Dario1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Προχτές επιχείρησα μια εξυπνάδα με τον εξωτερικό σκληρό που είχα επειδή δεν μου τον άνοιγε και ενώ τον είχα συνδεδεμένο στο λαπτοπ μου το οποίο το είχα με τον φορτιστή, έβαλα και έναν επιπλέον φορτιστή λαπτοπ στον εξωτερικό με συνέπεια να κάνει ένα παφ και να βγάλει καπνό στις 2 άκρες του usb που ενωνε laptop-εξωτερικό.. Μετά πήγα να ανοίξω το λαπτοπ έδινε λίγο φως στο κουμπί και έσβηνε μετά.. Αυτό έγινε 2 φορές και μετά που το πάτησα 3η φορά δεν άνοιξε καθόλου. Το άνοιξα μετά να δω τι έχει καεί και είδα εκεί στην θύρα έχει καεί πάνω στην μητρική ένα τσιπακι. Τώρα είναι άχρηστη όλη η πλακέτα και είμαι για καινούργια ή να γίνεται πιθανή επιδιόρθωση? Όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ από τώρα
nikos903 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Το οτι επισκευάζεται είναι σχεδόν σίγουρο, το θέμα είναι άλλο, αξίζει η επισκευή; Στα HP οι μητρικές είναι φθηνές, καλύτερα δεν είναι να την αλλάξεις;
TheLordOne Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Σιγουρα φτιαχνεται... Θα σου πουν ομως 200 ευρω το οποιο δεν θα ελεγα οτι εχει νοημα...
sil_unique Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 αφαίρεσε το καμμένο εξάρτημα και στην καλύτερη θα έχεις μια usb λιγότερη 1
talibanakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Στις 12/5/2018 στις 7:35 ΠΜ, Dario1 είπε Προχτές επιχείρησα μια εξυπνάδα με τον εξωτερικό σκληρό που είχα επειδή δεν μου τον άνοιγε και ενώ τον είχα συνδεδεμένο στο λαπτοπ μου το οποίο το είχα με τον φορτιστή, έβαλα και έναν επιπλέον φορτιστή λαπτοπ στον εξωτερικό με συνέπεια να κάνει ένα παφ και να βγάλει καπνό στις 2 άκρες του usb που ενωνε laptop-εξωτερικό.. Μετά πήγα να ανοίξω το λαπτοπ έδινε λίγο φως στο κουμπί και έσβηνε μετά.. Αυτό έγινε 2 φορές και μετά που το πάτησα 3η φορά δεν άνοιξε καθόλου. Το άνοιξα μετά να δω τι έχει καεί και είδα εκεί στην θύρα έχει καεί πάνω στην μητρική ένα τσιπακι. Τώρα είναι άχρηστη όλη η πλακέτα και είμαι για καινούργια ή να γίνεται πιθανή επιδιόρθωση? Όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ από τώρα Εαν εισαι τυχερος εχεις βραχυκυκλωμα απο τη usb. Με ενα απλο ξεκολλημα παιζει να δουλεψει,εχω πετυχει μερικα λαπτοπ που δεν ανοιγαν και ειχαν βραχυκυκλωμενη θυρα usb.
gio23 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Συμφωνώ με τα παιδιά απο πάνω. Εαν δεν σε νοιάζει να έχεις μια θύρα λιγότερη τότε ξεκολλησε το εξάρτημα και θα δουλέψει εφόσον και αν είναι το συγκεκριμένο smd που δημιουργεί το πρόβλημα.
Dario1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Άργησα να απαντήσω αλλά δεν είχα λεφτά για το θέμα μου και τώρα θα κινηθώ σε λίγες μέρες.. Έχω βρει ebay 110 ευρώ περίπου η ίδια μητρική δεν το πήγα όμως ακόμα να το δουν αν έχει καεί ή είναι μόνο η θύρα.. Αξίζει 110 ευρώ για λαπτοπ που είχα πάρει 440 περίπου? Είναι ανακατασκευασμενο το λαπτοπ λεπτομέρεια που δεν είχα πει
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Ποιο μοντελο εχεις και ποια μητρικη εχει πανω?
Dario1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, lokaki είπε Ποιο μοντελο εχεις και ποια μητρικη εχει πανω? https://m.ebay.com/itm/HP-Pavilion-810319-001-17-F-A6-6310-DAY22AMB6E0-AMD-Motherboard-100-work/223016921542?epid=1753505518&hash=item33ecd829c6:g:q6wAAOSwNA1bIUph Μόλις τώρα, Dario1 είπε https://m.ebay.com/itm/HP-Pavilion-810319-001-17-F-A6-6310-DAY22AMB6E0-AMD-Motherboard-100-work/223016921542?epid=1753505518&hash=item33ecd829c6:g:q6wAAOSwNA1bIUph Περίπου αυτή είναι συμβατή με το λαπτοπ.. Hp pavilion 17f είναι το μοντέλο
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω μια στην αποθηκη απο παλιο λαπτοπ για αυτο σε ρωτησα να σου την εδινα αλλα δεν νομιζω να ταιριαζει πρεπει να ειναι απο πιο παλιο μοντελο νομιζω θα κοιταξω καποια στιγμη να δω ποια ειναι.
Dario1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, lokaki είπε Εχω μια στην αποθηκη απο παλιο λαπτοπ για αυτο σε ρωτησα να σου την εδινα αλλα δεν νομιζω να ταιριαζει πρεπει να ειναι απο πιο παλιο μοντελο νομιζω θα κοιταξω καποια στιγμη να δω ποια ειναι. Δυστυχώς πολλές δεν ταιριάζουν είναι λίγο περιοριστική και είδα είναι από τις πιο ακριβές γενικά πλάκες γιατί είδα υπάρχουν και πολύ πιο φθηνές για αλλά μοντέλα.. Και εγώ τώρα άρχισα να ασχολούμαι πιο πολύ με τα hardware του υπολογιστή. Ευχαριστώ πάντως για την προσφορά
nikos903 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατί δεν κοιτάς να φτιάξεις αυτήν που έχεις; Αν μπορείς χωρίς αυτές τις 2 USB (αυτές που είναι 2 δίπλα δίπλα σου έψησε ε; Αν χάλασε η μία 99% δεν θα δουλεύει και η άλλη) τότε αν βρει το σκασμένο τσιπ το μαγαζί που θα το πας απλά το βγάζει και πρέπει να δουλέψει η μητρική, 100% σίγουρο δεν είναι αλλά έχεις καλές πιθανότητες. Τώρα αν θες να σου αλλάξει το ψημένο τσιπ δεν ξέρω αν θα έχουν, πρέπει να πάρεις τηλέφωνα να ρωτήσεις τιμές και αν έχουν να στο αλλάξουν. Αν πάρεις μητρική απο χώρα εκτός ΕΕ παίζει να περάσεις τελωνείο btw, έχε το στα υπόψιν. Κόστος 15€ + 24% αν θυμάμαι καλά; Δηλαδή +35€~?
Dario1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Στις 17/9/2018 στις 1:05 ΜΜ, nikos903 είπε Γιατί δεν κοιτάς να φτιάξεις αυτήν που έχεις; Αν μπορείς χωρίς αυτές τις 2 USB (αυτές που είναι 2 δίπλα δίπλα σου έψησε ε; Αν χάλασε η μία 99% δεν θα δουλεύει και η άλλη) τότε αν βρει το σκασμένο τσιπ το μαγαζί που θα το πας απλά το βγάζει και πρέπει να δουλέψει η μητρική, 100% σίγουρο δεν είναι αλλά έχεις καλές πιθανότητες. Τώρα αν θες να σου αλλάξει το ψημένο τσιπ δεν ξέρω αν θα έχουν, πρέπει να πάρεις τηλέφωνα να ρωτήσεις τιμές και αν έχουν να στο αλλάξουν. Αν πάρεις μητρική απο χώρα εκτός ΕΕ παίζει να περάσεις τελωνείο btw, έχε το στα υπόψιν. Κόστος 15€ + 24% αν θυμάμαι καλά; Δηλαδή +35€~? Παρήγγειλα από ebay περιμένω να έρθει μέχρι 22 Νοέμβρη από Κίνα.. Περίπου ίδια με την δική μου είναι.. Αλλά θα δούμε αυτός είπε ότι θα δουλέψει του έστειλα και φώτο και έχει θετικό feddback στο προφίλ του έχει πουλήσει 35 φορές ακόμη και είναι ευχαριστημένοι.. Ελπίζω να ταιριάζει και εμένα.. Αλλά θα σκεφτώ να φτιάξω και την παλιά μητρική με το σκασμένο τσιπ. Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σας θα σας στείλω όταν πάρω την καινούργια και την βάλω
Dario1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά μετά από 4 μέρες που ήρθε η μητρική και το πήγα σε ένα μαγαζί την άλλαξα την μητρική από Α4 σε Α6 η μητρική και δουλεύει οκ. Τώρα μετά εμφάνισε ένα άλλο πρόβλημα. ΤO faaaaan!!! Δεν δούλευε με την νέα μητρική και το αλλάξαμε και αυτό (άλλα έξοδα από κει). Μετά από μια μέρα ηρθε το έβαλε και έλεγε ότι ήθελε αναβάθμιση το bios για να δεχτεί το φαν. Το κάναμε και αυτό (ο τεχνικός δηλαδή). Και τώρα αν και το πήρα γιατί μου είπε δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο μου βγάζει στο start up ότι έχει θέμα το φαν.. Από ότι έψαξα γιατί δεν το θυμόμουν 90Β error νομίζω το λένε.. Τι κάνουμε εδώ αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Dario1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μήπως έχει δυνατότητα το firmware που έχει περάσει να απενεργοποιήσεις αυτόν τον έλεγχο? ..συνήθως έχει 3 υποδοχές το fan για να περάσει το ρεύμα /να ρυθμίζει τις στροφές και να το αναγνωρίσει· μήπως δεν είναι το σωστό και έβαλε άλλο που έτυχε να παίζει... στη μητρική αυτή. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα