Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy note 8 η Apple iPhone 8 plus?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στο forum, χρειάζομαι άμεσα κινητό για την δουλειά περισσότερο... Έχω το LG G6 αλλά θα το πάρει για λίγο η γυναίκα καθως της έκλεψαν το δικό της. 

Τώρα προορίζοντας το κινητό και ως εργαλείο δουλειάς θα κάνει τα εξής:

Ξυπνητήρι (άρα καλούτσικο ηχείο) 

Κάμερα για φωτογραφίες (φωτογραφίες της επιχείρισης) 

Μπαταρία για να βγάζει άνετα (από τις 9.00 έως τις 00.30) με οθόνη τουλάχιστον 4 με 5 ώρες, μπορεί και παραπάνω σε σπάνιες περιπτώσεις. 

Σημειώσεις και υπενθυμίσεις. 

Χωρίς να κολλάει (πάνω στον φόρτο) 

Διαχείριση social media (Facebook, tweeter, Instagram, LinkedIn) 

Ασφάλεια και κρυπτογραφιση δεδομένων. 

Γρήγορο μόντεμ για υψηλές ταχύτητες και καλό σήμα... 

Και για προσωπική χρήση, κάμερα, web browsing, music streaming και λοιπά. 

Αφού βάλαμε τα κριτήρια, να σημειώσω πως το note 8 κοστίζει 670 ευρώ και το iPhone 8 plus 64αρι κοστίζει 770 διαφορά δηλαδή της τάξης των 100 ευρώ δεν τα λέμε και λίγα αλλά αν αξίζει τα δίνουμε... 

Σε γενικές γραμμές ειναι στα δύο που έχω καταλήξει με λίγο προτέρημα στο note 8 λόγο split-screen, s-pen, αλλά η μπαταρία δεν ξέρω τι θα κάνει.... Δεν μπορώ να κουβαλάω μαζί μου power bank και λοιπά, μόνο την συσκευή.... 

Το ξέρω ζητάω πολλά άλλα έτσι έχουν τα πράγματα, ποιες είναι οι γνώμες σας; και στις δύο πλατφόρμες είμαι εξοικειωμένος, να σημειώσω πως το laptop της δουλειάς είναι ένα macbook pro 2015 και του σπιτιού ο υπολογιστής τρέχει Windows οπότε και δεν υπάρχει θέμα, απλά θέλω να κάνω την ζωή μου λίγο ευκολότερη. 

Σας ευχαριστω πολυ και συγνώμη που σας κούρασα! :)

Επεξ/σία από Dev1l
Δημοσ.

Καλημέρα από εμένα,

Αν και δεν έχει τύχει να πιάσω ακόμα στα χέρια μου το note για να είμαι αντικειμενικός θεωρώ ότι το iphone θα σε βγάζει δύσκολα τη μέρα για τόση χρήση που το θες ή θα σε βγάζει στην αρχή και κάνα εξάμηνο ή οχτάμηνο μετά θα χρειαστεί σίγουρα να παίζει ενδιάμεσα μια φόρτιση, τουλάχιστον από ότι έχω διαβάσει από χρήστες στο greek iphoners στο facebook. Από εκεί και πέρα λαμβάνεις υπόψη ότι το 8 κ 8+ είχαν φάει ένα πρώτο μπλοκάρισμα οι οθόνες τρίτου κατασκευαστή στην 11.3 που το έφτιαξαν στην 11.3.1 αλλά παραμένει το θέμα του αν χαλάσει η μπροστινή κάμερα ακόμα και γνήσια να μπει σταματάει να παίζει σωστά ο αισθητήρας εγγύτητας. Άρα σε περίπτωση βλάβης απλά μιλάς με αντιπροσωπεία για επισκευή . Note θα ζω στα χέρια μου σε μερικές μέρες οπότε θα το δω και θα σου πω

• Thanks 1
Δημοσ.

Για όλα αυτά που ψάχνεις, εγώ λέω το Note 8. Παρόλα αυτά στο να μην κολλάει δεν το γλυτώνεις λόγο Android. Μετά τους πρώτους μήνες θα έχει τα κολληματάκια του.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ, εντάξει δεχομαι την μικρή καθυστεριση αλλα όχι να φτάνει σε σημείο να μην τερματίζει η κλήση που είχα στο s6... 

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερει η μεγαλη αυτονομια τοτε δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο τα κινητα της Huawei λογω της μεγαλης τους μπαταριας(mate 10 pro,p20 pro).

Αν παρολα αυτα κοιτας μονο σε note 8 ή Iphone θα προτεινα το Iphone αν δεν ηταν για επαγγελματικη χρηση που το S pen γενικα παιζει μπαλα μονο του.

Πηγαινε απο κοντα σε καποια αλυσιδα και δουλεψε τα και τα δυο(ειδικα το Note 8),μονο ετσι θα βγαλεις ακρη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κατοχος Note παντως, και με βαρια χρηση οπως αναφέρεις και εγω, τη μέρα τη βγάζει.

Καλύτερο απο το s8 που το μεσημέρι ήθελε φορτιστή. Και το πενακι, ειδικα για σημειώσεις στο πόδι, είναι ολα τα λεφτά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά σήμερα πήγα λίγο νωρίτερα στον κωτσοβολο και τα είδα από κοντά και τα δύο τηλέφωνα, εντάξει φοβερό το note, όλα τα λεφτά, το ερωτεύτηκα.... Το μόνο κακό ότι δεν είχαν το s-pen, αλλά κατά τα άλλα με ικανοποίησε περισσότερο το note πάρα το iPhone. Άρα πάμε δυνατά για το note 8, ξέρει κανείς αν καλύπτεται το deep sea blue dual sim από την ελληνική αντιπροσωπεία; γιατί από skroutz θα γίνει η αγορά λόγο μεγάλης διαφοράς στην τιμή.... 

Δημοσ.

Έχουν ένα σημαντικό στοιχείο τα iPhone που δε κολλάνε όσο και να περνάει ο καιρός λόγω του καλού ασφαλές και γρήγορου λειτουργικου.παρολα αυτά πολύ κλειστό λογισμικό.Ειδικα το 8 plus θα το έχεις για πολλά χρόνια.Δε γνωρίζω αν όλα τα Android κολλάνε μετά από κάποιο καιρό αλλά τα Samsung με το touchwiz ναι είναι το πιο αργό λειτουργικό.επισης όλα τα Samsung έχουν θέμα με τη μπροστινή κάμερα το 8 plus έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα (για τη πίσω δε ξέρω).Κατα τα αλλά το note 8 πιο φιλικό προς το χρήστη,πιο καλή άναλυση οθόνης και πρέπει να έχει πιο καλή μπαταρία.

Δημοσ.
Στις 5/14/2018 στις 8:55 ΜΜ, Dev1l είπε

Παιδιά σήμερα πήγα λίγο νωρίτερα στον κωτσοβολο και τα είδα από κοντά και τα δύο τηλέφωνα, εντάξει φοβερό το note, όλα τα λεφτά, το ερωτεύτηκα.... Το μόνο κακό ότι δεν είχαν το s-pen, αλλά κατά τα άλλα με ικανοποίησε περισσότερο το note πάρα το iPhone. Άρα πάμε δυνατά για το note 8, ξέρει κανείς αν καλύπτεται το deep sea blue dual sim από την ελληνική αντιπροσωπεία; γιατί από skroutz θα γίνει η αγορά λόγο μεγάλης διαφοράς στην τιμή.... 

Αν ειναι Ευρωπαικο μοντελο τοτε καλυπτεται αλλιως αν θελεις παρε τηλεφωνο και ρωτησε το καταστημα.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Φοβερο το Νοte 8, ποιημα η υλοποιηση του spen στο συγκεκριμενο μοντελο, αλλα  5 ωρες sot δεν παιζει να δεις με την καμια. Λυνεται βεβαια αυτο με μια battery case. 
Την αυτονομια του iphone δεν την γνωριζω.

4 ώρες πριν, Kleosmp είπε

Έπισης όλα τα Samsung έχουν θέμα με τη μπροστινή κάμερα 

Τι θεμα εννοεις?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, stormrain είπε

Τι θεμα εννοεις?

Το s8 που είχα και στην αρχή αλλά ειδικα μετά από λίγο καιρό η μπροστινή κάμερα έβγαζε θολές φωτογραφίες με άτονα χρώματα και κακή ανάλυση.Αυτο από όσο έχω διαβάσει συμβαίνει και σε άλλους.Και επίσης η μπροστινή κάμερα των iPhone είναι σίγουρα καλύτερες από τα Samsung.

Δημοσ.

Έχω το Note, την μπαταρία δεν την λες και πολύ καλή, θεωρώ πως είναι το αδύναμο του σημείο, αλλά όχι χειρότερη από τα iphone 8, που έχουν 2 συνάδελφοι μου. Όσο για τις κάμερες σε χαμηλό φωτισμό το δικό μου υπερτερεί σαφώς, δεν θα έλεγα επίσης πως υστερεί στην μπροστινή, αν σας ενδιαφέρει μπορώ να ανεβάσω μερικές για να πάρετε μια ιδέα. Το πενάκι πολύ χρήσιμο για σημειώσεις στο πόδι, αλλά και για να παίζεις με φωτογραφίες.

Σαν μειονεκτήματα θα έλεγα την μπαταρία, όχι πως είναι κακή, αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω, και την έλλειψη 2ου μεγαφώνου.

Πλεονεκτήματα, η πραγματικά υπέροχη οθόνη, το πολύ πρακτικό πενάκι, και οι κάμερες.

Σημείωση εδώ, ένα πολύ σπαστικό πρόβλημα που βλέπω να υπάρχει με τα μέηλς, είναι πως αν πχ έχεις 10 αδιάβαστα και διαβάσεις το ένα, μετά δεν σου δείχνει πως έχεις άλλα 9, για να στα δείξει πρέπει να έρθει άλλο. Αυτό βέβαια αφορά το android 8, τα ίδια μου κάνει και το Nexus 6P.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω 7+ εδώ και 1+ χρόνο. 

Το 8+ Θα σου βγάζει τη χρήση που θες και δε θα κολλάει. 

Εαν εξαιρέσεις αυτούς τους 2 παράγοντες το note είναι καλυτερο. 

Αλλα αν για εσένα είναι σημαντικοί (είναι για εμένα) τότε iPhone. 

Πολύ βασικό πιστεύω είναι το πόση μπαταρία καίει όταν δεν το χρησιμοποιείς. Εκεί το iPhone δεν καίει καθόλου!

Υγ. Αν πραγματικά δεν θέλεις κολλήματα μείνε στο IO S 11 και μην αναβαθμισθείς περαιτέρω. Δυστυχώς μια μικρή διαφορά υπάρχει αν βαλεις νεότερα λειτουργικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...