Dario1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Από ότι μου είπε ότι μάλλον μπορούσε να απεμεεγοποιησει τις ειδοποιήσεις του φαν αλλά μου είπε σε μια πιθανή βλάβη που σταματήσει ή πάθει κάτι δεν θα μου εμφανίσει κάποιο μήνυμα.. Το θέμα είναι γιατί μου το βγάζει αυτό? Αλλά θα τον ρωτήσω την Δευτέρα για αυτό με τις υποδοχές.. Πω και πάλι άνοιγμα..? Με ένα απλό enter μπαίνω αλλά από ότι είδα δεν είναι καλό να στο βγάζει αυτό.. Είδα σε βίντεο αυτοί απλά καθάριζαν το φαν και ήταν οκ, αλλά εμένα είναι ολοκαίνουριο..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μπορεί να έτυχε να είναι αυτό προβληματικό και να το βγάζει εφόσον το δει θα το διαπιστώσει τι είναι..? και είναι φθηνά αυτά για να σε χρεώσει πάλι εφόσον βλέπεις τι γίνεται..
Dario1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, elfineon είπε Μπορεί να έτυχε να είναι αυτό προβληματικό και να το βγάζει εφόσον το δει θα το διαπιστώσει τι είναι..? και είναι φθηνά αυτά για να σε χρεώσει πάλι εφόσον βλέπεις τι γίνεται.. Τι εννοείς αυτό είναι προβληματικό ποιο? Αφού αυτός το είχε και το έβαλε το φαν.. Αυτός το παρήγγειλε λογικά θα ήξερε αν είναι συμβατό ή όχι.. Πάντως του έβγαλε και blue screen και μου έβγαλε και εμένα σήμερα το πρωί επίσης
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μια επίσκεψη σε αυτόν θα σου λύσει τους προβληματισμούς, αφού ο ίδιος το παρήγγειλε και το εγκατέστησε θα βρει και τι φταίει.:) και εφόσον έχεις ''εγγύηση'' από το πωλητή ότι η μητρική δεν έχει τέτοιο θέμα< μια τρύπα και η δεύτερη τρύπα γιατί θέλει αναβάθμιση το bios για να δει το cpu fan εάν δε κάνω λάθος εγραψες, δεν έχω συναντήσει παρόμοιο θέμα μέχρι τώρα.. bios και μητρική είναι μαζί μα και το ανεμηστηράκι είναι set για να μην είναι συμβατά εάν είναι το σωστό. Οπότε ούτε αυτό που γράφεις μπορεί να σου δημιουργεί θέμα.. ,,σε ένα μαγαζί την άλλαξα την μητρική από Α4 σε Α6 η μητρική και δουλεύει οκ.,,
Dario1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Στις 4/11/2018 στις 12:14 ΜΜ, elfineon είπε Μια επίσκεψη σε αυτόν θα σου λύσει τους προβληματισμούς, αφού ο ίδιος το παρήγγειλε και το εγκατέστησε θα βρει και τι φταίει.:) και εφόσον έχεις ''εγγύηση'' από το πωλητή ότι η μητρική δεν έχει τέτοιο θέμα< μια τρύπα και η δεύτερη τρύπα γιατί θέλει αναβάθμιση το bios για να δει το cpu fan εάν δε κάνω λάθος εγραψες, δεν έχω συναντήσει παρόμοιο θέμα μέχρι τώρα.. bios και μητρική είναι μαζί μα και το ανεμηστηράκι είναι set για να μην είναι συμβατά εάν είναι το σωστό. Οπότε ούτε αυτό που γράφεις μπορεί να σου δημιουργεί θέμα.. ,,σε ένα μαγαζί την άλλαξα την μητρική από Α4 σε Α6 η μητρική και δουλεύει οκ.,, Μα το θέμα είναι ότι αυτός το είχε 2 μέρες και μου είπε ότι δεν μπορούσε να βρει τι φταίει αφού έκανε και την αναβάθμιση στο bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα