Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Coornio είπε

1. Επίσης @Kostas.karras καταλαβαίνω πως θες να βοηθήσεις αλλά ΔΕΝ προτίνεις να κάνει κάποιος φορματ σε δίσκους εκτός κιαν μιλάμε για έσχατη των περιπτώσεων. Δεν λέω, αποτελεσματικό αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ, για να μην αναφέρω πως αν ο "ιός" έχει όντως την δυνατότητα να εξαπλώνεται απο δίσκο σε δίσκο πως είναι παντελώς άσκοπο να ασχοληθείς με φορμάτ. 
  2. Βλέπω πως αναφέρεσαι και συχνά στην υγεία των δίσκων. Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο επιμένεις να το κοιτάξει?
  3. Με ποιά λογική επιρεάζει η υγεία των δίσκων την χρήση του επεξεργαστή ενώ ξέρουμε πως επανέρχεται στα φυσιολογικά του όταν η Διαχείρηση Εργασιών είναι ανοιχτή? Δεν καταλαβαίνω προσωπικά, δεν έχω ξανακούσει τίποτα για "εικονική χρήση".
  1. Mαλλον καπου μπερδευεσαι... Ενα μηνυμα εχω στειλει στο συγκεκριμενο θεμα, και πουθενα ΔΕΝ ανεφερα την λεξη FORMAT! 
  2. Μαλλον ξαναμπερδευεσαι.. Δεν υφισταται το "συχνα" στο ενα μηνυμα του θεματος αυτου..
  3. Οταν ενας δισκος ειναι με κατεβασμενη υγεια,  το λειτουργικο δυσλειτουργει.Οταν δυσλειτουργει το λειτουργικο ο επεξεργαστης κανει αυξημενες διεργασιες για την  ομαλη χρηση του συστηματος,αλλα ο δισκος δεν το επιτρεπει.Ειναι αναλογα αυτα, ειναι ενα συστημα που το ενα πραγμα εξαρταται απο το αλλο.Αρα παιζει ρολο, και θα εχεις παρατηρησει σε παρομοιες περιπτωσεις οτι και bluescreen μπορει να σου πεταξει ή και να λαγγαρει ολος ο υπολογιστης απο ενα κακο δισκο(χωρις να σημαινει οτι χρειαζεται να βρισκεται στον ιδιο δισκο με το λειτουργικο) και με task manager ανοιχτο να ξελαγγαρει.Αυτο εννοω εικονικη χρηση.
Επεξ/σία από Kostas.karras
  • Like 1
Δημοσ.

τσαμπα καιει η λαμπα μου φενεται...

ο sheo σου εδωσε την ποιο απλη λυση για να βγαλεις ακρη αν οντως ειναι ιος κλπ...

βγαλε απο πανω τον 2ο δισκο και κανε φορματ στον ssd και εμπα μεσα μονο με τον ssd και δες αν ειναι οκ...

αμα ειναι ολα οκ τοτε κατι παιζει με τον 2ο δισκο ειτε ιος ειτε χαλασμενος...

αν οχι τοτε δεν ειναι ιος εχεις αλλο προβλημα ισως με τον ssd η κατι αλλο τεσπα...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

τσαμπα καιει η λαμπα μου φενεται...

ο sheo σου εδωσε την ποιο απλη λυση για να βγαλεις ακρη αν οντως ειναι ιος κλπ...

βγαλε απο πανω τον 2ο δισκο και κανε φορματ στον ssd και εμπα μεσα μονο με τον ssd και δες αν ειναι οκ...

αμα ειναι ολα οκ τοτε κατι παιζει με τον 2ο δισκο ειτε ιος ειτε χαλασμενος...

αν οχι τοτε δεν ειναι ιος εχεις αλλο προβλημα ισως με τον ssd η κατι αλλο τεσπα...

Screenshot_21.png

Screenshot_22.png

Screenshot_23.png

Δημοσ.

Screenshot_24.png

4 λεπτά πριν, GRat είπε

Ερώτηση:

Πόσα antivirii τρέχουν στο pc ταυτόχρονα?

τωρα κανενα.. μονο αυτο που ανεβασα μολις που ειναι anti malware ουσιαστικα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GRat είπε

I mean πόσα έχεις εγκατεστημένα ταυτόχρονα, όχι active scan.

antivirus κανενα.. antimalware εχω καποια εγκατεστημενα μονο..

Δημοσ.

Ωραία, ξεκίνα να τα βγάζεις.. και δώσε μας λίστα ποία είναι.

Πολλαπλά όταν τρέχουν μαζί, θα σου κάνουν το φαινόμενο που παρατηρείς με την χρήση cpu και διάφορες άλλες καθυστερήσεις στην χρήση.

Είναι πιθανό κάποιο που έβαλες να είναι και fake.

Δημοσ.

μια χαρα φενεται και ο ssd λοιπον...οποτε αστον μονο του πανω χωρις τον δευτερο καντου ενα φορματ και δες αν ειναι ολα οκ...

αν οχι παμε να δουμε αλλα πραγματα μετα...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GRat είπε

Ωραία, ξεκίνα να τα βγάζεις.. και δώσε μας λίστα ποία είναι.

Πολλαπλά όταν τρέχουν μαζί, θα σου κάνουν το φαινόμενο που παρατηρείς με την χρήση cpu και διάφορες άλλες καθυστερήσεις στην χρήση.

Είναι πιθανό κάποιο που έβαλες να είναι και fake.

τα εβαλα βασικα σημερα ολα αυτα.. ο υπολογιστης δεν κολλαει απο χθες.. απλα θα κανω φορματ οπως λεει ο φιλος ghost απο πανω και βλεπουμε μετα.. τωρα απλα σκαναρω αλλα οχι ταυτοχρονα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τι θα κάνεις format?

Με usb που έχει μπει στο pc που έχει θέμα είναι απλά λάθος, μιας και αν είναι κάποιο rootkit απλά θα περάσει και στο usb σου.

Ξαναρωτάω ποιά προγράμματα έχεις βάλει να έχουμε μια γενικότερη εικόνα. Επίσης βλέπω λες κατεβάζεις windows απο torrent.

Απο που το κατεβάζεις?

Αν όχι από εδώ https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows10 σταμάτα και κατέβασε απο εδώ σε ΑΛΛΟ υπολογιστή.

Επεξ/σία από GRat
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, GRat είπε

Με τι θα κάνεις format?

Με usb που έχει μπει στο pc που έχει θέμα είναι απλά λάθος, μιας και αν είναι κάποιο rootkit απλά θα περάσει και στο usb σου.

Ξαναρωτάω ποιά προγράμματα έχεις βάλει να έχουμε μια γενικότερη εικόνα. Επίσης βλέπω λες κατεβάζεις windows απο torrent.

Απο που το κατεβάζεις?

Αν όχι από εδώ https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows10 σταμάτα και κατέβασε απο εδώ σε ΑΛΛΟ υπολογιστή.

με usb βασικα ειναι ο μονος τροπος για τωρα γιατι δεν εχω dvd case μεσα οποτε.. εχω σκαναρει ωστοσο και ειναι οκ τα usb αλλα και ολο το συστημα απο rootkits.. 

τα προγραμματα που εχω βαλει ειναι τα εξης :

1. avast
  2. bit defender online 
  3. eset w32/ poweliks cleaner
  4. hitman pro
  5. malwarebytes 
  6. super antispyware
  7. microsoft safety scanner
  8. rogue killer
  9. rkill
  10. security task manager
  11. svchost analyzer
  12. unhackme
  13. ccleaner
  14. wise registry cleaner
  15. zamana antimalware

αλλα βοηθητικα που χρησιμοποιησα κατα την διαρκεια των ελεγχων :

1. rainmeter
  2. hw monitor
  3. hard disk sentinel 
  4. crystal disk info
  5. hwinfo64
  6. whatinstartup

αυτα πανω κατω.. τωρα οσον αφορα απο το site της microsoft που μου εστειλες δεν ξερω πως να το φτιαξω να το κανω bootable μεσω αυτου.. 

επισης δεν τα ειχα ταυτοχρονα ολα εγκατεστημενα.. πριν βαλω ενα εβγαζα οτι αλλο ειχα βαλει..

Επεξ/σία από Insanity1312
Δημοσ.

Θα στο κάνει μόνο του bootable, απλά το τρέχεις κατεβάζει το iso και στο βάζει σε usb.

To θέμα είναι η διαδικασία να γίνει σε καθαρό PC με usb που να είναι επίσης καθαρό.

Τα προγράμματα η αλήθεια είναι οτι δεν τα γνωρίζω όλα, αλλά αν εμπιστεύεσαι την προέλευση τους comple ειδικά αφού δεν τα άφησες πάνω στο σύστημα ταυτόχρονα.

Αν δεν έχεις δεύτερο PC, ζήτα απο κάποιον φίλο σου να στο κάνει. 

Eπαναλαμβάνω To θέμα είναι η διαδικασία να γίνει σε καθαρό PC με usb που να είναι επίσης καθαρό.

Good luck!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...