mike299 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 5/17/2018 στις 5:09 ΠΜ, talibanakos είπε Ποτε δεν ειναι lupus. Unless it is
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Την ξεκίνησα μέσα στο lockdown, είμαι στην 4η σεζόν. Ο Lawrie κορυφαίος, έχει καταφέρει να μην με κουράσει καθόλου το procedural το οποίο το σιχαίνομαι 1
AtiX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Kostasspil είπε Την ξεκίνησα μέσα στο lockdown, είμαι στην 4η σεζόν. Ο Lawrie κορυφαίος, έχει καταφέρει να μην με κουράσει καθόλου το procedural το οποίο το σιχαίνομαι Είσαι στην καλύτερη σεζόν της σειράς αν θυμάμαι καλά, μετά πέρνει κάπως την κάτω βόλτα...
KilliK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Στις 16/1/2021 στις 1:33 ΜΜ, Kostasspil είπε Την ξεκίνησα μέσα στο lockdown, είμαι στην 4η σεζόν. Ο Lawrie κορυφαίος, έχει καταφέρει να μην με κουράσει καθόλου το procedural το οποίο το σιχαίνομαι oπου procedural, δοκιμαζουμε ολες τις θεραπειες επειδη δεν εχουμε ιδεα ποια ειναι η αρρωστια, παρολο που η ειδικοτητα μας ειναι οι σπανιες αρρωστιες, ενω ρισκαρουμε την υγεια του ασθενη περαιτερω, και στο τελος μετα απο μια ντουζινα trials and errors βρισκουμε το μαγικο φαρμακο. it's not lupus, indeed. 😁
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, KilliK είπε oπου procedural, δοκιμαζουμε ολες τις θεραπειες επειδη δεν εχουμε ιδεα ποια ειναι η αρρωστια, παρολο που η ειδικοτητα μας ειναι οι σπανιες αρρωστιες, ενω ρισκαρουμε την υγεια του ασθενη περαιτερω, και στο τελος μετα απο μια ντουζινα trials and errors βρισκουμε το μαγικο φαρμακο. it's not lupus, indeed. 😁 Οι περισσότερες περιπτώσεις που "πραγματεύεται" (μέχρι κάποια σεζόν), είναι case studies/occult cases από τα ιατρικά πεπραγμένα 10ετιών. Στην 1η ή 2η σεζόν (νομίζω), γράφει για δηλητηρίαση με άλατα χρυσού, τα οποία δεν μπορούσαν να φανταστούν (ενώ είχαν ήδη ψάξει για βαρέα μέταλλα κλπ), επειδή στις ΗΠΑ δεν χρησιμοποιούνται για θεραπεία μιας συγκεκριμένης νόσου, αλλά ο "ένοχος" τα είχε πάρει νόμιμα στην Ευρώπη όπου η συγκεκριμένη θεραπεία είναι/ήταν διαδεδομένη. Η "δραματοποίηση", τελικά, το χάλασε το πράγμα πολύ. Αυστηρά σαν "ιατρική" σειρά, είναι μακράν η κορυφαία και μέχρι κάποιο σημείο και εξαιρετικά ακριβής. Από ένα σημείο και μετά, το ξεφτίλισαν πάντως. Όσο για το "λύκο", πάντα θα μπορούσε να είναι.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 2 hours ago, Πέτρος said: Αυστηρά σαν "ιατρική" σειρά, είναι μακράν η κορυφαία και μέχρι κάποιο σημείο και εξαιρετικά ακριβής. Από τους πιο αγαπημένους μου χαρακτήρες ever και από τους πιο αγαπημένους μου ηθοποιούς/τραγουδοποιούς, αλλά όχι, το House MD δεν είναι καθόλου ακριβές ούτε στην ιατρική, ούτε στις διαδικασίες που ακολουθούνται. Έχει πλάκα ο Sherlock-alike τρόπος που φτάνει στις διαγνώσεις, αλλά ως εκεί. 1
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Malthador είπε Από τους πιο αγαπημένους μου χαρακτήρες ever και από τους πιο αγαπημένους μου ηθοποιούς/τραγουδοποιούς, αλλά όχι, το House MD δεν είναι καθόλου ακριβές ούτε στην ιατρική, ούτε στις διαδικασίες. Δραματοποιηση, ξαναλέω. Οι περισσότερες ιατρικές πράξεις δεν "γράφουν" καθόλου καλά στο γυαλί. Εν τούτοις, σε σχέση με ER, Chicago Hope (αν θυμάμαι τον τίτλο) ή το ανεκδιήγητο G. A., δείχνει πολλά πράγματα αρκετά (πιο) σωστά. Εννοείται πως δεν γίνεται να τα δείξει όλα όπως είναι.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 11 minutes ago, Πέτρος said: Δραματοποιηση, ξαναλέω. Οι περισσότερες ιατρικές πράξεις δεν "γράφουν" καθόλου καλά στο γυαλί. Εν τούτοις, σε σχέση με ER, Chicago Hope (αν θυμάμαι τον τίτλο) ή το ανεκδιήγητο G. A., δείχνει πολλά πράγματα αρκετά (πιο) σωστά. Εννοείται πως δεν γίνεται να τα δείξει όλα όπως είναι. Έχει πράγματα τραβηγμένα από τα μαλλιά, το να δίνουν θεραπείες με βαριές παρενέργειες χωρίς να έχουν σαφή διάγνωση τσακίζει το immersion μιας -υποτίθεται- ρεαλιστικής σειράς. Ναι, σε σχέση από το Grey's Anatomy προφανώς είναι πιο ρεαλιστικό, αλλά και πάλι ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας.
KilliK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 εδω ο ξανθος Spoiler κατεστρεψε τελειως το ανοσοποιοητικο συστημα μιας ασθενους επειδη εκανε λαθος διαγνωση, και το προσωπικο ηταν σε φαση ""sorry, mistakes have been made" oταν ειπανε τα μαντατα στην αποσβολωμενη γυναικα. και στο μεθεπομενο επεισοδιο oταν περασε απο ΕΔΕ για το σοβαρο λαθος του, δεν υπεστει τελικα καμια τιμωρια, με την δικαιολογια οτι ειχε πεθανει ο πατερας του και το μυαλο του ηταν αλλου. γελανε και οι πετρες με τον "ρεαλισμο" της σειρας.
Kostasspil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 2 hours ago, Malthador said: Έχει πλάκα ο Sherlock-alike τρόπος που φτάνει στις διαγνώσεις Fan Fact που ισως γνωριζετε, ο χαρακτηρας του Sherlock ηταν βασισμενος actually σε ιατρο
KilliK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Fan Fact που ισως γνωριζετε, ο χαρακτηρας του Sherlock ηταν βασισμενος actually σε ιατρο ripoff του detective Dupin, ηταν ο Sherlock.
Mesqal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Εκεινο το διπλο επεισοδιο, House's head, μου εχει μεινει απο τοτε, σεναριο για oscar και φιναλε σπαρακτικο σαν αρχαια Ελληνικη τραγωδια.
Iris_89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Το επεισόδιο με την Amber μου εχει μεινει χαραγμενο στο μυαλο, απ τις ελαχιστες φορες που πραγματικα εχω σπαραξει στο κλαμα για σειρα. House's Head & Wilson's Heart. Επισης το φιναλε, καλυτερο δεν θα μπορουσε να ειναι. Απιστευτη σειρα 3
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Τι ερωτας αυτη η Wilde ( 13 ) .. Την εχω δει 4 φορες τη σειρα,καιρος για 5η.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα