Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, l337 είπε Εσύ και η γυναίκα σου είστε ένα καλό παράδειγμα της σαπίλας της νεοελληνικής κοινωνίας. με μια καλη μετανοια και νηστεια ολα συγχωρουνται Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Deathy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Τι τις θελουν τις παρουσιες? Ανησυχουν μηπως πηγαινεις και τρως τα 340 ευρω του επιδοματος το μηνα στη Μυκονο? 1 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Deathy είπε Τι τις θελουν τις παρουσιες? Ανησυχουν μηπως πηγαινεις και τρως τα 340 ευρω του επιδοματος το μηνα στη Μυκονο? μη δουλευεις μαυρα πχ μη ζεις εξωτερικο μην εισαι ανικανος για δουλεια κτλ
babble tribe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 180 ημέρες διαμονής και εργασίας στο εξωτερικό ανεξάρτητος χώρας (η μάλλον με την προϋπόθεση διακρατικής συμφωνίας για αποφύγει διπλής φορολόγησης εισοδήματος) είτε είσαι στην Ευρώπη είτε στην Αφρική όταν έρθει η ώρα να πας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ, για να μην πληρώσεις το εισόδημα που έχεις εκεί και εδώ στην εφορία, στην ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού τότε φυσικά επειδή είναι όλα ηλεκτρονικά θα δούμε ότι η γυναίκα του δουλεύει στο εξωτερικό στο ίδιο διάστημα που παίρνει εδώ επίδομα οπότε και θα το πληρώσει πίσω και το πιθανότερο να έχει και μεγάλο πρόστιμο. Δεν είναι το κράτος πάντα το κορόιδο....
Nikoskifisia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σας. Λόγω βαριάς ασθένειας και καπάκι εξεταστικής, δυστυχώς ξέχασα εντελώς την παρουσίαση μου στον ΟΑΕΔ. Τρέχα κάθε μέρα στα νοσοκομεία, διάβαζε, που να τα θυμάμαι όλα... Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σας παρακαλώ με όση σιγουριά μπορεί, αν θα πάρω το ταμείο αν θα πάω τώρα; Έχω αργήσει 2 βδομάδες... Πραγματικά τα έχω ανάγκη τα λεφτά.. Σας παρακαλώ οποίος γνωρίζει κάτι να με βοηθήσει..
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, Nikoskifisia είπε Καλησπέρα σας. Λόγω βαριάς ασθένειας και καπάκι εξεταστικής, δυστυχώς ξέχασα εντελώς την παρουσίαση μου στον ΟΑΕΔ. Τρέχα κάθε μέρα στα νοσοκομεία, διάβαζε, που να τα θυμάμαι όλα... Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σας παρακαλώ με όση σιγουριά μπορεί, αν θα πάρω το ταμείο αν θα πάω τώρα; Έχω αργήσει 2 βδομάδες... Πραγματικά τα έχω ανάγκη τα λεφτά.. Σας παρακαλώ οποίος γνωρίζει κάτι να με βοηθήσει.. Γράφεις κάτι για εξεταστική. Η εγγραφή στον ΟΑΕΔ για όσους είναι φοιτητές οποιασδήποτε βαθμίδας απαγορεύεται.
filipN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Γράφεις κάτι για εξεταστική. Η εγγραφή στον ΟΑΕΔ για όσους είναι φοιτητές οποιασδήποτε βαθμίδας απαγορεύεται. Όχι πάντα.
Nikoskifisia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Nikoskifisia είπε Καλησπέρα σας. Λόγω βαριάς ασθένειας και καπάκι εξεταστικής, δυστυχώς ξέχασα εντελώς την παρουσίαση μου στον ΟΑΕΔ. Τρέχα κάθε μέρα στα νοσοκομεία, διάβαζε, που να τα θυμάμαι όλα... Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σας παρακαλώ με όση σιγουριά μπορεί, αν θα πάρω το ταμείο αν θα πάω τώρα; Έχω αργήσει 2 βδομάδες... Πραγματικά τα έχω ανάγκη τα λεφτά.. Σας παρακαλώ οποίος γνωρίζει κάτι να με βοηθήσει.. Το είχα αναφέρει όταν πήγα στον ΟΑΕΔ, αλλά δεν μου είπαν κάτι. Τελικά ξέρετε τιποτα;
mylo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Και σας έφταιγε ο τετραπαλικαρος και τιτανομεγιστος ηγέτης, Ανδρέας Παπανδρέου που μοίραζε χρήμα στο λαό!
christakos07 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Γράφεις κάτι για εξεταστική. Η εγγραφή στον ΟΑΕΔ για όσους είναι φοιτητές οποιασδήποτε βαθμίδας απαγορεύεται. Δεν απαγορεύεται η εγγραφή εφόσον βρισκόταν κάποιος στην αγορά εργασίας και στη συνέχεια απολύθηκε. Είναι 'εν δυνάμει' εργαζόμενος και αφού πλήρωνε κανονικά ασφαλιστικές εισφορές δικαιούται επίδομα (παρά τη φοιτητική ιδιότητα). @NikoskifisiaΕφόσον συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρεις, πήγαινε με τα χαρτιά του νοσοκομείου στον προϊστάμενο και εξήγησε του. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από christakos07
Nikoskifisia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δεν απαγορεύεται η εγγραφή εφόσον βρισκόταν κάποιος στην αγορά εργασίας και στη συνέχεια απολύθηκε. Είναι 'εν δυνάμει' εργαζόμενος και αφού πλήρωνε κανονικά ασφαλιστικές εισφορές δικαιούται επίδομα (παρά τη φοιτητική ιδιότητα). Εφόσον συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρεις, πήγαινε με τα χαρτιά του νοσοκομείου στον προϊστάμενο και εξήγησε του. Ενταξει, άρα μπορεί να γίνει κάτι, δεν το έχω χάσει 100%. Τελεια, σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
christakos07 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Nikoskifisia είπε Ενταξει, άρα μπορεί να γίνει κάτι, δεν το έχω χάσει 100%. Τελεια, σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Όμως μην πας μετά απο δύο βδομάδες. Δευτέρα να είσαι εκεί και να εξηγήσεις τι συνέβη. Έχε μαζί σου αποδεικτικά του νοσοκομείου, κάνε αναφορά στην εξεταστική κτλ. Άνθρωπος είναι, θα καταλάβει. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από christakos07 1
Nikoskifisia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, christakos07 είπε Όμως μην πας μετά απο δύο βδομάδες. Δευτέρα να είσαι εκεί και να εξηγήσεις τι συνέβη. Έχε μαζί σου αποδεικτικά του νοσοκομείου, κάνε αναφορά στην εξεταστική κτλ. Άνθρωπος είναι, θα καταλάβει. Εννοείται, Δευτέρα θα είμαι εκεί. Χθες το βράδυ το συνειδητοποίησα και με έλουσε κρύος ιδρώτας. Ευτυχώς σε κάποια φόρουμ όπως και εδώ, έγραφαν κάποια πράγματα για αυτό το θέμα και αναθάρρησα.
Nikoskifisia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά, μόλις τελείωσα από τον ΟΑΕΔ. Όλα καλά πήγαν, δεν είχα κανένα θέμα. Βρήκα και έναν γνωστό μου στον ΟΑΕΔ, αλλά δεν χρειάστηκε καθόλου. Απλά πήγα στο ταμείο, της είπα ότι είμαι εκπρόθεσμος και απλά μου έφτιαξε τα χαρτιά, χωρίς να μου πει κάτι. Όποτε αν ξανατύχει σε κάποιον, να ξέρει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ όποιον ενδιαφέρθηκε πάντως. 3
Γιαούρτι Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Nikoskifisia είπε Παιδιά, μόλις τελείωσα από τον ΟΑΕΔ. Όλα καλά πήγαν, δεν είχα κανένα θέμα. Βρήκα και έναν γνωστό μου στον ΟΑΕΔ, αλλά δεν χρειάστηκε καθόλου. Απλά πήγα στο ταμείο, της είπα ότι είμαι εκπρόθεσμος και απλά μου έφτιαξε τα χαρτιά, χωρίς να μου πει κάτι. Όποτε αν ξανατύχει σε κάποιον, να ξέρει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ όποιον ενδιαφέρθηκε πάντως. Κι εγώ έχω ακούσει παρόμοιες περιπτώσεις που βγάλαν άκρη. Αρκεί να μην πας μετά από κανα μήνα..... Αν και κατα τη γνώμη μου πρέπει κάποια στιγμή να μπει τάξη και να τηρούνται οι προθεσμίες και όχι να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει και μετά να παρακαλάει για παράταση δεξιά και αριστερά και να βάζει γνωστούς. Είτε αυτό είναι ανανέωση κάρτας είτε τέλη κυκλοφορίας είτε δε ξέρω γω τι άλλο. 'Οσον αφορά την κάρτα ανεργίας κανονικά έπρεπε να πέφτει άκυρο με τη μια. βέβαια σε σοβαρές περιπτώσεις (πχ υγείας ) έπρεπε να υπάρχει εξαίρεση, Αλλά είσαι άνεργος, κάθεσαι όλη μέρα και παίζεις....., έχεις μια υποχρέωση μόνο (την αναέωση) και δε μπορείς να κάνεις ούτε αυτό; Προφανώς κανείς δε ξεχνάει όμως να πάει στο ΑΤΜ τη μέρα που μπαίνουν τα χρήματα. Κι αν δε μπούνε ακριβώς στις 16:00 (τότε νομίζω γίνονται οι πιστώσεις), 2 λεπτά μετά ανοίγουν θέμα να ρωτήσουν τι έγινε. δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά φίλε, ξεκαθάρισα ότι πρέπει να υπάρχουν εξαιρέσεις, απλά΄ήταν αφορμή. Τα γράφω αυτά επειδη ξέρω και άτομα που έχουν δικαιωθεί απλά επειδή το ξέχασαν...χωρίς να υπάρχει λόγος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα