pavloa Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Καλημέρα. Χθες εγκατέστησα τον ssd samsung 850 evo 250GB. Πέρασα τα windows και χώρισα τον δίσκο σε δυο κομμάτια σε C που είναι τα windows και σε D αποθηκευτικός χώρος. Μπορώ να πάρω μερικά GB απο τον C και να τα προσθέσω στον D? Πέρασα το πρόγραμμα του ssd. Στην πρώτη εικόνα γιατί μου βγάζει αυτό το σφάλμα? Στις άλλες 2 φωτο μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς κάνουν αυτές οι επιλογές? Και στην τρίτη φώτο τι είναι το Rapid Mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Risky Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 16 ώρες πριν, pavloa είπε Μπορώ να πάρω μερικά GB απο τον C και να τα προσθέσω στον D? Ναι χρησιμοποιώντας κάποιο εργαλείο partition manager. Έχω χρησιμοποιήσει μια φορά το Easeus και είχε δουλέψει μια χαρά. 16 ώρες πριν, pavloa είπε Πέρασα το πρόγραμμα του ssd. Στην πρώτη εικόνα γιατί μου βγάζει αυτό το σφάλμα? 1 Γιατί έχεις βάλει Samsung Magician version 5.0+ και έχεις AMD chipset (+ ASMedia controller?). 16 ώρες πριν, pavloa είπε Στις άλλες 2 φωτο μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς κάνουν αυτές οι επιλογές? Και στην τρίτη φώτο τι είναι το Rapid Mode? Διαβάζεις τις επεξηγήσεις στο σχετικό site της Samsung: http://www.samsung.com/semiconductor/minisite/ssd/product/consumer/magician/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Risky είπε Ναι χρησιμοποιώντας κάποιο εργαλείο partition manager. Έχω χρησιμοποιήσει μια φορά το Easeus και είχε δουλέψει μια χαρά. Γιατί έχεις βάλει Samsung Magician version 5.0+ και έχεις AMD chipset (+ ASMedia controller?). Διαβάζεις τις επεξηγήσεις στο σχετικό site της Samsung: http://www.samsung.com/semiconductor/minisite/ssd/product/consumer/magician/ 1. Θα κατεβάσω το Easues και θα το δοκιμάσω. 2. Κατέβασα το 5.2.0 Εννοείς οτι δεν είναι συμβατά μεταξύ τους? 3.Τα διάβασα. Έχω 2 απορίες. Λέει οτι με το Over-Provisioning ελευθερώνω χώρο στον ssd. Χρειάζεται να το κάνω αυτό? Το Data Security πρέπει να το ενεργοποιήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Risky Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, pavloa είπε 2. Κατέβασα το 5.2.0 Εννοείς οτι δεν είναι συμβατά μεταξύ τους? Βγάζει το συγκεκριμένο warning το Magician όταν τρέχει σε AMD chipset (και ASMedia controller απο οτι διαβάζω). Σε παλιότερες εκδόσεις του Magician δεν έβγαινε το εν λόγω μήνυμα. 12 ώρες πριν, pavloa είπε 3.Τα διάβασα. Έχω 2 απορίες. Λέει οτι με το Over-Provisioning ελευθερώνω χώρο στον ssd. Χρειάζεται να το κάνω αυτό? Προτείνω να μην ασχοληθείς. Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες και να το κατανοήσεις πλήρως προτείνω αυτό το νήμα. 12 ώρες πριν, pavloa είπε Το Data Security πρέπει να το ενεργοποιήσω? Δεν "πρέπει". Μπορείς να ενεργοποιήσεις μια από τις επιλογές του Data protection αν θέλεις. Aν ο δίσκος σου δεν είναι σε laptop το οποίο μετακινείς, δεν φοβάσει ιδιαίτερα να στο κλέψουν και δεν έχει πολύ ευαίσθητα δεδομένα πάνω του τότε θα έλεγα πως δεν χρειάζεται. Πάντως αν αποφασίσεις να ενεργοποιήσεις κάποια επιλογή (δεν είμαι σίγουρος για το τι υποστηρίζει ο EVO μιας και έχω τον Pro) θα πρότεινα να ψαχτείς με OPAL. Μπορείς να διαβάσεις και εδώ για να αποκτήσεις μια λίγο καλύτερη εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Στις 14/5/2018 στις 12:35 ΜΜ, Risky είπε Βγάζει το συγκεκριμένο warning το Magician όταν τρέχει σε AMD chipset (και ASMedia controller απο οτι διαβάζω). Σε παλιότερες εκδόσεις του Magician δεν έβγαινε το εν λόγω μήνυμα. Προτείνω να μην ασχοληθείς. Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες και να το κατανοήσεις πλήρως προτείνω αυτό το νήμα. Δεν "πρέπει". Μπορείς να ενεργοποιήσεις μια από τις επιλογές του Data protection αν θέλεις. Aν ο δίσκος σου δεν είναι σε laptop το οποίο μετακινείς, δεν φοβάσει ιδιαίτερα να στο κλέψουν και δεν έχει πολύ ευαίσθητα δεδομένα πάνω του τότε θα έλεγα πως δεν χρειάζεται. Πάντως αν αποφασίσεις να ενεργοποιήσεις κάποια επιλογή (δεν είμαι σίγουρος για το τι υποστηρίζει ο EVO μιας και έχω τον Pro) θα πρότεινα να ψαχτείς με OPAL. Μπορείς να διαβάσεις και εδώ για να αποκτήσεις μια λίγο καλύτερη εικόνα. Οκ ευχαριστώ. Αν το αφήσω με αυτη την έκδοση θα έχει προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Risky Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, pavloa είπε Οκ ευχαριστώ. Αν το αφήσω με αυτη την έκδοση θα έχει προβλημα? Μπα. Εξάλλου αν φάνε αρκετή γκρίνια (που θα έχουν φάει ήδη) θα το μαζέψουν σε επόμενη έκδοση κατα πάσα πιθανότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Risky είπε Μπα. Εξάλλου αν φάνε αρκετή γκρίνια (που θα έχουν φάει ήδη) θα το μαζέψουν σε επόμενη έκδοση κατα πάσα πιθανότητα. Ωραία ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα