servetas Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σας, Έχω ένα σπίτι το οποίο έχει ιντερνετ. Έχω το κλασσικο router του ΟΤΕ. Προσφατα νοικιασα εναν χωρο ο οποιος ειναι περιπου στα 100 μέτρα απόσταση. Το ρουτερ στο σπιτι ειναι πίσω απο ένα παράθυρο με το οποίο εγω έχω οπτικη επαφή. Δυστυχώς ο χώρος που νοικιασα δεν έχει παροχή τηλεφώνου για να βαλω απλά μια δευτερη γραμμή. Υπάρχει τροπος να επεκτεινω το σήμα του wifi ή να τραβηξω το σήμα του wifi απο τον 2ο χώρο; Είδα αυτή τη παρακάτω συσκευη και λεω να κανω μια προσπαθεια. Το θέμα είναι, που πρεπει να εγκατασταθει (εννοειται εξωτερικά). Στο πρώτο σπίτι που ειναι το ρουτερ ή στο δευτερο που δεν έχει τιποτα; https://www.skroutz.gr/s/5675134/TP-LINK-CPE210.html Ευχαριστω για την όποια βοηθεια
mpentenis Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 μπορεις να βάλεις 2 mikrotik sxt5 lite(5Ghz) και το άκρο του 2ο να το βάλεις μέσα στο νέο κτήριο. απο εκει και πέρα, το κουμπώνεις σε switch και είσαι ΟΚ. Και τα 2 παίρνουν ρεύμα απο POE οποτε βγάζεις ενα καλώδιο εξω, είναι στεγανά και έρχονται με δικές τους βάσεις (σταθερές) ή παίρνεις δικές τους βάσεις που κάνουν και μικρή περιστροφή. Απο εκει μέσα περνάς internet-τηλεφωνία (με άλλες συσκευές ομως), κάμερες κλπ κλπ. Εαν θες περισσότερες πληροφορίες ενημέρωσε με
geortsaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Έχει προκύψει κάποια άλλη λύση; Οι συσκευές devolo και t p link δουλεύουν μόνο στο ίδιο σπίτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα