Προς το περιεχόμενο

[UPS] Online Bitmore u1000va-199€ @ Cosmodata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Η τιμη απο το ιστορικο φαινεται καλη, αφου κυμαινεται απο 249 (ελαχιστη) και κυριως 265-282 το τελευταιο ετος.

Ριξτε ομως μια ματια στην μοναδικη κριτικη στο σκρουτζ η οποια ως αναλυτικη ισως σας φανει χρησιμη

Αποσπασμα - ξεκινημα

"Χρησιμοποίησα το UPS για περίπου 20 λεπτά προτού αποφασίσω να το επιστρέψω. Και ο λόγος της επιστροφής ήταν ότι χαλάει τον κόσμο από άποψη θορύβου!"

https://www.skroutz.gr/s/5514645/Bitmore-U1000.html?keyphrase=bitmore+1000#reviews

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το manual παντως λεει λιγότερα από 50dB σε 1 μέτρο.

wp_ss_20180512_0001.png

Επεξ/σία από milos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, milos είπε

Το manual παντως λεει λιγότερα από 50dB σε 1 μέτρο.

Είναι πολύ ασαφή τα specs, πόσο λιγότερα από τα 50 δηλαδή; ....49 ή 40 πχ; έχει μεγάλη διαφορά

κοντά στα 50 db είναι για πολύ κόσμο απαγορευτικό επίπεδο θορύβου, ειδικά για μία συσκευή που θα λειτουργεί δίπλα τους επί ώρες

Δημοσ.

Παντως απο οσα UPS εχουν περασει απο τα χερια μου εστω οι ανεμιστηρες τους δουλευουν μονο σε περιπτωση που εχει πεσει το ρευμα για να μην υπερθερμανθει η μπαταρια. Ολες τις αλλες στιγμες δεν δουλευαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει και αυτό το UPS με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά μικρότερη τιμή 129 συν μεταφορικά .

http://www.info-world.gr/el/proionta/perifereiaka-&-analosima/prostasia-refmatos/ups/ups-1000va-online-powerwalker-vfi-1000t/e-lcd10117325.html

Το έχω πάρει πριν κανά μήνα και είναι και αυτό θορυβώδες , ο ανεμιστήρας του δουλεύει συνέχεια  αλλά εκεί που το έχω δεν με νοιάζει ο θόρυβος.

Είναι καινούργια αλλά προφανώς από παλιό στοκ (για αυτό και η χαμηλή τιμή ) , αλλά το στέλνουν με καινούργιες μπαταρίες .

Επεξ/σία από siracos
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αξίζει να πάρει κανείς online UPS σε ότι να ναι μάρκα... ή καλύτερα κάτι επώνυμο και καλό σε line interactive;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, siracos είπε

Υπάρχει και αυτό το UPS με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά μικρότερη τιμή 129 συν μεταφορικά .

http://www.info-world.gr/el/proionta/perifereiaka-&-analosima/prostasia-refmatos/ups/ups-1000va-online-powerwalker-vfi-1000t/e-lcd10117325.html

Το έχω πάρει πριν κανά μήνα και είναι και αυτό θορυβώδες , ο ανεμιστήρας του δουλεύει συνέχεια  αλλά εκεί που το έχω δεν με νοιάζει ο θόρυβος.

Είναι καινούργια αλλά προφανώς από παλιό στοκ (για αυτό και η χαμηλή τιμή ) , αλλά το στέλνουν με καινούργιες μπαταρίες .

Παντως ενα powerwalker 800αρι αν θυμαμαι καλα που ειχα βαλει σε ενα φιλο πριν κανα χρονο δεν εκανε θορυβο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Παντως ενα powerwalker 800αρι αν θυμαμαι καλα που ειχα βαλει σε ενα φιλο πριν κανα χρονο δεν εκανε θορυβο.

On - line ήταν ;

Πάντως ποιοτικά (σύμφωνα με τη γνώμη φίλου μου ηλεκτρονικού ) είναι πολύ καλό .

Εγώ δεν έχω ιδέα απο αυτά .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, siracos είπε

On - line ήταν ;

Πάντως ποιοτικά (σύμφωνα με τη γνώμη φίλου μου ηλεκτρονικού ) είναι πολύ καλό .

Εγώ δεν έχω ιδέα απο αυτά .

Δεν θυμαμαι, θυμαμαι απλα οτι εκανε γυρω στο 100αρικο. Απο εκει και περα δεν θυμαμαι κανενα UPS να εκανε θορυβο ενω ηταν στο ρευμα (στην αρχη ισως για λιγα λεπτα σαν self-test αλλα ως εκει).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...