jimakos234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Από την Τεταρτη αντιμετωπιζω ένα από τα πιο παράδοξα προβλήματα που εχω δει εως τωρα. Όλα ομορφα και ωραια ειχα φτιαξει ένα νέο συστημα (το της υπογραφης) και από την Τεταρτη κάθε browser που ανοιγα κρασαρε. Ολοι μα ολοι. firefox / chrome / opera/ edge 2-3 δευτερόλεπτα με το που τον ανοιγα crushαρε απλα. Δεν ασχοληθηκα εκεινη την ημερα γιατι ειδη ειχα πολλα στο κεφαλι από την δουλεια. Χτες λοιπον το ιδιο τροπαριο συνεχιστηκε. Λεω θα φταει το OC στις μνημες, ριχνω τις μνημες στοκ-- τιποτα τα ιδια. Στα 2400 μια από τα ιδια ξανα. Βγαζω το ένα dim, μετα το άλλο. Το ιδιο βιολι. Λεω εφτασε η ωρα του φορματ. Κανω φορματ με τα 1000 ζορια γιατι ηθελα windows7 + usb drivers + raid . μπαινω μετα από καμια ωρα στα παραθυρα, ξεκιναω install firefox, ανοιγω... και κρασαρε. λεω ας βαλω κανενα driver μηπως και εφταιγε αυτό. Κρασαρισμα και στο install του chipset driver ( τα εχω γυρισει oλα default). Με ζωνουν τα φιδια. Δοκιμασα μετα fresh install σε άλλο ssd μηπως φταιει ο ssd. και εκει ακριβως η ιδια συμπεριφορά. Ετσι όπως βλεπω το θεμα, είναι η μητρικη το θεμα η πεξεργαστη, και πολύ πιο δυσκολα καρτας γραφικων. Πως μπορω να βρω τι φταιει ακριβως, δεδομενου της συγκεκριμενης δυσκολιας ότι πρακτικα δεν μπορω να κανω εγκατασταση σχεδόν τιποτα?
jimakos234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Το εκανα πριν το 1ο φορματ. Malwarebytes και adwcleaner. Καθαροτατος. Μετα δεν ειχα καλα καλα drivers για ethernet...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 εφόσον δεν έστρωσε και με format κάτι μπορεί να παίζει με μητρική. Έβαλες πρόσφατα νέο bios;
jimakos234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Εχω εδω και 3 εβδομαδες το τελευταιο το 6004. μετα δεν εχω ασχοληθει περισσοτερο, καθως ειχα βρει μια σταθεροτητα με το συστημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 δεν το γυρνάς για δοκιμή; Εγώ μετά τις δοκιμές με τις μνήμες αυτό θα έκανα. Άν στο έκανε σε έναν browser θα σου έλεγα να απενεργοποιήσεις το harware acceleration αλλα δύσκολα αφού στο κάνει στα πάντα όλα.
jimakos234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 το κακο ειναι οτι το κανει πλεον και σε driver installation, και ειναι αρκετα ενοχλητικο πλεον, δεν μπορω να χρησιμοποιησω καθολου το pc
Lifehacker Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Επόμενα βήματα.. Ξεκούμπωσε τον επεξεργαστή και ξανακούμπωσέ τον με νέα πάστα, δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό, κάνε clear cmos, δοκίμασε νέα εγκατάσταση απ την αρχή.
jimakos234 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 @Lifehacker το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι το τροφοδοτικο. ολα τα αλλα τα προσπαθησα χωρις επιτυχια.
jimakos234 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Εκανα οτι μπορουσα πραγματικα. Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει. Μονο μητρικη δεν ξερω πως μπορει να φταιει. Δεν εχω και αλλη για να δοκιμασω... Ειμαι σε ενα σταδιο απελπισιας, τα ξεκουμπωνω ολα και τα πουλαω...
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτσε ντε. Άλλες μνήμες δοκίμασες? Άλλο λειτουργικό(win 10, Linux) δοκίμασες? Άλλα καλώδια σατα(και power και data) δοκίμασες? Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από BlueBlood7 1
jimakos234 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δεν εχω αλλες μνημες, οπως και μητρικη/cpu. Τροφοδοτικο δοκιμασα, SSD, ξεκουμπωσα ολους τους σκληρους. Eχω δοκιμασει σε w10 + w7.
sstratos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 δοκιμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία και δοκιμασε εκει... 1
Ghost007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 κανα bios update μηπως η κανε κανα default στο bios μηπως εχει πειραχτει τπτ... επισης τσεκαρε τπτ θερμοκρασιες βολτ κλπ ...https://www.hwinfo.com/download.php επισης επειδη ειπες εκανες και οβερκλοκ στης μνημες μηπως καποια τα εχει παιξει.. δοκιμασε να βαλεις μια μονο και μετα την αλλη μονη της επισης να δεις αν κανει τα ιδια....
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Ghost007 είπε κανα bios update μηπως η κανε κανα default στο bios μηπως εχει πειραχτει τπτ... επισης τσεκαρε τπτ θερμοκρασιες βολτ κλπ ...https://www.hwinfo.com/download.php επισης επειδη ειπες εκανες και οβερκλοκ στης μνημες μηπως καποια τα εχει παιξει.. δοκιμασε να βαλεις μια μονο και μετα την αλλη μονη της επισης να δεις αν κανει τα ιδια.... Τα έχει κάνει αυτά ρε συ. 20 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Δεν εχω αλλες μνημες, οπως και μητρικη/cpu. Τροφοδοτικο δοκιμασα, SSD, ξεκουμπωσα ολους τους σκληρους. Eχω δοκιμασει σε w10 + w7. Αφού δοκίμασες άλλο τροφοδοτικό, άλλαξε καλώδια σατα(data). Αν δεν φταίει κάποιο σατα τότε μένουν μητρική-μνήμες-cpu. Φαντάζομαι για δική σου ευκολία, για καλύτερο trouble-shutting ξήλωσε την custom και μείνε με την stock. Πρέπει να εξαντλήσεις τις προσπάθειες για μητρική-μνήμες-cpu. Και να πουλήσεις τι? Ποια ξέρεις ότι δουλεύουν και ποια όχι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα