Fusion7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Σε cloning με το samsung magician ενος 850evo 250gb μου άφησε στον παλιό hdd ένα partition system reserved με νέο όνομα το οποίο περιέχει boot info απο οτι διαβάζω. Το θέμα μου είναι οτι θέλω να κάνω format στον hdd για να περάσω άλλα αρχεία ή και να τον αλλάξω τελείως (8 + χρόνια πια). Να το μεταφέρω με κάποιον τρόπο στον ssd ? αν και θα μου φάει τσάμπα χώρο. Να το πάω σε άλλο δίσκο με κάποιο πρόγραμμα ? Να γίνει delete ? αν και φοβάμαι προβλήματα σε boot παρόλο που έβγαλα τον hdd και bootαρα κανονικά με τον ssd χωρις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) το χα κανει παλια με αυτο το τροπο επειδη δεν το γραφει καθαρα προφανως θα πρεπει να δωσεις γραμμα στο αρχικο system partition για να μπορεις να δεις τα περιεχομενα του. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/moving-the-system-reserved-partition-to-a/b1daf186-16f9-421a-974c-8eaf5c39836d παρακατω καποιος αναφερει οτι δουλευει kai to easybcd. εχω χρονια να το χρησιμοποιησω και δεν ξερω αλλα μπορεις να το δεις σαν εναλλακτ. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fusion7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 δηλαδή να μεταφερθεί και να μην σβηστεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Αφού μπουτάρεις κανονικά χωρίς τον hdd ποιο είναι το πρόβλημα? Μπορείς να κάνεις στον hdd ότι θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα