Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200(+- 10,15 ευρω οκ,αλλα μην φτασουμε 250).
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Youtube, Browser κανενα παιχνιδακι κλπ.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Δεν εχω θεμα,απλα μην ειναι τεραστιο η εχει bezel τυπου sony.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιαφορο.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι,θα ηθελα αρκετη καλη καμερα,χωρις ομως να ειναι ο μονος παραγοντας.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν θα ελεγα οχι αλλα δεν καθοριζει κατι.
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι.
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 800αρα μπαντα ναι,ρομ αρκει να εχει Αγγλικα.
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι.
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι.
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι.
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μόνο καινούριο.

Σκεφτομαι η αγορα να γινει μεσα στον επομενο μηνα,γιατι δεν ξερω αν θα αξιζε να περιμενω το xiaomi mi a2..Αν ναι θα μπορουσα να περιμενω κανενα μηνα ακομα και να επαναφερω το θεμα τοτε..Αν δεν αξιζει οσο πιστευω(γιατι μου φαινεται να εχει καλα χαρακτηριστικα) η σε ενα μηνα ποστιζει υπερβολιακ παραπανω απο οσα δινω τοτε θα εκτιμουσα καποια αλλη προταση

• Confused 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αν είναι να περιμένεις ένα μήνα τότε τι άνοιξες θέμα?

Αναφερω πως δεν ξερω αν ακιζει το συγκεκριμενο,αν οχι τοτε θα κανω την αγορα νωριτερα,για αυτο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στην περιπτωση που μπορω να δωσω τα 270 που χρειαζονται για το htc u ultra που βλεπω οτι προτεινουν πολλοι,αξιζει τα παραπανω χρηματα με την εννοια οτι θα παρω αρκετα καλυτερη αποδοση απο ενα χιαομι των 200-220?

Δημοσ.

H εξωτερικη εμφανιση μου ειναι σχετικα αδιαφορη..Αυτο που ρωταω ειναι απο θεμα χαρακτηρηστικων,μπαταριας ,καμερας και το κυριο θεμα που με προβληματιζει ειναι οτι για να χρησιμοποιησω ακουστικα με 3.5 jack πρεπει να παρω τον ανταπροτρα της htc,τον οποιο δεν βρισκω πουθενα στην ελλαδα..

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

H εξωτερικη εμφανιση μου ειναι σχετικα αδιαφορη..Αυτο που ρωταω ειναι απο θεμα χαρακτηρηστικων,μπαταριας ,καμερας και το κυριο θεμα που με προβληματιζει ειναι οτι για να χρησιμοποιησω ακουστικα με 3.5 jack πρεπει να παρω τον ανταπροτρα της htc,τον οποιο δεν βρισκω πουθενα στην ελλαδα..

Δεν ξέρω ενδέχεται να τον έχει μέσα.

Σε εμένα στο Le max 2 τον είχε.

Τώρα όσο για τα χαρακτηριστικά του htc u ultra τα έχουμε πει παρά πολλές φορές (εδώ και 10 μέρες περίπου γι'αυτό λέμε).

Κάνε μια αναζήτηση στο Forum.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δεν ξέρω ενδέχεται να τον έχει μέσα.

Σε εμένα στο Le max 2 τον είχε.

Τώρα όσο για τα χαρακτηριστικά του htc u ultra τα έχουμε πει παρά πολλές φορές (εδώ και 10 μέρες περίπου γι'αυτό λέμε).

Κάνε μια αναζήτηση στο Forum.

Αυτη ειναι η κυρια αμφιβολια μου ..Γιατι ακουω στανταρ ενα 3ωρο μουσικη τη μερα απο το κινητο,και δεν ξερω αν εχει τον ανταπτορα μεσα,σε συνδιασμο του οτι δεν τον βρισκω πουθενα ελλαδα  με βαζει σε σκεψεις..Οποτε αν μπορει καποιος που το εχει να απαντησει..

Δημοσ.

Το έχει είναι σίγουρο αυτό.

Επίσης έχει και τον καλύτερο ήχο από τα ηχεία που έχω ακούσει ποτέ από smartphone και ο φίλος που το έχει λέει ότι συνεχίζει έτσι καλά και στον ήχο μέσο ακουστικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...