Nasia198 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Λοιπον πριν κανα χρονο πηρα την αποφαση να ξεκινησω μαθηματα για να παρω διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου και μηχανακι μαζι για να γλιτωσω καποια επιπλεον λεφτα αν τα εκανα ξεχωριστα. Εχω να κανω ποδηλατο 15 χρονια, δε μου αρεσει κιολας. Με το αμαξι ολα καλα το περασα μου αρεσε κομπλε. Το μηχανακι τωρα επεμενα να δωσω για 150 ενω μου ειχαν πει οι δασκαλοι οτι θα δυσκολευτω. Ξεκινησα παρολα αυτα με 125. Δε τα πηγαινα καλα. Μετα με πηγαν στο 150 να δω τη διαφορα. Χαλια!! Μου επεσε. Κανω λοιπον αιτηση να αλλαξω κατηγορια και να παω για 125. Εχω τωρα 1,5 μηνα που κανω μαθηματα. Τα πηγαινω χαλια. Νιωθω οτι δε εχω καθολου ελεγχο, οτι ειμαι επικινδυνη καθως ξεφευγω απο τη πορεια. Μου εχουν μεινει μονο δυο διδακτικες ωρες.Σαββατο σημερα εκανα μαθημα τα πηγα χαλια παλι και δινω Τριτη! Ειναι ξεκαθαρο οτι θα αποτυχω, δεν πειραζει τι να κανουμε θα χασω τα λεφτα μου. Οι ερωτηση μου ειναι οι εξης ομως: Αν κοπω(που θα κοπω) και δε θελω να ξαναδωσω, μπορω να σταματησω τη διαδικασια εκει και να περιμενω το διπλωμα του αυτοκινητου που εχω περασει κιολας? Ή υποχρεουμαι να δινω και να ξαναδινω μεχρι να το παρω γιατι τα ειχα δηλωσει μαζι; 1
SoulisMafia Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Οποτε θες σταματας και δεν θα εχεις κανενα προβλημα με το διπλωμα αυτοκινητου.
lary7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Αφου εισαι "αμπαλη" με τις 2 ρόδες οπως λες, πανε βρές ενα ποδήλατο και ξεκινα μεσα στο ΣΚ εξάσκηση. Αρχικα την σελα χαμηλά και μετα σηκωσέ την, πανε σε χώρο ασφαλές χωρίς κινηση (αλανα ΣΜ) και μάθε ισορροπια, οδήγα το οσο περισσότερο μπορεις. Δευτέρα κάνε και τα 2 μαθήματα μπας και περάσεις την τρίτη. Και τις 2 φορές που εδωσα για μηχανάκι (50ρι και απεριόριστο) είχαμε απο 1 κοπέλα που όσο φιλότιμα και να προσπαθούσαν οι εξεταστές δεν μπορούσαν ουτε τα βασικά να κάνουν. Στο δε 50ρι αναγκάστικα να δώσω στην μια το δικό μου 50ράκι που ηταν πολυ χαμηλο (Honda DIO ) γιατι αυτο που ειχε φέρει μαζι δεν μπορούσε ουτε τα πόδια της να βάλει κατω. Και εγώ και όσοι γνωστοί πήραμε διπλωμα για διτροχο αερα πατερα με ελάχιστη εξάσκηση ήταν γιατι κάναμε ποδήλατο απο μικροί και δεν είχαμε θεμα με ισορροπία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι κακο να μην μπορεις να οδηγησεις μηχανακι ,Κι εγω ποτε δεν οδηγησα (μονο μια φορα ενα αυτοmατο Gareli και αλλη μια φορα μια Vespa) αντιθετα με αυτοκινητο που οδηγω μια χαρα 30 χρονια .Γιατι να επιμεινεις και να κινδυνεψες ? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από Γιάννης Platano
Amix Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Ναι μπορεις να σταματησεις απλα θα πανε χαμενα τα λεφτα. Ουτε εγω εχω κανει ποδηλατο αλλα εδωσα για Α2 (μεχρι 35kw) και τα πηγα παρα πολυ καλα . Ενταξει βοηθαει το υψος και τα κιλα. Εγω πιστευω παντως με εξασκισει θα τα καταφερεις. Ξεκινα απο ποδηλατο οπως ειπαν τα παιδια απο πανω και αν εχεις καποιον γνωστο με 50-125αρακι να σε βοηθησει.
stamatisj1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Βρες ενα φιλο σου με παπακι και πήγαινε σε μία αλάνα - μεγαλο παρκινγκ και κάνε 2-3 ώρες συνεχόμενα διαδρομές να συνηθίσεις . Εαν το κάνεις 2-3 ημέρες θα είσαι έτοιμη. Εαν κοπείς κόπηκες. Θα ξαναδώσεις σε 10 ημέρες και εφόσον έχεις κάνει προπόνηση θα τα καταφέρεις.Ρώτα εαν μπορείς να δώσεις εξετάσεις για 125 κυβικά με παπάκι. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από stamatisj1
Nasia198 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 @stamatisj1 Δεν θελω να ξαναδωσω προς το παρον παλι. Γιατι αρχικα θα πανε και αλλα λεφτα χαμενα γιατι εχουμε και στην οικογενεια 50αρι και ουτε αυτο δε παω καλα καλα. Ποτε δε μου αρεσε το ποδηλατο για να το παρω και να βγω εξω. Πιστευα οτι με το μηχανακι θα ηταν διαφορετικα αλλα παλι τα ιδια. Δεν μου αρεσει, οσο και αν προσπαθω μενω στασιμη στην αποδοση μου και εχω κανει μερικες φορες και με το πατερα μου με το 50αρι σε ανοιχτους χωρους . Χθες πηγα και στο χωρο που θα γινει η εξεταση και εκανα εξασκηση και τα πηγα παλι χαλια. Ο δασκαλος μου δε ασχολειται μαζι μου. Με βαζει να κανω απλα τα εμποδια και δε μου λεει κατι, αν ειμαι μεσα στις γραμμες τι να κανω κλπ. Δινω Τριτη οπως ειπα και μου εδειξε το Σαββατο τα υπολοιπα δυο εμποδια! Δε τα ειχα ξανακανει ποτε. Δεν εχω κανει καθολου πορεια μαζι του, τιποτα! Του την εχω πει δεν αλλαζει κατι. Επισης εχω παρει το διπλωμαγια το αμαξι απλα επειδη τα δηλωσα και τα δυο μαζι το διπλωμα θα ερθει στα χερια μου οταν παρω και το μηχανακι(εκτος αν κανω κατι σαν αιτηση και ακυρωσω το διπλωμα για μηχανακι) .Δεν μπορω αλλο να περιμενω και να χανω χρονο στο να παρω το μηχανακι και να εχω να οδηγησω αμαξι 3+ μηνες. Θα τα ξεχασω ολα! Και δε ξεκιναω παλι απο το μηδεν σε ολα, αμαξι και μηχανακι. Lennox Θα τον ρωτησω μολις γινουν οι εξετασεις και δω το αποτελεσμα Συγνωμη αν τα εχω κανει αχταρμα στις απαντησεις, δε ξερω πως λειτουργει το ολο θεμα, πρωτη φορα κανω καποια ερωτησω στο forum
AristidisZ Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Το ενδεχόμενο να μην ασχοληθείς καν με το δίτροχο το έχεις σκεφτεί ; Μου αρέσει που δίνετε και συμβουλές , αν κάποιος δεν το έχει με τα μηχανάκια καλό είναι να μην καβαλάει καν... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Το ενδεχόμενο να μην ασχοληθείς καν με το δίτροχο το έχεις σκεφτεί ; Μου αρέσει που δίνετε και συμβουλές , αν κάποιος δεν το έχει με τα μηχανάκια καλό είναι να μην καβαλάει καν... Αυτο της το ειπα κι εγω..... 1 1
mp123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ωιμε. Τι θα διαβασουμε εδω. Ο καθε πικραμενος λεει τον πονο του. Δεν μπορει τα οσα διαβασα απο τον ts να ειναι αληθινα. Μας trollαροι. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από mp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα