BlueBlood7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 58 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Τελικα ξηγηθηκαν σωστα. Μου ειπαν δεν πληρωνω μια αν ειναι δικο τους κομματι , αλλιως ενα 10ρικο για τον ελεγχο. Better than expected. Ο έλεγχος εκεί παίζει στα 10-15 ευρώ. Από εκεί και πάνω είναι σαν σου κατεβάζουν τα σώβρακα
jimakos234 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Update: Με πηραν μολις απο Msystems. Δεν το περιμενα αυτο, αλλα μου ειπαν οτι ο CPU εχει θεμα και ξεκινανε την διαδικασια RMA. Σε 1 εβδομαδα περιπου θα τον εχω. Περιεργο παντως, ουτε OC τον ειχα ουτε τιποτα. Μονο τις μνημες ειχα πειραξει... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από jimakos234
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Να σου πω την αλήθεια στον cpu μου πήγε το μυαλό μου. Δεν κάνουν τέτοια οι μητρικές. 1
sarpan Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, jimakos234 είπε Update: Με πηραν μολις απο Msystems. Δεν το περιμενα αυτο, αλλα μου ειπαν οτι ο CPU εχει θεμα και ξεκινανε την διαδικασια RMA. Σε 1 εβδομαδα περιπου θα τον εχω. Περιεργο παντως, ουτε OC τον ειχα ουτε τιποτα. Μονο τις μνημες ειχα πειραξει... Δε θα σου δωσουν καινουργιο?
jimakos234 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, sarpan είπε Δε θα σου δωσουν καινουργιο? Προφανως θα μου δωσουν... Ανεξοδα και ο ελεγχος επειδη ειχα παρει απο αυτους το CPU. οποτε ολα οκ. 1
jimakos234 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Επιτελους χτες τσιμπησα το συστημα, μου εδωσαν και την RGB spire αντι της κανονικης με το απλο led και πηγα σπιτι να δοκιμασω. Σε κανονικο Install Ολα καλως. Το θεμα ειναι με το raid, δεν μπορω ουτε τωρα να το κανω να postarei (Hardware raid), οποτε το αφησα. Μου φαινεται οτι ειναι θεμα αυτο, οποτε θα ανοιξω ενα τικετ στην AMD να ενημερωσω... Θα ψαξω για καμια καρτα RAID να το εκανω ετσι εν τελη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα