Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα νέος στο φόρουμ και θα ήθελα μία γνώμη καθώς και  προτάσεις  πιθανών καλύτερων επιλογών

Budget ~600

cpu: i5 8400

motherboard: Asus rog strix B360 F

ram : 8gb Crucial ballistix 2666 (με μελλοντική πρόσθεση αλλης μίας)

ssd : intel 600p 128 (με ερωτηματικό για αυτόν)

psu : antec earthwatts 650 gold / xfx ts series 550 gold / corsair tx650m

κουτι έχω ένα corsair (~80 ευρώ αγορά)

Επεξ/σία από Choppa
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλώς ήρθες

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Δημοσ.

Σόρρυ παιδία φαίνεται ήταν ελλιπές το ποστ μου. Λοιπόν μένω Αχαία οπότε ναι καλό ήταν να βρώ τις οικονομοικότερες επιλογές βάση των μεταφορικών επιβαρύνσεων.

Χρήση κυρίως browsing μουσική και τα λοιπά. Ενδεχομένως να προσθέσω και μία gpu μελλοντικά  (1060  ?) για χαλαρό gaming. Οθόνη έχω μια 24 led καθώς και πληκτρολόγιο. Συναρμολόγηση θα κάνω μόνος μου το μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι αν στο bios υπάρχει update για 8th gen. OS windows 10

Αυτά.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Choppa είπε

Σόρρυ παιδία φαίνεται ήταν ελλιπές το ποστ μου. Λοιπόν μένω Αχαία οπότε ναι καλό ήταν να βρώ τις οικονομοικότερες επιλογές βάση των μεταφορικών επιβαρύνσεων.

Χρήση κυρίως browsing μουσική και τα λοιπά. Ενδεχομένως να προσθέσω και μία gpu μελλοντικά  (1060  ?) για χαλαρό gaming. Οθόνη έχω μια 24 led καθώς και πληκτρολόγιο. Συναρμολόγηση θα κάνω μόνος μου το μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι αν στο bios υπάρχει update για 8th gen. OS windows 10

Αυτά.

Τι εννοείς χαλαρό gaming;

Δημοσ.

Δεν παίζω games κάνα fifa , 2k και τέτοια . Αλλά να μπορεί να σηκώσει games σε περίπτωση που θέλω να παίξω κανένα τύπου farcry , battlefield, shadow of war etc

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη θέση σου θα μάζευα ένα κατοστάρικο ακόμα και στα 700 θα τα έπαιρνα όλα μαζί.

hellasphone.JPG.1dded3e0ade76e1f9a4673131f7cec8f.JPG

dexter.JPG.7c0d784966e777d570f2e09c5cceb7b8.JPG

Οι επιλογές σου είναι καλές πάντως, μόνο το τροφοδοτικό είναι overkill, το κόστος της μητρικής λίγο υψηλό για b360 και ο δίσκος θα σου γεμίσει γρήγορα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλώς λέω επειδή το χρειάζομαι να πάρω τώρα και να πάρω μία κάρτα το καλοκαίρι. Αν πάω σε m.2 δεν θα δω διαφορά σε ταχύτητα ;

Επεξ/σία από Choppa
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Choppa είπε

Χρήση κυρίως browsing μουσική και τα λοιπά.

7 λεπτά πριν, Choppa είπε

Αν πάω σε m.2 δεν θα δω διαφορά σε ταχύτητα ;

Όχι καμμία.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αμα ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για b360 να πας στην φθηνοτερη z370 που πρωτον εχει πολλα περισσοτερα features κ απ την καλητερη b360 και δευτερον σηκωνει oc σε cpu και μνημες.. π.χ z370p d3

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η συγκεκριμενη b360 εχει περισσοτερα features απο την φθηνοτερη z370 με type c και usb 3.1 gen2

Κλάιν διαφορα σε μνημη, καμμια σχεση με ryzen και ο cpu του ειναι κλειδωμενος.

26 λεπτά πριν, paschalis1993 είπε

αμα ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για b360 να πας στην φθηνοτερη z370 που πρωτον εχει πολλα περισσοτερα features κ απ την καλητερη b360 και δευτερον σηκωνει oc σε cpu και μνημες.. π.χ z370p d3

fixed

Δημοσ.

Για "lite gaming" εγώ θα πρότεινα ενα σύστημα με Intel Core i3-8100 Box (100 € ),Palit GeForce GTX1050 Ti 4GB Dual OC (NE5105TS18G1D) (περίπου 180 €) μια Gigabyte Z370P D3 (rev. 1.0)  (περίπου 95 ) και HyperX Fury 8GB DDR4-2400MHz (HX424C15FBK2/8) (στα 95 € επίσης) οπότε έχουμε ένα σύνολο στα 470€,500 € με τα μεταφορικά και έχει πολλές προοπτικές αναβάθμισης,μαζι με τροφοδοτικό  Corsair CX Series CX550M  + 60

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fwn είπε

Για "lite gaming" εγώ θα πρότεινα ενα σύστημα με Intel Core i3-8100 Box (100 € ),Palit GeForce GTX1050 Ti 4GB Dual OC (NE5105TS18G1D) (περίπου 180 €) μια Gigabyte Z370P D3 (rev. 1.0)  (περίπου 95 ) και HyperX Fury 8GB DDR4-2400MHz (HX424C15FBK2/8) (στα 95 € επίσης) οπότε έχουμε ένα σύνολο στα 470€,500 € με τα μεταφορικά και έχει πολλές προοπτικές αναβάθμισης,μαζι με τροφοδοτικό  Corsair CX Series CX550M  + 60

Ωραίος! Εδώ ο άνθρωπος λέει για browsing, ταινίες και lite gaming και δεν του λέει κανείς ότι ο 6πυρηνος θα κααααααθεται... Πολύ καταλληλότερη η σύνθεση σου από τις υπόλοιπες που προτάθηκαν εδώ... Και με κάρτα γραφικών μεσα στο ποσό... Που αυτά τα παιχνίδια που παίζει τώρα το παλικάρι τα παίζει και η 750ti μου το χρεπι, φαντάσου η 1050ti.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ωραίος! Εδώ ο άνθρωπος λέει για browsing, ταινίες και lite gaming και δεν του λέει κανείς ότι ο 6πυρηνος θα κααααααθεται... Πολύ καταλληλότερη η σύνθεση σου από τις υπόλοιπες που προτάθηκαν εδώ... Και με κάρτα γραφικών μεσα στο ποσό... Που αυτά τα παιχνίδια που παίζει τώρα το παλικάρι τα παίζει και η 750ti μου το χρεπι, φαντάσου η 1050ti.

Στις 12/5/2018 στις 12:35 ΠΜ, Choppa είπε

Δεν παίζω games κάνα fifa , 2k και τέτοια . Αλλά να μπορεί να σηκώσει games σε περίπτωση που θέλω να παίξω κανένα τύπου farcry , battlefield, shadow of war etc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...