Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Μετά από μήνες χωρίς updates στα windows 10 είπα να κάνω εγκατάσταση μόνο τα updates ασφαλείας. Οπότε τσέκαρα να εγκατασταθούν μόνο τα security updates... αλλά ΟΧΙ η microsoft κατέβασε τα πάντα γιατί έτσι γουστάρει πέρασε την τελευταία έκδοση του λειτουργικού με τις 2000 άχρηστα πράγματα που δεν χρειάζεται κανένας μέσος χρήστης και μην αρχίσετε οι περισσότεροι ότι ο κόσμος πάει μπροστά... ΟΧΙ είναι άχρηστα. 

Και εκτός όλων αυτών... μου έσβησε μια παλιότερη έκδοση του Corel Draw που είχα στο pc και πιο συγκεκριμένα το X7 γιατί λέει δεν το υποστηρίζουν τα windows 10... τι είναι πάλι αυτή η αηδία; Αν ήμουν επαγγελματίας και δεν μπορούσα να αγοράσω τη νέα έκδοση του Corel... και έκαναν update τα σκουπιδοπαράθυρα δεν θα είχα εφαρμογή; Ένα τεράστιο μπράβο στη Microsoft για το "καλύτερο" λειτουργικό πρόγραμμα όλων των εποχών που σε κάθε παρουσίασή της μας μιλάει μόνο για την Cortana (ότι πιο άχρηστο).

Το παρόν μήνυμα δεν έχει να κάνει με καμία απορία... αλλά κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου.

Adobe βγάλε τη σουίτα σου στο linux να τελειώνουμε με αυτή την αηδία! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασες με δεξί κλικ->ιδιότητες στο εικονίδιο του corel draw και μετά Συμβατότητα και να επιλέξεις κάτι άλλο π.χ. xp sp3; Επίσης δεξί κλικ=>Εκτέλεση ως διαχειριστής;
Ποια έκδοση των 10 είχες (αν θυμάσαι); Τώρα πρέπει να πήρες την 1803. (WINDOWS+R για εκτέλεση και δώσε winver)

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Με έχουν καταμπερδέψει... μου έβγαλε 1000 παράθυρα ότι έσβησε το corel draw και από όσο βλέπω ακόμα είναι εδώ και ανοίγει δεν ξέρω βέβαια αν έχει κάποιο θέμα. Επίσης, η έκδοση των windows παραμένει 1709, αλλά έχω πολλές αλλαγές σε μενού ρυθμίσεων κτλ. 

Δημοσ.

Επειδή δεν παίζει μου φάνηκε και εμένα τόσο χαζό. 

Το άνοιξα και φάνηκε να λειτουργεί. Τώρα γιατί μου εμφάνισε όλα αυτά τα μηνύματα δεν ξέρω. 

Δημοσ.
Στις 5/12/2018 στις 8:55 ΜΜ, micos000 είπε

Το να σβηστεί εφαρμογή μετά από update δεν παίζει. Κάτι άλλο μάλλον εννοούσε.

Τελικά το corel ανοίγει ή όχι;

Εμένα σβήνει χωρίς ενημέρωση το hyperterminal.... Και ναι μεν το ξαναφορτώνω αλλά διαγράφει και τα αρχεία των ρυθμίσεων.  Τώρα το ξέρω και κρατάω αντίγραφα.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, papars είπε

Εμένα σβήνει χωρίς ενημέρωση το hyperterminal.... Και ναι μεν το ξαναφορτώνω αλλά διαγράφει και τα αρχεία των ρυθμίσεων.  Τώρα το ξέρω και κρατάω αντίγραφα.

Δοκίμασες κάποιο εναλλακτικό όπως το putty  ή το tera term;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...