paoki4 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Καλημερα/καλησπερα σε ολους Θα ηθελα την γνωμη σας για τις παρακατω crt οθονες για να καταληξω και να αγορασω επιτελους μια........ 1)19" PHILIPS BRILLIANCE 109P40 2)19" SAMSUNG 959 NF 3)19" LG F-900P 4)19" NEC FE 991 SB Η σειρα που τις εγραψα ειναι και η σειρα προτημησης η δικια μου μεχρι τωρα...και η αποδοση στα games ο πρωτος παραγοντας αξιολογησης!! 8) Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας.
greekzero Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 ke oi teseris einai stin idia katigoria opote pare tin philips opos ke exeis dialexi.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Η μόνη που έχω δει απο κοντα, είναι η Samsung και είναι πολύ καλή. Για την απόδοση στα games (αν και δεν παίρνεις TFT για να έχεις τέτοιους ενδοιασμούς ) μπορεί ίσως να επιρρεαστεί από τα Hz που ανεβάζει η οθόνη σε κάθε ανάλυση, από το dot pitch (όσο μικρότερο, τόσο καλύτερα) και το moire που θα το δεις στην πράξη...
balabush Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 PHILIPS δαγκωτό (έχω μπει στο πνεύμα των εκλογών ) Έχω περίπου 1 χρόνο την 109B40 (είναι διαφορετική ως προς το κόκκο νομίζω από την P40) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Την NEC την έχω δεί και δεν ενθουσιάστηκα, τις άλλες 2 δεν τις έχω δει.
a123xxsp Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Exo dei mono tin Samsung kai tin LG, para poli kali i Samsung.... oxi LG eidika me flatron poy oso paei vgainei moufa texnologia...
deathlok Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 ego exo parei mia lg 19 tin pio ftini omos pou den einai entelos epipedi kai eimai ikanopoiimenos episis se paliotera topic apo oti exo dei oi lg exoun arketous fan alla!!!!!!!!!!!! pare tin samsung giati oloi kala exoun na poun gia afti tin othoni!
OVERCLOCKED Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Οπωσδηποτε 19" SAMSUNG 959 NF εγω και οι φιλοι μου ειμαστε απολυτα ευχαριστημενοι!!!παρτην και θα δεις ποσο ευχαριστημενος θα μεινεις
Panahs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Λοιπόν φίλε μου, αν είναι να δώσεις τα λεφτά για την Philips 109P, πάρε την MITSUBISHI DIAMOND PLUS 93SB (με καθοδικό σωλήνα Diamontron -αυτόν που χρησιμοποιεί η EIZO και η ΙΙΥΑΜΑ-) ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!! Δε λέω, κι εγώ Philips έχω, την 109B, η οποία με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο, όμως είδα αυτήν σε ένα φίλο μου (και πριν από αυτό την είδα στην πρώτη θέση στο CHIP... έπειτα του την πρότεινα) και βεβαιώθηκα από κοντά ότι πρόκειται για ένα εντυπωσικό μοντέλο με όμορφο desing και επαγγελματική εικόνα. Όλα τα μοντέλα είναι όμορφα, ψάξε το λίγο σύμφωνα με τις ανάγκες σου και βρες ποιό προτιμάς. Ο φίλος μου για παράδειγμα δεν χρειαζόταν μια τόσο καλή οθόνη μιας και ο υπολογιστής του είναι... παιχνιδομηχανή . Έτσι λοιπόν κι εσύ αν όντως βάζεις τα παιχνίδια σε πρώτη θέση και δεν σκοπεύεις να κάνεις επεξεργασία εικόνας, θα πρέπει να ξανασκευτείς εαν ένα τέτοιο μοντέλο σαν την 109P (εξού και το P που υποδηλώνει "Professional") ή την Mitsubishi που σου προτείνω εγώ, το χρειάζεσαι. Μια οθόνη όπως η 109Β θα σε άφηνε πλήρως ικανοποιημένο και θα σε γλύτωνε από πολλά ευρώ (εξαιρετική σε λόγο απόδοσης/τιμής). Αν επιμένεις να δώσεις τα λεφτά η πρότασή μου παραμένει η αρχική ή ως δεύτερη επιλογή την Philips (αυτή ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι ). http://www.dealtime.co.uk/xPC-NEC_Mitsubishi_Diamond_Plus_93SB_19_in_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.