Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fwn είπε

ετσι λένε

bench.png

Τον κλοκαρεις είναι φθηνότερος έρχεται με μαμά ψυκτρα που δεν θα χρειαστεί αλλαγή και φυσικά κλοκαρισμενος τον πατάει με εξωτερική καρτα.

Τσεκαρε και άσε τι γράφουν.

https://m.youtube.com/watch?v=-cEESU-sHCM

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε

Για να βγάλεις να μας βάλεις τα γυαλιά!!

https://www.skroutz.gr/s/11276923/Gigabyte-AB350M-Gaming-3-rev-1-0.html

https://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html

https://www.skroutz.gr/s/14023121/AMD-Ryzen-5-2400G-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/11394987/Corsair-TX-M-Series-TX550M.html

https://www.skroutz.gr/s/13787241/Crucial-MX500-250GB.html

Στο μεταξύ το παραπάνω με 620 σχεδόν δεν το λες άσχημο... Και με καλύτερο cpu από τον 8100... Και με μνήμες στα 3000, με τροφοδοτικό σοβαρό... Μητρική μια χαρά, oc αν θελήσει... Αλλά amd...ο φίλος θέλει intel... Και αν θέλει να μείνει κάτω από τα 600 βάζει τον 2200g. Εγώ λοιπόν είμαι κάτω από 600 με τον 2200g και με 250gb ssd... Σε πρόλαβα μάλλον... :-)... Άσε που επιμένω ότι τα παιχνίδια που παίζει τώρα τά παίζει και χωρίς gpu με τον 2400g...

Με 630 έχω 8400 και after market ψυκτρα. Βγάλε σωστή πρόταση από ένα-δυο μαγαζιά όχι φλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, radiohead είπε

Με 630 έχω 8400 και after market ψυκτρα. Βγάλε σωστή πρόταση από ένα-δυο μαγαζιά όχι φλου.

After market ψυκτρα μπορεί ο intel να χρειάζεται, ο amd όχι αν δεν κάνεις oc... Το παλικάρι είπε δεν τον ενοχλεί να πάρει από πολλά μαγαζιά... Και psu παπατζα σε σχέση με το δικό μου ε...Στην έχει δώσει σήμερα και τα ακούμε τζάμπα μάλλον. Δεν κάνεις έτσι σαν έγκυος συνήθως. :-) Επίσης στο amd ρίχνεις ότι θες από cpu μέχρι το 2020…άσε που στην ίδια τιμή μπορεί να ρίξει 1600 επάνω και να πας για ύπνο με τον 8400... Το θέμα δεν είναι να βάλεις ότι πιο δυνατό μπορείς από cpu... Αλλά να προτείνεις κάτι για τις ανάγκες του... Εγώ θα έπαιρνα 2400g χωρίς κάρτα πάντως και τα ρέστα μπύρες και σουβλάκια.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η σειρά cx είναι παπατζα; Κάπου μπερδεύεσαι. Βάζεις gold 550 για τον 2400g στα ίδια λεφτά με συνθεση με εξαπυρηνο και θεωρείς ότι έκανες την πιο επιτυχημένη αγορα; Ο 1600 με τον 8400 στο gaming ας ξεκινήσουμε από εκεί είναι πίσω ακόμα και με  gtx 1060. Ας μη το συνεχίσουμε όμως γιατί όπου να’ναι γεννάω μη σε πάρουν τα σκάγια.

Προηγουμένως έλεγες μπράβο για τον 8100 ντεμεκ για το οικονομικό και τώρα το γύρισες σε 2400g παραπάνω από το budget των 600ιων. Παρτο λίγο αλλιώς και μη με κολλάς δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε κάναμε από μια συνθεσούλα και όλα καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η cx σε σχέση με αυτό που έβαλα ναι παπάτζα είναι, 20 ευρώ πάνω από τα 600 είναι ο 2400g και σου είπα ότι δεν θα έβαζα gpu για την χρήση που θέλει... Και στα ίδια ακριβώς χρήματα είναι ο 1600 που για γενική χρήση είναι πάνω από τον 8400 για πλάκα με περίσσευμα ισχύος σαφώς μεγαλύτερο. Το παλικάρι δεν κάνει μόνο gaming...Αυτά τα παρτο αλλιώς και μην με κολλάς εκεί που έχεις συνηθίσει. Όταν είσαι προκλητικός με τους αλλους αυτά θα εισπράττεις από αυτούς... Με έναν πόνο εύχομαι! Εσύ κολλάς όλο τον κόσμο που διαφωνεί μαζί σου. Το τελευταίο με τις συνθεσουλες το πιο σωστό που είπες σήμερα είναι. Όλα καλά αρκεί να μην είσαι εριστικός.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι εριστικός; Στο πρώτο post του διαλέγει 8400 fact. Θέτει budget τα 600€ fact

Στο δεύτερο post του αναρωτιεται για την 1060.

Του το κάνω εύκολο λοιπόν με ένα κατοστάρι τότε παραπάνω και με την 1060 παρέα στα 700 τελικό.

Και έρχεσαι εσυ τώρα  και λες μια τον 8100 με 1050ti που ούτε almost 60fps δεν θα πιάνει σε νέα παιχνιδια, μια τον 2400g με ούτε καν gt 1030 onboard, μια τον 1600 που θα βάλει λες μετά, ενώ ήδη βγήκε 2600 και με τον διαφημίζεις κιόλας, ενώ σε ότι είπε μέχρι στιγμής ο 8400 είναι μπροστά και με λες και εριστικό. Αν θες διάβασε τι προηγήθηκε.

Όσο για τη cx μην επιμένεις αξιοπρεπέστατο semi modular τροφοδοτικό με πενταετή εγγύηση είναι και θετικές κριτικες.

Αν έρθει ένας τρίτος και προτείνει platinum το tx σου είναι παπατζα;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο μάγκας είσαι τελικά...πόσο...θεός και έχεις δίκιο σε όλα όμως...σε όλα, καθόλου εριστικός με τα "next" και τα "fact" και όλο το dressing για σαλάτες που χρησιμοποιείς για να ενισχύσεις τα επιχειρήματα σου...ορατότης μηδέν ΣΕ λέω...τα έχεις μπλέξει όλα μαζί...αν πάμε σε 6πύρηνο είπα να πάει σε 1600 γιατί είναι στα ίδια χρήματα με 8400 και με μεγαλύτερα αποθέματα ισχύος...αυτά που θέλει να κάνει γίνονται όμως και με apu αξιοπρεπέστατα και με 4πύρηνο - external gpu και του μένουν πολλά ρέστα, ειδικά σε σχέση με τα 700...είδες τα παιχνίδια που παίζει; Δεν διαφημίζω τίποτα από cpu. Την εμπειρία μου λέω έχοντας 1600 ένα χρόνο και συνάδερφο με 8400, ο 2600 είναι ακριβότερος και από τους δύο...Το cx είναι παπατζάρα σε σχέση με tx και χρηματικά πολύ κοντά...Τα σύνελθε και τα μπούφος - άσχετος, εκεί που έχεις συνηθίσει και σου περνάνε...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ghost007 είπε

η διαφορες σε τιμες μεταξυ 8100-8400 1050τι-1060  ειναι συνολο κανα 120-130ε 

η διαφορες σε αποδοση ειναι τεραστιες ...απο εκει και περα οπως νομιζει...

μη σου πω θα προτιμουσα να κοψω απο τον επεξεργαστη παρα απο την καρτα...

Συμφωνώ και γω, η διαφορά μεταξυ 8100-8400 1050τι-1060 στο gaming είναι 30% και σε desktop στο 12%.Επισης με τα 120€ παραπάνω, παρατεινεις τον χρόνο αντικατάστασης. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έγινε edit στους χαρακτηρισμούς και γενικότερα. Χαζομάρα μου που μίλησα έτσι, αν θες ξαναδιάβασε. Αν όχι καλή καρδιά :)

16 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

...

Δημοσ.

Και εγώ με την σειρά μου ζητώ συγνώμη αν αντέδρασα πιο έντονα στους χαρακτηρισμούς. Καλή καρδιά φυσικά και χαίρομαι που το αφήνουμε πίσω. Σέβομαι πολλές από τις απόψεις σου που διαβάζω εδώ μέσα όμως δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα. Τα σέβη μου φίλτατε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...