Γιώργος Γ. Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Επειδή, καθώς χάζευα στην κατηγορία αυτή, δεν βρήκα τμήμα ηια τη σειρά αυτή, είπα να κάνω εγώ τμήμα, μπας και βρεθεί κανένας με τον οποίο θα μπορούσα να ανταλλάξω απόψεις, ή μπας και βρεθούν άλλα άτομα μεταξύ τους.
Γιώργος Γ. Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, margaritagr είπε Την αγαπούσα αυτή τη σειρά Εγώ την ολοκλήρωσα πριν 1 μήνα. Τους πρώτους 2 κύκλους τους είχα δει όσο τους είχε το καλοκαίρι και στην αρχή φέτος στο Σταρ. Μετά, κάθισα και κατέβασα ολόκληρη τη σειρά από Pirate Bay, και, κάθισα μέσα στον Μάρτιο, και, μετά, τον Απρίλιο, και την είδα. Εξαιρετική εμπειρία.
mylo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Την αγαπούσα αυτή τη σειρά Όλοι αγαπήσαμε Gregory house 1
talibanakos Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Τρελος παιχτης ο House,απιστευτος ηθοποιος. Εχω δει τη σειρα ολοκληρη κανα 3ρι φορες. Τωρα ειμαι στην ανακαμψη,σε κανα 6μηνο θα την ξεκινησω παλι απο την αρχη. Τετοιο χαρακτηρα,που να κουβαλαει ολη τη σειρα στην πλατη του μονο και μονο απο τις ερμηνειες εχω δει μονο στο How I met your mother,φυσικα μιλαω για το Barney. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Τα έχω δει δύο φορές όλα τα επεισόδια! Είχε τα πάντα, κωμωδία και δράμα. Κορυφαίος χαρακτήρας ο House. Μόνο αρνητικό είναι ότι στα πιο πολλά επεισόδια ακολουθούν τα ίδιο μοτίβο και το ιατρικό κομμάτι είχε γίνει προβλέψιμο. Κλασικά άρχιζε το επεισόδιο με τον House να ψάχνει μια ενδιαφέρουσα υπόθεση και να χαζολογάει, μετά έβρισκαν μια υπόθεση και άλλαζαν 5-10 διαγνώσεις μέχρι ωσότου ο House να δει ένα "όραμα" και να καταλήξει στην τελική σωστά πάντα διάγνωση! Spoiler Ισως γι' αυτό και ήταν ενδιαφέροντα και τα επεισόδια με τον House στο ψυχιατρείο που είχαμε μια αλλαγή στην ρουτίνα. Στα μη ιατρικά τμήματα της σειράς βέβαια είχαμε πολλές ανατροπές.
Mozzie Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τρομερή σειρά. Και ναι, τα επεισόδια στο ψυχιατρείο πολύ καλά, όπως και το γ@μάτο opening της 6ης σεζόν... Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από Mozzie 1
Geoisis Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Απτις καλυτερες, δεν ξερω ποσες φορες εχω κατσει να την ξαναδω απο δω κ απο κει. Εχει αφησει ιστορια αυτη η σειρα, κ τρελες ατακες ( IT'S NOT LUPUS ! ) :p, κ γενικα ολο το cast κ οι ανατροπες. 1
katergaris79 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Είχα δει τους πρώτους κύκλους όταν παιζόταν και μετά το άφησα για μεγάλο διάστημα. Το ξεκίνησα πάλι πριν κάνα χρόνο και το βλέπω με το πάσο μου. Είμαι στη μέση του 7ου και δε θέλω να τελειώσει! 1
pontez2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Από την αρχη ως το τέλος εξαιρετικη. Παρόλο που προσπάθησαν να το ξεχυλώσουν στον τελευταίο κύκλο, η ερμηνεία του συγκεκριμένου ανθρώπου, που ταυτίστηκε με τον ρόλο, έδωσε ένα εξαιρετικο τέλος. Μακάρι να έκαναν και ταινία...Το έλεγαν μια εποχή. 1
Raptorex Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Πραγματικά μορφή ο hugh laurie,πολύ δυνατή σειρά αν και θα προτιμούσα να την είχαν τελειώσει στη 5η σεζόν. It's lupus. 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Εμένα, για κάποιο λόγο, μου άρεσε το τέλος του 7ου κύκλου.
talibanakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Στις 14/5/2018 στις 4:36 ΜΜ, Raptorex είπε Πραγματικά μορφή ο hugh laurie,πολύ δυνατή σειρά αν και θα προτιμούσα να την είχαν τελειώσει στη 5η σεζόν. It's lupus. Ποτε δεν ειναι lupus. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα