servetas Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σας, Έχω ένα σπίτι το οποίο έχει ιντερνετ. Έχω το κλασσικο router του ΟΤΕ. Προσφατα νοικιασα εναν χωρο ο οποιος ειναι περιπου στα 100 μέτρα απόσταση. Το ρουτερ στο σπιτι ειναι πίσω απο ένα παράθυρο με το οποίο εγω έχω οπτικη επαφή. Δυστυχώς ο χώρος που νοικιασα δεν έχει παροχή τηλεφώνου για να βαλω απλά μια δευτερη γραμμή. Υπάρχει τροπος να επεκτεινω το σήμα του wifi ή να τραβηξω το σήμα του wifi απο τον 2ο χώρο; Είδα αυτή τη παρακάτω συσκευη και λεω να κανω μια προσπαθεια. Το θέμα είναι, που πρεπει να εγκατασταθει (εννοειται εξωτερικά). Στο πρώτο σπίτι που ειναι το ρουτερ ή στο δευτερο που δεν έχει τιποτα; https://www.skroutz.gr/s/5675134/TP-LINK-CPE210.html Ευχαριστω για την όποια βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 μπορεις να βάλεις 2 mikrotik sxt5 lite(5Ghz) και το άκρο του 2ο να το βάλεις μέσα στο νέο κτήριο. απο εκει και πέρα, το κουμπώνεις σε switch και είσαι ΟΚ. Και τα 2 παίρνουν ρεύμα απο POE οποτε βγάζεις ενα καλώδιο εξω, είναι στεγανά και έρχονται με δικές τους βάσεις (σταθερές) ή παίρνεις δικές τους βάσεις που κάνουν και μικρή περιστροφή. Απο εκει μέσα περνάς internet-τηλεφωνία (με άλλες συσκευές ομως), κάμερες κλπ κλπ. Εαν θες περισσότερες πληροφορίες ενημέρωσε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Έχει προκύψει κάποια άλλη λύση; Οι συσκευές devolo και t p link δουλεύουν μόνο στο ίδιο σπίτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα