Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/5/2018 στις 2:17 ΜΜ, Ghost007 είπε

ε νταξ ο 8400 ειναι προταση για καποιον που δεν εχει τπτ και θελει να παει σε μια οικονομικη λυση...

αφου εχει το οικονομικο και εχει και δυνατη καρτα χρειαζεται κατι παραπανω αν ειναι να κανει πληρη αναβαθμιση...

στη χειροτερη 8600κ που για εμενα δεν ειναι καλη αγορα λογω τιμης .. προτιμοτερος ενας 8700 η ο αντιστοιχος ryzen....

Εγώ τον 8400 τον θεωρώ πλήρη αναβάθμιση από αυτόν που έχει.

Δημοσ.
Στις 27/7/2018 στις 8:27 ΜΜ, radiohead είπε

Για πες καρτα γραφικων για αρχή και ποιο μόνιτορ.

gtx 960 4gb & monitor θα πάρω καινουργιο, ακόμα δεν εχω καταληξει εκει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/7/2018 στις 2:54 ΜΜ, stakar1 είπε

Παιδια να ρωτησω κι εγω 

Εχω i5 2500k 3.3 ghz και θελω να προχωρησω σε upgrade. Ποιον προτεινετε για gaming ?

i5 7600 3,5 ghz 

i5 8600 3,1 ghz 

i7 8700 3,2 ghz 

Η τιμή παιζει ρολο στην επιλογη αλλά θα ηθελα να μου προτεινετε και άλλον (μονο intel) αν εχετε υποψιν σας. Βασικά τι θα αγοραζατε εσεις σημερα για αναβαθμιση ?

Αρχικά να σου πω (επειδή τον έχω) ότι ο i5 8500 είναι μια πολύ καλή επιλογή για κοντά στα 200 ευρώ και ονομαστικά ειναι στα 3 Ghz με autoboost κοντά στα 4gh ( με απλά λόγια στο bios τόσο θα στον δίνει). Ειναι πολύ γρήγορος και θα το διαπιστώσεις και σε benchmarks συγκριτικά και με μικρές διαφορές από τον 8600. Καθαρός 6-πύρηνος και αυτό που με εχει εντυπωσιάσει είναι η απόδοσή του όσο αφορά την θερμότητα. Ο επεξεργαστής είναι κρύος. Δεν καταλαβαίνει τίποτα και καλοκαιριάτικα κιόλας..

Για τους coffelakes χρειάζεσαι μητρική με chipset 300 series.. ( H310, H370 , B360, z370) . Αν δεν σε ενδιαφέρει το overcklocking αποφεύγεις το z370 και πας στις αλλες σειρές και με πιο χαμηλές τιμές αντίστοιχα.

ο 8700 σαφώς είναι δυνατότερος αλλά πιο ακριβός.

Επεξ/σία από apostolosl
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, stakar1 είπε

gtx 960 4gb & monitor θα πάρω καινουργιο, ακόμα δεν εχω καταληξει εκει

Άνοιξε νέο θέμα αδερφέ γιατί το βασικό σου θέμα είναι οθόνη-κάρτα όχι ο επεξεργαστής. Συμπληρώνεις τη φόρμα όπως στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά θα πάρεις απάντηση μπαμ μπαμ ;)

Θα γράψεις και τι έχεις τώρα συνολικά.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...