Giozotas Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, διαθέτω το garmin fenix 3 grey, μετα απο μια πτώση μου έσπασε το τζαμι, η αντιπροσωπεία μου ζητα 125ε για καινούργιο δίνοντας το παλιό κ αναμονή 30 μερες. Εχω ηδη βρει κ παραγγείλει καινουργιο τζαμι απο ebay, γνωριζει κανεις που να απευθύνω για να μου το αλλάξουν κ να ειμαι σίγουρος πως θα σφραγιστεί σωστα κ.δεν.θα εχω θεμα με νερα στο κολύμπι??
fylarxos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξεις μόνο το τζάμι της οθόνης γιατί είναι κολλημένα όλα μαζί : η κορώνα του ρολογιού, το τζάμι, η οθόνη και η πλάκα με το ribbon cable. Ίσως σε φούρνο να μπορείς να τα διαχωρίσεις αλλά δεν ξέρω αν θα στεγανοποιεί μετά. Προτιμότερο είναι να αλλάξεις όλο το display (ξεβιδώνεις τις 5 βίδες της κορώνας και το πιέζεις σιγά με ένα ψιλό κατσαβίδι). Το o-ring που έχει μέσα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί αλλά μπορείς να αλλάξεις και αυτό χωρίς πρόβλημα στη στεγανοποίηση. Εγώ έχω αλλάξει το display σε fenix 3 hr (νομίζω είναι όμοια) και δεν άλλαξα το O-ring. Πιθανότατα θα βρεις στο ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα