Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι απλά πάνε να κάνουν μια αρχή κάποιες εταιρείες στο mobile gaming ώστε στο μέλλον να έχουν ένα υπόβαθρο(στο μάρκετινγκ, hardware κλπ) για όταν θα αξίζει πραγματικά το mobile gaming με ισχυρότερους επεξεργαστές, οθόνες, συνδεσιμοτητα κλπ. 

Σίγουρα για την ωρα δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω από ένα καλό κινητό, αλλά βέβαια και οι τιμές τους δεν είναι κακές για τα χαρακτηριστικά τους. 

Οπότε αν αρέσει σε κάποιον η εμφάνιση τους και τα χαρακτηριστικά τους, δεν αποτελούν κακή επιλογή. 

• Moderators
Δημοσ.
12 hours ago, Zengar Zombolt said:

Τώρα που θα βάλει το Steam να παίζεις games από το Smartphone ( τώρα το πως θα υλοποιηθεί  θα  το δούμε στην πορεία ) 
τρέχουν να βγάλουν όλοι overpriced smartphones τα οποία θα είναι ίδια με smartphones ναυαρχίδες απλά θα τους κολλήσουν την ονομασία "gaming" πάνω και κάνα "gaming" σχεδιασμό και αν είμαστε τυχεροί και καμία 120hz οθόνη ( που σταδιακά θα την υιοθετήσουν όλοι )

Κάνεις λάθος φίλε μου, στις ναυαρχίδες πας -και- για τα looks, στα gaming smartphones όχι γιατί θες αυτονομία, επομένως θα είναι bulkier. Από εκεί και πέρα οι περισσότερες ναυαρχίδες ΔΕΝ έχουν 8 GB RAM και ΔΕΝ έχουν στέρεο ηχεία, χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα στα gaming smartphones.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρηκαμε αλλη κουφετα για να αρπαζουμε χρηματα απο τους καταναλωτες ,βαφτιζουμε gaming  τα κινητα σε μια αγορα που βριθει απο παιχνιδια pay to win και κλωνους κλωνων .Ελαχιστοι dev ασχολουνται με αναπτυξη παιχνιδιων σε android ,και ελαχιστοι θα κανουν optimise ports.και δεν θελω αλλα γελω με την νεα ταση...

Επεξ/σία από forgotten
Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν ξέρω τι λέτε  εσείς εγώ πάντως θα το πάρω 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να βαλουν 144hz σε κινητο λες και θα τα βλεπεις...

Δημοσ.
Στις 11/05/2018 στις 6:18 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε

Τώρα που θα βάλει το Steam να παίζεις games από το Smartphone ( τώρα το πως θα υλοποιηθεί  θα  το δούμε στην πορεία ) 
τρέχουν να βγάλουν όλοι overpriced smartphones τα οποία θα είναι ίδια με smartphones ναυαρχίδες απλά θα τους κολλήσουν την ονομασία "gaming" πάνω και κάνα "gaming" σχεδιασμό και αν είμαστε τυχεροί και καμία 120hz οθόνη ( που σταδιακά θα την υιοθετήσουν όλοι )

Η οποία 120Hz οθόνη το μόνο που θα κάνει είναι να τρώει τη μπαταρία (εκτός και αν έρχεται με Nvidia 3D Vision active shutter γυαλιά).

Αλλα τι λέμε τώρα... δώσε specs στον κάγκουρα. Βάλε και μια 4Κ οθόνη να 'χουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κοροϊδία κάνουν στον κόσμο... τι πάει να πει gaming κινητό? Όταν βάζουμε ταμπέλα gaming σε μία συσκευή, το εννοούμε σοβαρά (για σοβαρά παιχνίδια), όχι για τα απλά παιχνιδάκια που είναι για κινητά/ταμπλέτες. Ακόμα και σε high end gaming laptops, το μέγεθος του επεξεργαστή/κάρτας γραφικών είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα κινητό... Τι τεχνολογία θα χωρέσουν εκεί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...