margaritagr Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Οταν το αμάξι είναι έξω όπως σχεδόν όλα,τότε δυστυχώς βλέπεις την/τις κουτσουλιές αργότερα που έχουν ήδη ξεραθεί και έχουν κάψει το χρώμα .Απλά όταν είναι κερωμένο και γυαλισμένο μάλλον η κουτσουλιά κάνει μικρότερη ζημιά.Η κουκούλα το σώνει. Τα συνθετικά δέρματα έχουν παράγωγα πετρελαίου νομίζω.1 απλό πανί δέρματος κάνει.Επώνυμο μάλλον ακόμα καλύτερα. Καλημερα Μεχρι προσφατα δεν χρησιμοποιουσα γκαραζ, ειχαμε το clio απο το 2001 ως το 2015 που το δωσαμε εξω και ο πωλητης της αντιπροσωπειας δεν πιστευε οτι αυτο το αμαξι ηταν εκτός. Δεν βαζαμε κουκουλα , μονο το καλοκαιρι οταν λειπαμε κανα μηνα κι αυτο με το αμαξι καθαρο. Η κουτσουλια δε τρωει το χρωμα σε μιση μερα, οκ. Δε χρειαζεται να τρεχεις πανικοβλητος με τα πανια 😛 Αλλα το βλεπαμε κι εκεινο καθε μερα συνεπως αν ειχε κουτσουλιες -που πολλες φορες ειχε- καθαριζονταν εγκαιρως. @stamer εχεις αγορασει καποιο ειδικο προιον για τα τζαμια; Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από margaritagr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, margaritagr είπε Καλημερα Μεχρι προσφατα δεν χρησιμοποιουσα γκαραζ, ειχαμε το clio απο το 2001 ως το 2015 που το δωσαμε εξω και ο πωλητης της αντιπροσωπειας δεν πιστευε οτι αυτο το αμαξι ηταν εκτός. Δεν βαζαμε κουκουλα , μονο το καλοκαιρι οταν λειπαμε κανα μηνα κι αυτο με το αμαξι καθαρο. Η κουτσουλια δε τρωει το χρωμα σε μιση μερα, οκ. Δε χρειαζεται να τρεχεις πανικοβλητος με τα πανια 😛 Αλλα το βλεπαμε κι εκεινο καθε μερα συνεπως αν ειχε κουτσουλιες -που πολλες φορες ειχε- καθαριζονταν εγκαιρως. @stamer εχεις αγορασει καποιο ειδικο προιον για τα τζαμια; Η αλήθεια είναι οτι χρησιμοποιώ πολλά καλά προϊόντα για το αυτοκίνητο. Για τον λόγο αυτό ακριβώς, επειδή έχουν αρκετό κόστος, έχω επιλέξει να μην πάρω κάτι συγκεκριμμένο για τζάμια για να γλιτώσω κανα φράγκο. Θεωρώ τα τζάμια πολύ πολύ λίγοτερο ευαίσθητα από το αμάξωμα και έτσι απλά συμβιβάζομαι με καλό πλύσιμο. Επίσης όμως έχω και της meguiars το wash and wax anywhere για όταν είναι λίγο βρώμικο το αυτοκίνητο οπότε και χρησιμοποιώ το ίδιο και για τα τζάμια. Επίσης... και μωρομάντηλο κάνει για τα τζάμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μαλλον κι εγω αυτο πρεπει να παρω. Οχι για τα τζαμια, γενικοτερα. Βασικα χρησιμοποιω αυτο https://www.meguiars.gr/gr/car-care/sintirisi/ultimate-quik-detailer.html για μικρες βρωμιες, για μετα τις κουτσουλιες. Μου το ειχαν προτεινει στο μαγαζι τους. Αλλα νομιζω το δικο σου θα κανει καλυτερη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, margaritagr είπε Μαλλον κι εγω αυτο πρεπει να παρω. Οχι για τα τζαμια, γενικοτερα. Βασικα χρησιμοποιω αυτο https://www.meguiars.gr/gr/car-care/sintirisi/ultimate-quik-detailer.html για μικρες βρωμιες, για μετα τις κουτσουλιες. Μου το ειχαν προτεινει στο μαγαζι τους. Αλλα νομιζω το δικο σου θα κανει καλυτερη δουλεια. Ναι έχω την αίσθηση οτι το προϊόν που είπα είναι στην ουσία ενα quick detailer plus. Γιατί είναι για πλύσιμο κανονικά (γι'αυτους που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε νερό - απλά εγώ πολλές φορές θέλω να την σκαπουλάρω και να μην πλύνω κανονικά που το βαριέμαι αυτό). Και όντως, ακόμα και για quick detailing όπως περιέγραψες, βάζω αυτό να εκτελεί τέτοια χρέη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Stamer είπε Αυτό που λέει η Μαργαρίτα όσο αφορά την "πρόβλεψη" για κουτσουλιές/ρετσίνια το κάνω κι εγώ. Είχα χρησιμοποιήσει μαντηλάκια autoglym αλλά μου φαινεται too much σε κόστος. Βρήκα κάτι εξίσου καλό (ή και καλύτερο) και ακούει στο όνομα... Μωρομάντηλο! Γενικά νομίζω οτι τα έχουμε καλύψει τα βασικά. Όπως είχα πει και στην αρχή, αν θέλουμε σοβαρό πλύσιμο και ενδιφερόμαστε πολύ για το αυτοκίνητό μας τότε χρειαζόμαστε μερικά επώνυμα προϊόντα και βασικές γνώσεις. Θα έκανα τον κόπο να βάλω ενα κειμενάκι με σταναρ οδηγίες πλυσίματος/περιποίησης/συντήρησης αλλά είναι τόοοοοσα πολλά που μπορεί να βρεθούν στο internet που απλά το ποστ μου θα ήταν overkill. Κάτι άλλο να μοιραστώ μαζί σας... επειδή αυτό που μισώ περισσότερο είναι το στέγνωμα του αυτοκινήτου, αγόρασα και χρησιμοποιώ τώρα τελευταία την λεπίδα σιλικόνης της autoglym και είδα το φως μου! Διώχνει το νερό κατά 96-98% και μετά με ένα πέρασμα με μία πετσέτα μικροϊνών στεγνώνει τελείως (την οποία πετσέτα βέβαια ουτε χρειάζεται να την στίψω ποτέ ούτε μουσκεύει πολύ γιατί την βασική δουλειά την έχει κάνει η λεπίδα). 30 ευρω εχει αυτο. Τιποτα φτηνοτερο σε λεπιδα υπαρχει; Κανε και το overkill post. 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Μαλλον κι εγω αυτο πρεπει να παρω. Οχι για τα τζαμια, γενικοτερα. Βασικα χρησιμοποιω αυτο https://www.meguiars.gr/gr/car-care/sintirisi/ultimate-quik-detailer.html για μικρες βρωμιες, για μετα τις κουτσουλιες. Μου το ειχαν προτεινει στο μαγαζι τους. Αλλα νομιζω το δικο σου θα κανει καλυτερη δουλεια. Εχω ενα πακετακι μαντυλακια αυτα τα απλα που ειναι 10 μαζι και ενα μουκαλι νερο, αφηνω να μουλιασει το μαντυλακι πανω στην κουτσουλια και το πεταω μετα απο 3λεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε 30 ευρω εχει αυτο. Τιποτα φτηνοτερο σε λεπιδα υπαρχει; Κανε και το overkill post. Νομίζω έχει η sonax μια ποιο φθηνή λεπίδα. Θα περίμενα να είναι εξίσου καλή να σου πω την αλήθεια απλά λόγο της φύσης αυτού του "γκατζετ" (αποφυγή γρατζουνιών κ.λ.π.) ήθελα να ποντάρω στο καλύτερο brand. Για το δεύτερο που ζητάς... επιφυλάσσομαι για το μέλλον γιατί θέλει αρκετή ώρα να κάτσω να συντάξω κάτι (μακάρι να είχα τόσο χρόνο). Ψάξε λίγο ρε συ (car detailing, best techniques for car washing κ.λ.π. κ.λπ.). Δεν είναι και πυρηνική φυσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Στις 13/5/2018 στις 9:16 ΜΜ, meletis_m είπε Εγω απο Ebay αγόρασα σε καλύτερη τιμή και περισσότερα τεμάχια. Κάνε μία αναζήτηση, είναι ποιοτικά. Αν μπορεις να με βοηθησεις με κανα link γιατι οσα βρισκω εχουν μεγαλα shipping costs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/5/2018 στις 10:08 ΠΜ, Stamer είπε Αυτό το "πανί με λάδι" πρώτη φορά το ακούω και μου μυρίζει λίγο μούφα η φάση... Αμα θες να βγάζεις την σκόνη, υπάρχουν σπρευ που λέγονται "quick detailers". https://www.autofinish.gr/meguiars-versa-angle-body-duster Αυτο ειναι το ακριβο. Εχει στα sm (πχ σκλαβενιτης το ειδα)ή στα βενζιναδικα με 5 ,6€ κατι απομιμησεις, τετοιο πηρα. Απλα αλλαζει λιγο δεν εινια ολοιδιο Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το quick detailer μπορουμε να καθαρισουμε κουνουπια και εντομα; Απο την βαφη Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Με το quick detailer μπορουμε να καθαρισουμε κουνουπια και εντομα; Απο την βαφη οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stamer είπε οχι Τις κουτσουλιες πουλιων μπορουμε ομως! Δεν ειναι παραξενο αυτο; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, Zerg13 είπε Τις κουτσουλιες πουλιων μπορουμε ομως! Δεν ειναι παραξενο αυτο; Τις κουτσουλιές με quick detailer?? Όχι βέβαια. Τα quick detailers είναι αμα έχεις κάποια σκόνη/δαχτυλιά/μουτζούρα, κάτι "νορμαλ" τέλος πάντων ώστε να κάνεις πάλι εκείνο το σημείο του αυτοκινήτου καθαρό σαν το υπόλοιπο. Σκέψου δηλαδή οτι έχεις το αυτοκίνητό σου πλυμένο.γυαλισμένο και κάνεις μια δαχτυλιά ή μια απλή βρωμιά τελος πάντων. Εκεί λοιπόν χρησιμοποιείς το quick detailer για να επαναφέρεις το σημείο σε καθαρή κατάσταση σαν το υπόλοιπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, Stamer είπε Τις κουτσουλιές με quick detailer?? Όχι βέβαια. Τα quick detailers είναι αμα έχεις κάποια σκόνη/δαχτυλιά/μουτζούρα, κάτι "νορμαλ" τέλος πάντων ώστε να κάνεις πάλι εκείνο το σημείο του αυτοκινήτου καθαρό σαν το υπόλοιπο. Σκέψου δηλαδή οτι έχεις το αυτοκίνητό σου πλυμένο.γυαλισμένο και κάνεις μια δαχτυλιά ή μια απλή βρωμιά τελος πάντων. Εκεί λοιπόν χρησιμοποιείς το quick detailer για να επαναφέρεις το σημείο σε καθαρή κατάσταση σαν το υπόλοιπο. https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=9761 Διαβασε τι γραφει στα info. Και δεν το γραφει μονο αυτο το site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Είναι οτι σου είχα πει... Προφανώς και βγάζεις και κουτσουλιές ΚΑΙ μυγάκια αλλά πολύ απλά πράγματα. Όπως θα έκανε και ένα μωρομάντηλο όμως που σου είχα πει. Αμα έχεις πολύ πράμα πάνω, είτε απο μυγάκια είτε απο κουτσουλιές, είναι λάθος να μην κάνεις πρώτα κανονικό πλύσιμο στο αυτοκίνητο. Είναι πολύ καλά προϊόντα τα QD, αλλά είναι για φρεσκάρισμα κυρίως, δεν είναι μαγικά φίλτρα. Πρέπει να καταλαβαίνεις που αρχίζει και που τελειώνει το μαρκετινγκ στην ταμπέλα ενός προϊόντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα