Sheogorath Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, Insanity1312 είπε στην εγκατασταση ειναι ολα οκ και εχω βαλει ολα τα updates.. υπαρχει περιπτωση αν τον σκαναρω τον δισκο χωρις να κανω φορματ να φτιαξει; Σου το βρήκε στα scan? Ίσως το malwarebytes να το βρει, αλλά αν δεν το βρει, nuke the shit out of it. 1
Coornio Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μου κανει εντυπωση πως κανεις σας δεν εχει σκεφτει πως ειναι περιεργο να υπαρχει cpu usage τοσο μεγαλο οταν ο Task Manager ειναι κλειστος και να σταματαει οταν ανοιγει. Πρεπει να το δουμε απο διαφορετικη γωνια. Αν οντως κατι τρεχει που παταει αμεσως φρενο μολις δει υποπτη κινηση απο πλευρα μας, τοτε θελουμε διαφορετικο παραθυρο. https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/process-explorer Βαλε αυτο και τσεκαρε αν συνεχιζεται το ιδιο βιολι. Τραβα screenshot αν δεις τιποτα περιεργο που δεν εβλεπες πριν. Επισης, παρε screenshot απο Task Manager > Startup καρτελα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Coornio
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Coornio είπε Μου κανει εντυπωση πως κανεις σας δεν εχει σκεφτει πως ειναι περιεργο να υπαρχει cpu usage τοσο μεγαλο οταν ο Task Manager ειναι κλειστος και να σταματαει οταν ανοιγει. Πρεπει να το δουμε απο διαφορετικη γωνια. Αν οντως κατι τρεχει που παταει αμεσως φρενο μολις δει υποπτη κινηση απο πλευρα μας, τοτε θελουμε διαφορετικο παραθυρο. https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/process-explorer Βαλε αυτο και τσεκαρε αν συνεχιζεται το ιδιο βιολι. Τραβα screenshot αν δεις τιποτα περιεργο που δεν εβλεπες πριν. Επισης, παρε screenshot απο Task Manager > Startup καρτελα. μαλλον δε τα διαβασες καλα ολα...δες το hwinfo τι cpu usage εχει ...1 εως 10% μονο με hwinfo ανοιχτο... μια χαρα ειναι το usage του μη παμε παλι πισω στα ιδια...η κανα ιο τπτ εχει η εκτος αν ταχει παιξει κανας δισκος τπτ... δε φενεται κατι αλλο προβλημα γενικως.. 1
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, Coornio είπε Μου κανει εντυπωση πως κανεις σας δεν εχει σκεφτει πως ειναι περιεργο να υπαρχει cpu usage τοσο μεγαλο οταν ο Task Manager ειναι κλειστος και να σταματαει οταν ανοιγει. Πρεπει να το δουμε απο διαφορετικη γωνια. Αν οντως κατι τρεχει που παταει αμεσως φρενο μολις δει υποπτη κινηση απο πλευρα μας, τοτε θελουμε διαφορετικο παραθυρο. https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/process-explorer Βαλε αυτο και τσεκαρε αν συνεχιζεται το ιδιο βιολι. Τραβα screenshot αν δεις τιποτα περιεργο που δεν εβλεπες πριν. Επισης, παρε screenshot απο Task Manager > Startup καρτελα. αυτα ειναι απο το προγραμμα που μου ειπες να βαλω.. η τελευταια φωτογραφια απο την εκκινηση..
Coornio Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν βλεπω τιποτα περιεργο στα ενεργα processes. Το BitDefender μονο φαινεται να κατεβαζει λιγο επεξεργαστη και μνημη σαν να πινει νερο αλλα μαλλον το εχεις και σκαναρει ATM. Οπως ειπε ο Ghost πριν φαινεται να εχω χασει καποιο επεισοδιο μεσα στις απαντησεις, τι προβληματα υπαρχουν ακομα τα οποια γνωριζεις? Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Coornio
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Coornio είπε Δεν βλεπω τιποτα περιεργο στα ενεργα processes. Το BitDefender μονο φαινεται να κατεβαζει λιγο επεξεργαστη και μνημη σαν να πινει νερο αλλα μαλλον το εχεις και σκαναρει ATM. Οπως ειπε ο Ghost πριν φαινεται να εχω χασει καποιο επεισοδιο μεσα στις απαντησεις, τι προβληματα υπαρχουν ακομα τα οποια γνωριζεις? αυτα που θεωρω προβληματα εγω ειναι οτι πριν 1 βδομαδα δεν συνεβαινε τιποτα απο αυτα, idle το cpu usage ηταν σταθερα 1-3% η ραμ 5% και δεν κολλουσε τιποτα.. Το bit defender δεν βρηκε τιποτα σε κανεναν απο τους δυο δισκους..
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, Insanity1312 είπε αυτα που θεωρω προβληματα εγω ειναι οτι πριν 1 βδομαδα δεν συνεβαινε τιποτα απο αυτα, idle το cpu usage ηταν σταθερα 1-3% η ραμ 5% και δεν κολλουσε τιποτα.. Το bit defender δεν βρηκε τιποτα σε κανεναν απο τους δυο δισκους.. Malwarebytes που σου είπα, σκαναρες;
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Malwarebytes που σου είπα, σκαναρες; ναι.. και με διαφορα αλλα.. και τιποτα..
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Insanity1312 είπε ναι.. και με διαφορα αλλα.. και τιποτα.. Nuke it. Σβήσε όλους τους δίσκους, ή δοκίμασε να μην συνδέσεις τον 2ο, μετά απο νέο φορματ.
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Nuke it. Σβήσε όλους τους δίσκους, ή δοκίμασε να μην συνδέσεις τον 2ο, μετά απο νέο φορματ. ναι αλλα εχω ολα τα παιχνιδια εκει μεσα, επισης το bit defender δεν βρηκε κατι σε κανεναν δισκο.. αν τον συνδεσω μετα το φορματ; θα εχει θεμα;
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Insanity1312 είπε ναι αλλα εχω ολα τα παιχνιδια εκει μεσα, επισης το bit defender δεν βρηκε κατι σε κανεναν δισκο.. αν τον συνδεσω μετα το φορματ; θα εχει θεμα; Μας δουλεύεις φαίνεται. Ναι αν εχει ιό θα ξανακολλήσεις. Πριν σβήσεις και τον 2ο, δοκίμασε φορμάτ τον μικρό και μην συνδέσεις τον 2ο, να δεις αν θα έχεις θέμα. Αν δεν καταλάβεις και τώρα, τα παρατάω.
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Μας δουλεύεις φαίνεται. Ναι αν εχει ιό θα ξανακολλήσεις. Πριν σβήσεις και τον 2ο, δοκίμασε φορμάτ τον μικρό και μην συνδέσεις τον 2ο, να δεις αν θα έχεις θέμα. Αν δεν καταλάβεις και τώρα, τα παρατάω. εγω απλα αναρωτιεμαι εφοσον εχει κατι γιατι δεν το βρισκουν ολα οσα εχω βαλει να ψαξουν..
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Insanity1312 είπε εγω απλα αναρωτιεμαι εφοσον εχει κατι γιατι δεν το βρισκουν ολα οσα εχω βαλει να ψαξουν.. Γιατί είναι πιθανόν να μην έχουν γίνει updated απο την εταιρία, να μην έχει εντοπιστεί ο ιός, τα πάντα. Δεν πιάνουν τα πάντα, απο την 1η μέρα.
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Γιατί είναι πιθανόν να μην έχουν γίνει updated απο την εταιρία, να μην έχει εντοπιστεί ο ιός, τα πάντα. Δεν πιάνουν τα πάντα, απο την 1η μέρα. οκ αυτο βγαζει νοημα.. καταλαβα.. θα κανω φορματ ξανα..
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, Insanity1312 είπε οκ αυτο βγαζει νοημα.. καταλαβα.. θα κανω φορματ ξανα.. Αρχικά στον μικρό, και μην συνδέσεις τον δευτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα