nurse Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Πολυμηχάνημα samsung scx 4623f και αδυναμία σκαναρίσματος. Δυστυχώς δεν μπορώ να καταφέρω την πολυπόθητη λειτουργία. Έχω κατεβάσει ξανά τους οδηγούς αλλά τίποτα. Να τονίσω ότι με έμμεσο τρόπο μπορώ να σκανάρω αλλά όχι με το λογισμικό της samsung (easy document creator) το οποίο και είναι ιδιαίτερα βολικό.. Παραθέτω εικόνα με το μήνυμα που μου δίνει το πρόγραμμα και φυσικά έχω κάνει αυτά που αναγράφει.. Παρακαλώ για τα φώτα σας.
chocofc Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Εγώ μετά απο ενημερώσεις των windows 10 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Με την διαφορά οτι εγω δεν μπορώ να σκανάρω ΟΥΤΕ από το πολυμηχάνημα χειροκίνητα. Μήπως βρήκατε κάποια λύση. Ευχαριστώ
nurse Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Όπως ανέφερα παραπάνω απεγκατέστησα όλους τους οδηγούς της Samsung, τους εγκατέστησα ξανά, χωρίς κανένα αποτέλεσμα στο λογισμικό της μαμάς εταιρίας. Προς το παρόν δουλεύω με αυτό: https://www.naps2.com/ Αναγνωρίζει το scanner είναι δωρεάν και απλό στη χρήση. Όμως αυτό δεν είναι το ζητούμενο από εμένα.
meletis_m Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Επικοινώνησε ηλεκτρονικά με την εταιρεία έχουν καλή εξυπηρέτηση
nurse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Στις 27/6/2018 στις 5:10 ΠΜ, meletis_m είπε Επικοινώνησε ηλεκτρονικά με την εταιρεία έχουν καλή εξυπηρέτηση ηλεκτρονικά ;; δεν βρήκα αυτή την επιλογή στην ιστοσελίδα της HP που έχει τους εκτυπωτές samsung.. Έχεις κάποιο σύνδεσμο; Ευχαριστώ
nurse Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Βρήκα τη λύση. Σας τη παραθέτω για μελλοντική χρήση. Για να λειτουργήσει σωστά το παραπάνω πρόγραμμα θα πρέπει να τρέξει σε μορφή συμβατότητας win8 ή win7. Πηγαίνετε στο κεντρικό φάκελο εγκατάστασης, επιλέξτε το πρόγραμμα και όχι τη συντόμευση, ιδιότητες, συμβατότητα, κλικάρετε windows 8. Ok. Και είστε έτοιμοι. Κάντε το ίδιο και στις υπόλοιπες εφαρμογές της samsung που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα