Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Καλημέρα, είχα ξαναγράψει άλλο ένα θέμα χθές στο οποίο δεν βρήκα λύση ακομη.. αν ξέρει κάποιος ας μου πεί και για αυτό.. εδώ και μέρες ο υπολογιστής κολλάει ενώ δεν θα έπρεπε, έχει το εξής πρόβλημα.. όταν έχω κλειστή την διαχείριση εργασιών, το cpu usage πάει απο 60% μεχρι 90% όταν δεν έχω κανένα πρόγραμμα ανοιχτό..μόλις ανοίξω την διαχείριση εργασιών βλέπω για 2 Δευτερόλεπτα το cpu usage που φτάνει μέχρι 90% χωρίς να κάνω τίποτα, και μια διεργασία με όνομα Διαχείριση εργασιών να καταναλώνει 60% περίπου και αμέσως μετά κλείνει..και ξεκολλάει ο υπολογιστής.. έχει κανείς να προτείνει καμία λύση;
Black Demis Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 σαν να έφαγες έξυπνο ιο μου φαίνεται καν miner κλπ κανε κανα scan με malwarebytes (οχι οτι θα βρει κατι αν ειναι τοσο εξιπνος ιος) αλλιος formataki μου καλο 3
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Black Demis είπε σαν να έφαγες έξυπνο ιο μου φαίνεται καν miner κλπ κανε κανα scan με malwarebytes (οχι οτι θα βρει κατι αν ειναι τοσο εξιπνος ιος) αλλιος formataki μου καλο εχω κανει scan με οτι υπαρχει , δεν βρηκαν τιποτα, επισης εκανα φορματ προχθες και με το που εκανα ξανα.. χωρις να εχω βαλει καν drivers.. πριν 1 μηνα ολο αυτο δεν γινοταν.. παιζει να ειναι τιποτα αλλο; καποια ρυθμιση πχ;
Black Demis Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Insanity1312 είπε εχω κανει scan με οτι υπαρχει , δεν βρηκαν τιποτα, επισης εκανα φορματ προχθες και με το που εκανα ξανα.. χωρις να εχω βαλει καν drivers.. πριν 1 μηνα ολο αυτο δεν γινοταν.. παιζει να ειναι τιποτα αλλο; καποια ρυθμιση πχ; bios στο default κανε για αρχη +format δωκιμασε να κανεις με αλλο λογισμικο πχ win 7 κλπ (να μην ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις δλδ)
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Black Demis είπε bios στο default κανε για αρχη +format δωκιμασε να κανεις με αλλο λογισμικο πχ win 7 κλπ (να μην ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις δλδ) bios στο default πως γινεται; την επιλογη που λεει reset to default options ?
Black Demis Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Insanity1312 είπε bios στο default πως γινεται; την επιλογη που λεει reset to default options ? ναι κανε το εξις 1 αποσύνδεσε ολους τους δισκους και οτι αλλο εχεις 2. αν ειναι σταθερος βγαλε ethernet καλοδιο (με λιγα λογια να μην εισαι στο Internet) 3. ξεκινα το format (κατα προτιμιση απο το dvd 4. μην συνδεσεις τυποτα και δες πως παει
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, Black Demis είπε ναι κανε το εξις 1 αποσύνδεσε ολους τους δισκους και οτι αλλο εχεις 2. αν ειναι σταθερος βγαλε ethernet καλοδιο (με λιγα λογια να μην εισαι στο Internet) 3. ξεκινα το format (κατα προτιμιση απο το dvd 4. μην συνδεσεις τυποτα και δες πως παει κατι σχετικα ασχετο, προχθες εκανα το φορματ ξανα και ονομασα το desktop ΣΤΑΜ..σημερα ειδα οτι το ονομα που γραφει στις πληροφοριες συστηματος ειναι DESKTOP-MISHEBA... πρωτη φορα το βλεπω να αλλαζει ονομα ο υπολογιστης απο μονος του
nemesiskp Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Παντως και στους δυο υπολογιστες στο σπιτι με windows 10 οταν ανοιγω την διαχειρηση εργασιων η χρηση τερματιζει στιγμιαια και πεφτει αμεσως.Τα pc γενικα τρεχουν κομπλε χωρις προβλημα.
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, nemesiskp είπε Παντως και στους δυο υπολογιστες στο σπιτι με windows 10 οταν ανοιγω την διαχειρηση εργασιων η χρηση τερματιζει στιγμιαια και πεφτει αμεσως.Τα pc γενικα τρεχουν κομπλε χωρις προβλημα. αν βλεπεις την χρηση και ανεβοκατεβαινει μολις ανοιγεις την διαχειριση τοτε κατι παιζει σιγουρα.. εγω με 8 gb ram και μου λεει η χρηση της ram στο 80% με μονο το chrome ανοιχτο.. και 60% o cpu...
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 καταρχας για τι συστημα μιλαμε ? δευτερον αν καταλαβα καλα τι λες...οταν ανοιγεις το τασκ μαναger αν παει το cpu 90% για ενα δυο δευτερολεπτα και μετα πεφτει σε νορμαλ επιπεδα 3-4% ξερω εγω ...τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα δε σημαινει τπτ αυτο... αν μενει κολλημενο 90% οκ αλλο θεμα εκει.. 1
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Ghost007 είπε καταρχας για τι συστημα μιλαμε ? δευτερον αν καταλαβα καλα τι λες...οταν ανοιγεις το τασκ μαναger αν παει το cpu 90% για ενα δυο δευτερολεπτα και μετα πεφτει σε νορμαλ επιπεδα 3-4% ξερω εγω ...τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα δε σημαινει τπτ αυτο... αν μενει κολλημενο 90% οκ αλλο θεμα εκει.. το συστημα μου ειναι το εξης, εχω cpu i5 6500, 8 gb ram, και καρτα γραφικων gtx 970.. μεσα εχω βαλει windows 10 64 bit.. ναι αυτο συμβαινει οπως το λες απλως μετα που κλεινω το task manager το usage ξαναπαει 90% και κολλαει ολος ο υπολογιστης..
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 οταν κλεινεις το τασκ μανατζερ που βλεπεις οτι ειναι το cpu usage 90% και κολλαει ? και μενει κολλημενο η μιλαμε για δευτερολεπτο ? επισης ανεβασε κανα screenshot απο τασκ μανατζερ να δουμε τι χρηση ραμ κλπ ... θερμοκρασιες και τα λοιπα εχεις τσεκαρει γενικως ?
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ghost007 είπε οταν κλεινεις το τασκ μανατζερ που βλεπεις οτι ειναι το cpu usage 90% και κολλαει ? και μενει κολλημενο η μιλαμε για δευτερολεπτο ? επισης ανεβασε κανα screenshot απο τασκ μανατζερ να δουμε τι χρηση ραμ κλπ ... θερμοκρασιες και τα λοιπα εχεις τσεκαρει γενικως ? το βλεπω οταν το ξανανοιγω το task manager οτι ειναι 90% και καθε φορα πεφτει και ξεκολλαει αμεσως ο υπολογιστης οταν μενει ανοιχτο το task manager.. οταν το κλεινω δεν μπορω να γραψω μηνυμα στο facebook.. και ολα αυτα μετα απο 2 μερες φορματ.. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Insanity1312
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 φιλε μου τα εχεις μπερδεψει μαλλον... κατι αλλο παιζει και νομιζεις οτι ειναι το cpu usage... ανεβασε κανα screenshot να δουμε χρηση ραμ κλπ... τσεκαρε θερμοκρασιες... κατεβασε και αυτο και στο διπλα ανοιχτο και τσεκαρε τα ολα θερμοκρασιες χρηση cpu κλπ ανεβασε και κανα screenshot ... https://www.hwinfo.com/download.php
Insanity1312 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 28 λεπτά πριν, Ghost007 είπε φιλε μου τα εχεις μπερδεψει μαλλον... κατι αλλο παιζει και νομιζεις οτι ειναι το cpu usage... ανεβασε κανα screenshot να δουμε χρηση ραμ κλπ... τσεκαρε θερμοκρασιες... κατεβασε και αυτο και στο διπλα ανοιχτο και τσεκαρε τα ολα θερμοκρασιες χρηση cpu κλπ ανεβασε και κανα screenshot ... https://www.hwinfo.com/download.php ανεβαζω καποια screenshot τωρα πρωτα απο το προγραμμα που μου εστειλες και μετα απο το task manager.. οι δυο τελευταιες φωτογραφιες ειναι απο οταν ανοιγω το task manager και η δευτερη 1 δευτερολεπτο μετα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα