Kleosmp Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Καλησπέρα.αγορασα το HTC u11 plus μεταχειρισμένο και γράφει εκεί που τσεκάρω το imei πως είναι προέλευση από Κίνα.ο τύπος που μου το έδωσε,μου έδωσε και την απόδειξη και γράφει πως το έχει αγοράσει από Γερμανία.απο πάνω κάτι έγραφε Hong Kong αλλά πως αγοράστηκε Γερμανία.υπαρχει λόγος να ανησυχήσω?επισης αν πάθει κάτι σε ποια αντιπροσωπεια πρέπει να το πάω?στην αντιπροσωπεία που ασχολείται με τα τηλέφωνα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης?
saruman123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Και από κάποιο σκρουτζαδικο αν το πάρεις θα έχει προέλευση Γερμανία,αυτό δεν λέει κάτι. Το θέμα είναι ότι θα το αναλάβει το κατάστημα από όπου το πήρε. Ένα παράδειγμα. Αν το πάρεις από σκρουτζαδικο το πας στο κατάστημα και το στέλνει εκείνο στο service. Η το πας εσύ στην Arvato και αυτοί μετά το στέλνουν έξω.
Kleosmp Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Στις 11/5/2018 στις 11:39 ΜΜ, saruman123 είπε Και από κάποιο σκρουτζαδικο αν το πάρεις θα έχει προέλευση Γερμανία,αυτό δεν λέει κάτι. Το θέμα είναι ότι θα το αναλάβει το κατάστημα από όπου το πήρε. Ένα παράδειγμα. Αν το πάρεις από σκρουτζαδικο το πας στο κατάστημα και το στέλνει εκείνο στο service. Η το πας εσύ στην Arvato και αυτοί μετά το στέλνουν έξω. Καλησπερα και ευχαριστώ για την απάντηση.θα ήθελα να ρωτήσω μόνο η arvato ασχολείται με τα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης κινητά η υπάρχει και άλλη,γιατι δεν βλέπω να έχει και τα καλύτερα σχόλια.Επισης η διαδικασία το στελνουν αυτοι Κίνα επισκευαζεται και μετά στο ξαναδινουν μετά από περίπου τι χρονικό διάστημα?αν είναι μέσα στην εγγύηση πληρώνεις κάτι?
saruman123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η Arvato αναλαμβάνει αυτά που είναι στην ευρωπαϊκή αγορά. Εκτός Ευρώπης δεν νομίζω. Από την στιγμή που αγοράστηκε στην Γερμανία δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Άλλο προέλευση και άλλο αγορά. Η Arvato το παίρνει και μετά το στέλνει Ιταλία και δεν γνωρίζω πόσο διάστημα κάνει . Αν είναι μέσα στην εγγύηση δεν πληρώνεις τίποτα. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από saruman123
stsamp Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Σε αντίστοιχη περίπτωση με το δικό μου HTC U11 όλη η διαδικασία ολοκληρώθηκε εντός των 15 ημερών που μου υποσχέθηκε η ίδια HTC μετά από επικοινωνία μαζί τους. Δεν χρεώθηκα το παραμικρό.
Kleosmp Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 17/5/2018 στις 3:35 ΜΜ, stsamp είπε Σε αντίστοιχη περίπτωση με το δικό μου HTC U11 όλη η διαδικασία ολοκληρώθηκε εντός των 15 ημερών που μου υποσχέθηκε η ίδια HTC μετά από επικοινωνία μαζί τους. Δεν χρεώθηκα το παραμικρό. Οκ σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.μια ερώτηση.Στο πίσω μέρος του κινητού κάτω γράφει κάτι?η μόνο τα ευρωπαϊκά γράφουν?και επίσης είναι φυσιολογικό που το δικό μου έχει 2 imei?
saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Kleosmp είπε Οκ σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.μια ερώτηση.Στο πίσω μέρος του κινητού κάτω γράφει κάτι?η μόνο τα ευρωπαϊκά γράφουν?και επίσης είναι φυσιολογικό που το δικό μου έχει 2 imei? Είναι Dual γι'αυτό και τα 2 imei.
Kleosmp Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Είναι Dual γι'αυτό και τα 2 imei. Saruman123 ευχαριστώ και πάλι.Δε θέλω να γίνομαι σχολαστικος αλλά μιας και βλέπω που ξέρεις από αυτά,στο πίσω μέρος του τηλεφώνου κάτω πρέπει να γράφει κάτι η μόνο στα ευρωπαϊκά μοντέλα γράφει?
saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Kleosmp είπε Saruman123 ευχαριστώ και πάλι.Δε θέλω να γίνομαι σχολαστικος αλλά μιας και βλέπω που ξέρεις από αυτά,στο πίσω μέρος του τηλεφώνου κάτω πρέπει να γράφει κάτι η μόνο στα ευρωπαϊκά μοντέλα γράφει? Εκτός το HTC που γράφει στην πλάτη δεν ξέρω για κάτω. Ρώτα καλύτερα εδώ Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από saruman123
stsamp Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Kleosmp είπε Οκ σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.μια ερώτηση.Στο πίσω μέρος του κινητού κάτω γράφει κάτι?η μόνο τα ευρωπαϊκά γράφουν?και επίσης είναι φυσιολογικό που το δικό μου έχει 2 imei? Εμένα γράφει τον αριθμό του μοντέλου και από κάτω made in Taiwan Ξέχασα να γράψω αγορά από clove.uk Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από stsamp
Kleosmp Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, stsamp είπε Εμένα γράφει τον αριθμό του μοντέλου και από κάτω made in Taiwan Ξέχασα να γράψω αγορά από clove.uk Ξέρεις άμα δε γράφει τίποτα υπάρχει θέμα?
stsamp Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Kleosmp είπε Ξέρεις άμα δε γράφει τίποτα υπάρχει θέμα? Λυπάμαι δεν γνωρίζω. Μην ξεχνάς ότι εγώ αναφέρθηκα στην εγγύηση του HTC U11 όχι του +. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από stsamp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα