Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ήταν να κάνω την δήλωση στις 27-2 Αλλά δε έκανα δεν έχουν μπει τα λεφτά τά χάνω? Τι πρέπει να κάνω έχω στείλει και email αλλά δεν έχουν απαντήσει 

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Ξέρει κανείς τι παίζει (μετά covid) με την εκπρόθεσμη ηλεκτρονική δήλωση παρουσίας;

Ρωτάω γιατί διάβαζα αυτό https://www.eleftheria.gr/λάρισα/item/261772-εχασε-το-επίδομα-ανεργίας-του-μαΐου-γιατί-ο-«ιός-της-γραφειοκρατίας»-χτύπησε-τον-οαεδ.html και από ότι φαίνεται άλλαξε η διαδικασία από το Μάρτη του 2020.

Προσωπικά, με δικιά μου ευθύνη προφανώς, έχασα την εμπρόθεσμη δήλωση το Φλεβάρη, επικοινώνησα με ΟΑΕΔ, έκανα εκεί μια ένσταση, πήρα τα επιδόματα από Απρίλη και μετά, αλλά του Μάρτη δεν καταβλήθηκε ποτέ. 

Από τότε, όσες φορές και να έχω επικοινωνήσει μαζί τους για το αν και πότε θα μπει το επίδομα του Μάρτη, μου απαντάνε να περιμένω την απόφαση της επιτροπής.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό και να έχει βγάλει άκρη;;

PS. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει με ΟΑΕΔ να μην παίρνει τηλέφωνο, δεν το σηκώνουν ποτέ, αντιθέτως αν στείλεις mail στο τμήμα που είσαι καταχωρημένος απαντούν ανέλπιστα γρήγορα!

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλοι την παρέα του Insomnia θα ήθελαν κάνω μια έρωτηση πάνω σε αυτό το θέμα έπρεπε να κάνω παρουσιά στην σελίδα του ΟΑΕΔ απο τις 1/03/22 έως 28/03/22 και τα λεφτά από το επίδομα ανεργείας όπως είναι το φυσικό δεν μπήκαν αν πάω την Δευτέρα λέτε να γίνει τίποτα για να μην χάσω τον μήνα Μάρτιο + το δώρο του πάσχα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...