karib Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Τι είναι το Adobe Gamma Loader που βλέπω στον υπολογιστή μου? Ποιος τα έχει βάλει μες το pc? Χρειάζεται να ασχοληθώ μαζί του? Η να αφήσω την οθόνη μου ως έχει? Και κάτι άλλο: Εχω laptop. Στις tft τα brightnes-contrast πως ρυθμίζονται?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Το Adobe Gamma Loader εγκαταστάθηκε στο startup σου, από το Photoshop που προφανώς πρόσφατα εγκατέστησες. Αν η οθόνη σου σε ικανοποιεί, μπορείς και να το σβήσεις από το Start -> (All Programs) -> Startup. Αν το laptop δεν έχει ρυθμιστικά πάων του για να πειράξει Brightness/Contrast, χρησιμοποιήσε τα αντίστοιχα ρυθμιστικά του driver της κάρτας/chip γραφικών σου, ή και γιατί όχι, το Adobe Gamma Loader...
karib Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Να ρωτήσω το εξής: Στο adobe gamma, η ρύθμιση αυτή (gamma) ισοδυναμεί με brightnes? Η' contrast? Το pc μου είναι laptop με nvidia geforce αλλα δεν βρήκα ρύθμιση brightnes.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δεν ισοδυναμεί με κανένα από τα δύο. Αν θες να το σκεφτείς απλά, δες το σαν μία μίξη αυτών των δύο. Αν δεν βρεις ρυθμιστικό για το Brightness, δοκίμασε να παίξεις με το γάμμα και πιστεύω θα φτάσεις σε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα...
karib Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μάλλον λοιπόν πρέπει να παίξω με αυτό. Γιατί η οθόνη είναι πολύ φωτεινή και με κουράζει κάπως. Μα καλά, να μη μπορώ να ρυθμίσω αλλιώς brightnes? Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει κι η Adobe...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.