Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ThReSh είπε

Σε ποιες περιοχές έχει μόνο ΟΤΕ?

Σε ενα νησι που εμενα στο ανατολικο Αιγαιο. Επισης στην Κερκυρα, σε `προαστιο`, οι αλλοι παροχοι εδιναν ταχυτητα <(1/0,1), επειδη ειχαν `κουτια` μονο στο κεντρο της πολης. (Αυτα τα κουτια φανταζομαι ειναι τα ΚΑΦΑΟ που λενε;) Ακομα, στην πολη μου, δεν ειχε καθολου CYTA. Γενικα επειδη ειμαι χρονια με συμβολαιο στη CYTA και κανω εποχιακες δουλειες, εχω φαει πολλα ακυρα με την δυνατοτητα μεταφορας. 

Δημοσ.

Εσυ ομως μιλας για συγγεκριμενες περιοχες που μπορει να μην υπαρχει ενα συγκεκριμενος παροχος ή οι υπολοιποι για δικους τους λογους δεν εχουν παρουσια. Εμεις μιλαγαμε στην Αμερικη οτι ισχυει πχ Αττικη κ στερεα μονο Wind, Πελοποννησος και αιγαιο μονο vodafone/forthnet, βορεια Ελλαδα και ιονιο μονο Ote. Χωρις να εχεις δικαωμα να πας μεσω του δικτυου του ενος σε ενα αλλο παροχο οπως γινετε σε μας εδω.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, Miracle Worker said:

Σε ενα νησι που εμενα στο ανατολικο Αιγαιο. Επισης στην Κερκυρα, σε `προαστιο`, οι αλλοι παροχοι εδιναν ταχυτητα <(1/0,1), επειδη ειχαν `κουτια` μονο στο κεντρο της πολης. (Αυτα τα κουτια φανταζομαι ειναι τα ΚΑΦΑΟ που λενε;) Ακομα, στην πολη μου, δεν ειχε καθολου CYTA. Γενικα επειδη ειμαι χρονια με συμβολαιο στη CYTA και κανω εποχιακες δουλειες, εχω φαει πολλα ακυρα με την δυνατοτητα μεταφορας. 

Άκυρη η σύγκριση, στην Αμερική που λέει ότι σε μια περιοχή δίνει μόνο ένας δεν εννοούν καλή ή αξιοπρεπή ταχύτητα αλλά γενικότερα πρόσβαση...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/13/2018 στις 1:18 ΠΜ, fsbmaniac είπε

Επιτέλους προσλήψεις και  νέες εγκαταστάσεις  και λογος για επενδύσεις στις usa στον τομέα των τηλεπικοινωνιών Infinera , cisco και εργολαβικές εταιρίες θα πάρουν φωτιά , και πολυ καλα κάνουν ειναι αδιανόητο ενα app να βγάζει χρήματα στις πλάτες άλλων που ρισκάρουν επενδύουν και συντηρούν εγκαταστάσεις με τρόπο προστατευμένο απο την ελεύθερη αγορά ... 

Να'τος και ο (α)μέτοχος, που χαίρεται επειδή οι εταιρίες θα βγάλουν ακόμα πιο πολλά λεφτά..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/18/2018 στις 4:01 ΜΜ, Jimmy08 είπε

Να'τος και ο (α)μέτοχος, που χαίρεται επειδή οι εταιρίες θα βγάλουν ακόμα πιο πολλά λεφτά..

Φυσικα γιατι κανουν προσλήψεις και νέα έργα που σημαίνει μείωση ανεργίας και περισσότερες οικογένειες στις ΗΠΑ θα εχουν ενα καλύτερο μέλλον. Εκει δεν ειναι σοσιαλισταν... 

Δημοσ.
Στις 5/20/2018 στις 2:16 ΠΜ, fsbmaniac είπε

Φυσικα γιατι κανουν προσλήψεις και νέα έργα που σημαίνει μείωση ανεργίας και περισσότερες οικογένειες στις ΗΠΑ θα εχουν ενα καλύτερο μέλλον. Εκει δεν ειναι σοσιαλισταν... 

Διαφωνώ σε όλα. Αλλά συγκινητική η ιστορία σου αν μη τι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...