oasisAthens Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σας φίλοι μου. Εγκατέστησα τα Windows 10 έκανα εγκατάσταση κάποια προγράμματα και σε μερικά από αυτά ενώ στο μενού αριστερά ή στο φάκελο που έχει γίνει η εγκατάσταση το εικονίδιο του προγράμματος φαίνεται κανονικά στην συντόμευση αυτό δεν φαίνεται με συνέπεια να φαίνεται λευκή η συντόμευση. Με αριστερό κλικ και properties το εικονίδιο φαίνεται κανονικά όμως... Έχει κανείς καμία ιδέα το μπορεί να φταίει?
Jannis64 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Αυτό μου το κάνει εμένα όταν κάποιες φορές δημιουργώ φάκελο στην επιφάνεια εργασίας (π.χ. φάκελος Συντήρηση) και ρίχνω μέσα σ' αυτόν (με αποκοπή από την επιφάνεια εργασίας) τις συντομεύσεις των εφαρμογών που θέλω (π.χ. CCleaner, AuslogicsDiskDefrag κ.τ.λ.). Παρόλο που κάποια εικονίδια συντομεύσεων μέσα στον φάκελο αυτό φαίνονται λευκά εντούτοις λειτουργούν κανονικά. Εναλλακτικά, διέγραψε την προβληματική συντόμευση από την επιφάνεια εργασίας και δοκίμασε, μέσα από τον φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος που βρίσκεται στο Αρχεία Εφαρμογών, να βρεις το εικονίδιο εκκίνησής του και με: δεξί κλικ πάνω του > Αποστολή προς > Δημιουργία συντόμευσης(επιφάνεια εργασίας) να ξαναδημιουργήσεις νέα συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα