mynam3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Φίλος που παίρνει επίδομα ανεργίας από 9/5/2017 ήταν να δηλώσει παρουσία από 9/4/18 έως 8/5 και δεν πήγε. Τα λεφτά εμφανίζονται λέει στο σάιτ σαν καταγεγραμμένα αλλά στην τράπεζα δεν έχουν μπει. Γνωρίζει κανείς αν το έχασε το επίδομα ή αν πάει την Δευτέρα θα το πάρει? Με γκουγκλάρισμα δεν βγήκε άκρη
antbyron Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω να τα χάσει. Θα πάει από 'κει, θα δικαιολογηθεί, θα του βάλουν ψιλοχέρι και θα του πουν αν ξαναγίνει θα τα χάσει. Το συγκεκριμένο σενάριο το έχω ακούσει πολλές φορές. Γενικά αν δεν εμφανιστείς 1 φορά δεν το χάνεις. Υ.Γ Καλό είναι να είναι συνεπής όμως. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από antbyron 2
mynam3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Σε ευχαριστώ, αν το έχει πάθει κανείς από εδώ ας πει για πιο.. σίγουρα.
mynam3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα του πω να πάει την Δευτέρα, θα επανέλθω για νεότερα
talibanakos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, mynam3 είπε Φίλος που παίρνει επίδομα ανεργίας από 9/5/2017 ήταν να δηλώσει παρουσία από 9/4/18 έως 8/5 και δεν πήγε. Τα λεφτά εμφανίζονται λέει στο σάιτ σαν καταγεγραμμένα αλλά στην τράπεζα δεν έχουν μπει. Γνωρίζει κανείς αν το έχασε το επίδομα ή αν πάει την Δευτέρα θα το πάρει? Με γκουγκλάρισμα δεν βγήκε άκρη Πρεπει να παει να δωσει παρουσια. Εγω παντως που ειχα χασει παρουσια εκανα να παρω λεφτα 3 μηνες.Τα πηρα ολα σε μια δοση,αλλα τι να το κανεις..
AntiCambeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Ισως δίνουν προθεσμία λίγων ημερών όπως 1 εβδομάδα πριν και μετά για την ανανέωση ανεργίας.Αυτά δεν ξεχνιούνται...
mynam3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Πήγε σήμερα και θα μπουν τα λεφτά του Παρασκευή, του είπαν απλά ότι είναι εκπρόθεσμος. Απλά ενημερώνω μην χρειαστεί σε κάποιον άλλο κάποια στιγμή 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Είχα πάει σήμερα ΟΑΕΔ, ο μπροστινός μου είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα. 1
Giannis1193 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧςΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? 1
antbyron Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Giannis1193 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧςΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Σου δίνουν ένα μήνα προθεσμία, πχ μπορείς να παρουσιαστείς από 17-4 εώς 16-5(δικό μου παράδειγμα). Το χαρτί που της έδωσαν της γυναίκας σου γράφει τις προθεσμίες, δείτε το. Μην γράφεις κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από antbyron
christakos07 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Giannis1193 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧςΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Για κάτι τέτοια, δεν πρέπει να δίνεται περιθώριο. 6 1
kourtembeu Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Giannis1193 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧςΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Μην το πείτε υπηρεσία προς θεού και χάσετε το επίδομα πως θα πηγαίνετε Γερμανία μετά;
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Giannis1193 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧςΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Ελλαδιστάν 2
l337 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Στις 2/4/2019 στις 10:56 ΜΜ, Giannis1193 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧςΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Εσύ και η γυναίκα σου είστε ένα καλό παράδειγμα της σαπίλας της νεοελληνικής κοινωνίας. 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα