MySql Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έκανα ενημέρωση στα windows 10 και μου παρουσιάστηκαν 2 προβλήματα: 1) Η οθόνη στην οποία έχω συνδέσει το λάπτοπ για να δουλεύω δεν αναγνωρίζεται, δλδ όταν πατάω εντοπισμό δεν την βλέπει. (Dell U27) 2) Όταν πάω να κάνω δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας κολλάει ο κέρσορας του ποντικιου σε κατάσταση Loading εσαή. Θα ήμουν υπόχρεως όποιος μπορούσε να βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να δουλέψω από χθες Ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από MySql
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Αν έχεις θέματα με την 1803 μπορείς να πας από ρυθμίσεις στην ενημέρωση και αποκατάσταση και να επιστρέψεις στην 1709.
MySql Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, micos000 είπε Αν έχεις θέματα με την 1803 μπορείς να πας από ρυθμίσεις στην ενημέρωση και αποκατάσταση και να επιστρέψεις στην 1709. Ευχαριστώ πολύ έκανα επαναφορά χωρίς να ξέρω σε πια έκδοση και έφτιαξε. To θέμα είναι ότι μου πετάει συνέχεια ειδοποιήσεις τώρα για αναβάθμιση πως το κοβω; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από MySql
kormos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, MySql είπε Ευχαριστώ πολύ έκανα επαναφορά χωρίς να ξέρω σε πια έκδοση και έφτιαξε. To θέμα είναι ότι μου πετάει συνέχεια ειδοποιήσεις τώρα για αναβάθμιση πως το κοβω; Λογικά από Windows Update settings...
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, MySql είπε Ευχαριστώ πολύ έκανα επαναφορά χωρίς να ξέρω σε πια έκδοση και έφτιαξε. To θέμα είναι ότι μου πετάει συνέχεια ειδοποιήσεις τώρα για αναβάθμιση πως το κοβω; Δεξί κλικ στη σημαία->Εκτέλεση και δώσε winver
MySql Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, micos000 είπε Δεξί κλικ στη σημαία->Εκτέλεση και δώσε winver 1709 είμαι πως σταματάω να με σπαμάρει για το update?
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δυστυχώς δεν μπορείς. Και να το κόψεις, αυτό θα είναι για κανά μήνα και μετά πάλι τα ίδια. Αν σε παίρνει για φορμάτ θα πρότεινα να δεις την ltsb. Υποστηρίζεται για 10 χρόνια και δεν πρόκειται να πάρει νημέρωση από μόνη της. Το upgrade γίνεται κατεβάζοντας την επόμενη έκδοση(το 2019 που θα βγει) και τρέχοντας το setup. Δεν έχει cortana, store, xbox αλλά ούτε και edge και δεν κατεβάζει "προτεινόμενα" από μόνο του. Η ενεργοποίηση γίνεται όπως και στα υπόλοιπα 10άρια. Δες και στο παρακάτω thread
MySql Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δυστυχώς δεν μπορείς. Και να το κόψεις, αυτό θα είναι για κανά μήνα και μετά πάλι τα ίδια. Αν σε παίρνει για φορμάτ θα πρότεινα να δεις την ltsb. Υποστηρίζεται για 10 χρόνια και δεν πρόκειται να πάρει νημέρωση από μόνη της. Το upgrade γίνεται κατεβάζοντας την επόμενη έκδοση(το 2019 που θα βγει) και τρέχοντας το setup. Δεν έχει cortana, store, xbox αλλά ούτε και edge και δεν κατεβάζει "προτεινόμενα" από μόνο του. Η ενεργοποίηση γίνεται όπως και στα υπόλοιπα 10άρια. Δες και στο παρακάτω thread Δεν είμαι για φορμάτ τώρα... λογικά θα στρώσει κάποια στιγμή η 1803 έτσι δεν είναι;
kormos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, MySql είπε 1709 είμαι πως σταματάω να με σπαμάρει για το update? Ρίξε μια ματιά παρακάτω αν θες... https://www.easeus.com/todo-backup-resource/how-to-stop-windows-10-from-automatically-update.html Ίσως σε βοηθήσει.
Jangos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, MySql είπε 1709 είμαι πως σταματάω να με σπαμάρει για το update? Αυτή είναι η λύση. Ναι, είναι αυτό που όσοι "κράζουν" εδώ μέσα την Microsoft για αναγκαστικά Windows Update δεν ξέρουν ότι υπάρχει. Αναβάλει σίγουρα τις αναβαθμίσεις για όσες ημέρες το βάλεις. Επίσης μια άλλη λύση είναι να κλείσεις το Windows Update. Πάτα στην Αναζήτηση (δίπλα στο Start) στη γραμμή εργασιών και γράψε "Services" ή "Υπηρεσίες" χωρίς τα εισαγωγικά. Μπαίνεις, σκρολάρεις, βρίσκεις το Windows Update, διπλό κλικ και στην καρτέλα που ανοίγει στο Τύπο εκκίνησης πατάς Απενεργοποιημένο, Εφαρμογή και μετά ΟΚ. (Δεν είναι απαραίτητο αλλά αν θέλεις να μην τρέχει καθόλου η υπηρεσία, παρακάτω στην Κατάσταση υπηρεσίας πατάς και εκεί Διακοπή, Εφαρμογή και μετά OK.) Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από Jangos 2 1
MySql Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Jangos είπε Αυτή είναι η λύση. Ναι, είναι αυτό που όσοι "κράζουν" εδώ μέσα την Microsoft για αναγκαστικά Windows Update δεν ξέρουν ότι υπάρχει. Αναβάλει σίγουρα τις αναβαθμίσεις για όσες ημέρες το βάλεις. Επίσης μια άλλη λύση είναι να κλείσεις το Windows Update. Πάτα στην Αναζήτηση (δίπλα στο Start) στη γραμμή εργασιών και γράψε "Services" ή "Υπηρεσίες" χωρίς τα εισαγωγικά. Μπαίνεις, σκρολάρεις, βρίσκεις το Windows Update, διπλό κλικ και στην καρτέλα που ανοίγει πατάς Διακοπή και μετά OK. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου έκανα τον δεύτερο τρόπο γιατί στον πρώτο δεν μου το βγάζει όπως σε εσένα το μενού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα