φοροι εχουν τριπλασιαστει μονο στα 2λιτρα και ανω. Και δεν διαμαρτυρεται ο εχων, γιατι ο εχων εχει λεφτα και πληρωνει χωρις να κλαιγεται δημοσιως, κλαιγεται ο "νομιζων οτι εχων", ο καρμιρης που ενιωσε πλουσιος μια μερα οταν εβλεπε τις διαφημισεις στη τηλεοραση. Αυτος που εχει λεφτα θα εχει λεφτα για παντα, αυτος που δεν εχει λεφτα, ξερει οτι δεν εχει λεφτα και δεν αγοραζει μαλακιες, αυτος που νομιζει οτι εχει λεφτα, η θελει να νομιζει/δειχνει οτι εχει λεφτα ειναι αυτος που την εχει πατησει, ειναι ο ιδιος που ζει με 32 πιστωτικες και αγοραζει πανακριβα κινητα κανοντας αναπαντητες. 1900 κυβικα 350 ευρω τελη και χωρις φορο ...πολυτελειας......2000 κυβικα 690 ευρω...Ωραια !!!Δικαια !!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε 1900 κυβικα 350 ευρω τελη και χωρις φορο ...πολυτελειας......2000 κυβικα 690 ευρω...Ωραια !!!Δικαια !!!! 1357cc τελη 135 ευρω, 1358cc τελη 240 ευρω. Αυτο σου φαινεται πολυ πιο δικαιο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Δεν ειναι καμια κακια, ειναι ρεαλισμος. Δεν ζηλευω ουτε τα ακριβα αυτοκινητα ουτε τους λεφταδες, απλα δεν μπορω τους ηλιθιους που επειδη ειναι αποτυχημενοι, τους φταινε παντα ολοι οι αλλοι. Αν με βαζεις στους αποτυχημενους μαλλον δεν παρακολουθεις το forum.Ουτε λεφτας ουτε φτωχομπινες ειμαι . Μεσοαστος και τιποτα αλλο . Μόλις τώρα, Ntinaras είπε 1357cc τελη 135 ευρω, 1358cc τελη 240 ευρω. Αυτο σου φαινεται πολυ πιο δικαιο? Οχι βεβαια αλλα η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο απο 1900 σε 2000 κυβικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Αν με βαζεις στους αποτυχημενους μαλλον δεν παρακολουθεις το forum.Ουτε λεφτας ουτε φτωχομπινες ειμαι . Μεσοαστος και τιποτα αλλο . Φυσικα και δεν μιλησα για σενα ουτε προσωπικα για κανεναν αλλον. Ουτε σε ξερω, ουτε εχω καμια προθεση να σε προσβαλλω. Αυτα που λεω ειναι γενικες σκεψεις απο αυτα που βλεπω καθημερινα ειτε σε φορουμ ειτε irl. Ξερω ατομα που βγαζουν απειρα λεφτα, και κυκλοφορουνε με σκουτερ, η με αυτοκινητα του 5χιλιαρου, και ξερω και αλλους που ζουν για να δουλευουν και να συντηρουν ενα αυτοκινητο που θα το κυκλοφορουν 2 μερες τη βδομαδα με το ζορι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις