Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με διαφορετικα sata μια απο τα ιδια δυστυχως

Update. Ξαφνικα ανοιγοντας το pc μου βγαζει CPU_FAN error ενω ο ανεμιστηρας γυρναει κανονικα. Μηπως ειναι μια ενδειξη οτι οντως φταιει η mobo? ειμαι στο bios 6101 (μεχρι και beta περασα αλλα τιποτα)

Update2:

Φωρτωνω Ubuntu, Κubuntu, Arch και παιρνω segmentation fault κατα το boot.  Kαποια ιδεα? @BlueBlood7 @radiohead

Επεξ/σία από jimakos234
seg fault
Επισκέπτης
Δημοσ.

αν εβγαλες εβαλες επεξεργαστη ειναι λογικο το fan error.

Βρες αν μπορεις αλλη ram

Δημοσ.

To fan error στο βγάζει γιατί έβαλες λάθος το header, είναι το μεσαίο απο τα 3 επάνω δεξιά, άν και μπορεί να μή σε αφορά πολλοί είχαν ίδια θέματα με το τελευταίο update των windows, μήπως σου βγήκε μετά το patch το πρόβλημα?. Αν ναι δοκίμασε και ένα rollback στην προηγούμενη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, radiohead είπε

αν εβγαλες εβαλες επεξεργαστη ειναι λογικο το fan error.

Βρες αν μπορεις αλλη ram

το εκανα αυτο, αλλα χτες, το εμφανιζει τελειως τυχαια. To να βρω ραμ ειναι μια κουβεντα :P

8 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Αρχικά αρχικά όταν πήρες τα πράγματα έβαλες απευθείας την λούπα ή δοκίμασες με τη stock?

Απευθειας στην λουπα. Βασικα ολα εκτος απο mobo/ram/cpu βγηκαν απο το προηγουμενο pc που επαιζαν αψεγαδιαστα

6 λεπτά πριν, cpc464 είπε

To fan error στο βγάζει γιατί έβαλες λάθος το header, είναι το μεσαίο απο τα 3 επάνω δεξιά, άν και μπορεί να μή σε αφορά πολλοί είχαν ίδια θέματα με το τελευταίο update των windows, μήπως σου βγήκε μετά το patch το πρόβλημα?. Αν ναι δοκίμασε και ένα rollback στην προηγούμενη.

ΤΟ προβλημα εμφανιστηκε την Τεταρτη. Εκτοτε πραγματικα δεν εχω καταφερει να χρησιμοποιησω το pc.

Επεξ/σία από jimakos234
Δημοσ.

Τι εννοείς ενφνίστηκε τη Τετάρτη? Μέχρι τότε δεν είχες κανένα θέμα? Μπορούσες να εγκαταστήσεις κανονικά εφαρμογές?

Από θερμοκρασές πως είναι? 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

ΤΟ προβλημα εμφανιστηκε την Τεταρτη. Εκτοτε πραγματικα δεν εχω καταφερει να χρησιμοποιησω το pc.

Μπορείς να δείς πότε έγινε update στο update history?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Τι εννοείς ενφνίστηκε τη Τετάρτη? Μέχρι τότε δεν είχες κανένα θέμα? Μπορούσες να εγκαταστήσεις κανονικά εφαρμογές?

Από θερμοκρασές πως είναι? 

Μεχρι τοτε ολα κανονικα. Τεταρτη βραδυ παω να ανοιξω Firefox--> Crash. τα ιδια και σε edge. Περναω Opera, Chrome, ιδια συμπεριφορα. Μετα(Παρασκευη-Σαββατα) εκανα τα φορματ και ειναι ακομα ετσι.

2 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Μπορείς να δείς πότε έγινε update στο update history?

Τωρα εχει βιωσει καμια 10 φορματ χαλαρα ο δισκος, αν και επειδη προσπαθησα , ειχε 2 updates, και ενω προσπαθουσα να τα κανω uninstall μετα (την παρασκευη), μου πετουσε ενα error message και failaρε διαρκως

Δημοσ.

Πρόβλημα hardware έχεις εκτός και δημιουργεί κάποιο πρόβλημα η λουπα με αυξημένες θερμοκρασίες. 

Όπως είπα ξηλώνεις την λούπα και κάνεις τις ίδιες δοκιμές με στοκ ψύκτρα. Αν και τότε δεν... πας για rma.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Τωρα εχει βιωσει καμια 10 φορματ χαλαρα ο δισκος, αν και επειδη προσπαθησα , ειχε 2 updates, και ενω προσπαθουσα να τα κανω uninstall μετα (την παρασκευη), μου πετουσε ενα error message και failaρε διαρκως

Δέν νομίζω το πρόβλημά σου να οφείλεται σε hardware,πολλοί με το τελευταίο update ανοιγαν τον chrome και έτρωγαν bsod η μαυρίζε η οθόνη, άν έχεις registered windows τρέξε την εντολή

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth απο το cmd σαν admin.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

το εκανα αυτο, αλλα χτες, το εμφανιζει τελειως τυχαια. To να βρω ραμ ειναι μια κουβεντα :P

Απευθειας στην λουπα. Βασικα ολα εκτος απο mobo/ram/cpu βγηκαν απο το προηγουμενο pc που επαιζαν αψεγαδιαστα

Ενας χριστιανος απο Αθηνα δεν μπορει να βοηθησει με ραμ?

Μετα μενει μητρικη

2 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Δέν νομίζω το πρόβλημά σου να οφείλεται σε hardware,πολλοί με το τελευταίο update ανοιγαν τον chrome και έτρωγαν bsod η μαυρίζε η οθόνη, άν έχεις registered windows τρέξε την εντολή

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth απο το cmd σαν admin.

σου λεει εκανε φορματ περασε και 7αρια και 10αρια και linux ποιο update;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Ενας χριστιανος απο Αθηνα δεν μπορει να βοηθησει με ραμ?

Μετα μενει μητρικη

Μα γράφει ότι δεν μπορεί να κάνει εγκατάστση σχεδόν τίποτε.

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Τα 10άρια έχουν πρόσφατο update 18.03, σε πολλούς έβγαλε πρόβλημα,τα 7άρια που έχει και η γυναίκα μου στο laptop το ίδιο, για linux δέν είπε ότι του κολλάει.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cpc464 είπε

Τα 10άρια έχουν πρόσφατο update 18.03, σε πολλούς έβγαλε πρόβλημα,τα 7άρια που έχει και η γυναίκα μου στο laptop το ίδιο, για linux δέν είπε ότι του κολλάει.

Φωρτωνω Ubuntu, Κubuntu, Arch και παιρνω segmentation fault κατα το boot. 

11 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Μα γράφει ότι δεν μπορεί να κάνει εγκατάστση σχεδόν τίποτε.

http://aplawrence.com/Unixart/segmentation_fault.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...