jerry banana Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Aγόρασα το siren blood curse sto ps3 μέσω ενος γερμανικου λογαριασμου που τον εχω για paysafe μεταφορα μεσω kinguin τελοςπαντων... Το παιχνιδι ειναι στα γερμανικα και δεν εχει επιλογη αλλαγης γλωσσας:P τι μπορω να κάνω?Τα προφορικα ειναι στα αγγλικα αλλα ολα τα γραπτα απο hints-tips και των τερατων οταν με κοινηγανε ειναι στα γερμανικα ,δεν μπορω να ευχαριστηθω γιατι πρεπει να googlaro ανα 5 λεπτα τι σημαινει η ταδε λεξη ::P μπορεί κάποιος να βοηθησει?
jerry banana Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Εγινε ευχαριστω για το ενδιαφερον που απαντησες γιατι συνηθως κανεις δεν απαντα περα από τους κλασσικους που ηδη με βοηθουν
Bourdoulas Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Πάντως αφού το έχεις που το έχεις το παιχνίδι, αντί να ψάχνεις στο google την μετάφραση, κατέβασε το Google translate με το οποίο μπορείς να μεταφράζεις on the fly με την καμερα του κινητού. 2
jerry banana Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Στις 12/5/2018 στις 8:45 ΜΜ, Bourdoulas είπε Πάντως αφού το έχεις που το έχεις το παιχνίδι, αντί να ψάχνεις στο google την μετάφραση, κατέβασε το Google translate με το οποίο μπορείς να μεταφράζεις on the fly με την καμερα του κινητού. Θα το κανω ετσι λογικα η εφαρμογη ειναι η κανονικη του google translate?Ευχαριστω για ολα φιλε να εισαι καλα γιατι τωρα δεν λεει να δινω 20 ευρω να το αγορασω παλι ενω το εχω καλυτερα να κατσω κουτσαα στρβα να βγαλω ακρη.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς τους περιορισμούς, παλιά έδινες 10-20-50 ευρώ, αγόραζες την ευρωπαϊκή έκδοση και μέσα είχε όλες τις γλώσσες. Τώρα που αγοράζεις digital ένα game θα μπορούσε να είχε επιλογή να βάλεις ότι γλώσσα θέλεις (ακόμα και εκτός Ευρώπης) και να την κατέβαζε από τον server. Αντ' αυτού βάζουν κάτι εντελώς καθυστερημένους περιορισμούς. Κάλλιστα αύριο μπορεί να μας πει η Sony «ο λογαριασμός σου είναι ελληνικός, οπότε θα παίζεις υποχρεωτικά με ελληνική μεταγλώττιση κι άμα σου αρέσει». Και μετά θα αυτοκτονήσουμε ομαδικά. Δηλαδή ένας Κινέζος που έχει μετακομίσει στο Βερολίνο και έχει φτιάξει γερμανικό account, γιατί να μην μπορεί να παίξει με υπότιτλους στη γλώσσα του; 2
jerry banana Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 14/5/2018 στις 11:01 ΠΜ, Malthador είπε Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς τους περιορισμούς, παλιά έδινες 10-20-50 ευρώ, αγόραζες την ευρωπαϊκή έκδοση και μέσα είχε όλες τις γλώσσες. Τώρα που αγοράζεις digital ένα game θα μπορούσε να είχε επιλογή να βάλεις ότι γλώσσα θέλεις (ακόμα και εκτός Ευρώπης) και να την κατέβαζε από τον server. Αντ' αυτού βάζουν κάτι εντελώς καθυστερημένους περιορισμούς. Κάλλιστα αύριο μπορεί να μας πει η Sony «ο λογαριασμός σου είναι ελληνικός, οπότε θα παίζεις υποχρεωτικά με ελληνική μεταγλώττιση κι άμα σου αρέσει». Και μετά θα αυτοκτονήσουμε ομαδικά. Δηλαδή ένας Κινέζος που έχει μετακομίσει στο Βερολίνο και έχει φτιάξει γερμανικό account, γιατί να μην μπορεί να παίξει με υπότιτλους στη γλώσσα του; Φίλε μιλάς πολύ σωστά πχ το persona 5 το αγορασα με τον ιδιο τροπο και το ni no kuni ομως αυτα τα παιχνιδια ειχαν επιλογη αλλαγης γλωσσας (βασικα το 2ο μονο, το 1ο ηταν στα αγγλικα απευθειας)δυστυχώς θα το παίζω με βοηθεια του google translate γιατι δεν βολευει αλλιως...
steveevo Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 On 5/14/2018 at 11:01, Malthador said: Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς τους περιορισμούς, παλιά έδινες 10-20-50 ευρώ, αγόραζες την ευρωπαϊκή έκδοση και μέσα είχε όλες τις γλώσσες. Τώρα που αγοράζεις digital ένα game θα μπορούσε να είχε επιλογή να βάλεις ότι γλώσσα θέλεις (ακόμα και εκτός Ευρώπης) και να την κατέβαζε από τον server. Αντ' αυτού βάζουν κάτι εντελώς καθυστερημένους περιορισμούς. Κάλλιστα αύριο μπορεί να μας πει η Sony «ο λογαριασμός σου είναι ελληνικός, οπότε θα παίζεις υποχρεωτικά με ελληνική μεταγλώττιση κι άμα σου αρέσει». Και μετά θα αυτοκτονήσουμε ομαδικά. Δηλαδή ένας Κινέζος που έχει μετακομίσει στο Βερολίνο και έχει φτιάξει γερμανικό account, γιατί να μην μπορεί να παίξει με υπότιτλους στη γλώσσα του; Δεν ειμαι βεβαιος παιδια αλλα νομιζω πλεον στο xbox one που το store του ειναι παγκοσμιο δεν υπαρχει πλεον αυτος ο περιορισμος ειναι ενα αρχειο παιχνιδιου σε ολο τον κοσμο και μαλιστα δεν εχει διαφορα ειτε το εχεις σε digital ειτε σε δισκο. Θελω να πω δηλαδη τετοιους περιορισμους πλεον εχει μονο το ps4... 1
jerry banana Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 43 λεπτά πριν, steveevo είπε Δεν ειμαι βεβαιος παιδια αλλα νομιζω πλεον στο xbox one που το store του ειναι παγκοσμιο δεν υπαρχει πλεον αυτος ο περιορισμος ειναι ενα αρχειο παιχνιδιου σε ολο τον κοσμο και μαλιστα δεν εχει διαφορα ειτε το εχεις σε digital ειτε σε δισκο. Θελω να πω δηλαδη τετοιους περιορισμους πλεον εχει μονο το ps4... κοιτα εγω δεν εχω καν ps4 σε ps3 υπαρχει το siren blood curse μονο αλλα κριμα ειλικρινα για τους παραγωγους που οχι μονο πριν το κατεβασεις δεν λενε ακομα και στα γερμανικα οτι θα ειναι το παιχνιδι το αφηνουν να εννοειται...Κανονικα θα επρεπε να εχει τουλαχιστον αγγλικα. 45 λεπτά πριν, steveevo είπε Δεν ειμαι βεβαιος παιδια αλλα νομιζω πλεον στο xbox one που το store του ειναι παγκοσμιο δεν υπαρχει πλεον αυτος ο περιορισμος ειναι ενα αρχειο παιχνιδιου σε ολο τον κοσμο και μαλιστα δεν εχει διαφορα ειτε το εχεις σε digital ειτε σε δισκο. Θελω να πω δηλαδη τετοιους περιορισμους πλεον εχει μονο το ps4... επισης μπραβο στο xbox one
steveevo Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 hours ago, jerry banana said: κοιτα εγω δεν εχω καν ps4 σε ps3 υπαρχει το siren blood curse μονο αλλα κριμα ειλικρινα για τους παραγωγους που οχι μονο πριν το κατεβασεις δεν λενε ακομα και στα γερμανικα οτι θα ειναι το παιχνιδι το αφηνουν να εννοειται...Κανονικα θα επρεπε να εχει τουλαχιστον αγγλικα. επισης μπραβο στο xbox one Για αυτο και εγω πλεον προσπαθω για playstation να αγοραζω μονο exclusives που τα αξιζουν με χιλια και τα υπολοιπα στο one. Δοκιμασε το εστω με καποιο translate οπως εγραψε και ο φιλος πιο πανω, το συγκεκριμενο παιχνιδι που εχεις παρει, ισως ειναι και το μοναδικο true survival horror των τελευταιων ετων περα απο το dead space που εχει και action στοιχεια δεν μπορω να θυμηθω κατι αλλο. 1
jerry banana Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, steveevo είπε Για αυτο και εγω πλεον προσπαθω για playstation να αγοραζω μονο exclusives που τα αξιζουν με χιλια και τα υπολοιπα στο one. Δοκιμασε το εστω με καποιο translate οπως εγραψε και ο φιλος πιο πανω, το συγκεκριμενο παιχνιδι που εχεις παρει, ισως ειναι και το μοναδικο true survival horror των τελευταιων ετων περα απο το dead space που εχει και action στοιχεια δεν μπορω να θυμηθω κατι αλλο. Kαι εγω για να ειμαι ειλικρινης μονο τα exlusives αγορασα στο ps3 μεχρι να μαζεψω λεφτα για το ps4 ετσι ωστε οταν παρει ποδι να τα εχω τερματισει γιατι μετα αντε να ξαναβρω ps3.Θα το δοκιμασω με translate θα μου σπασει λιγο @@ αλλα χαλαλι απο το να δινω παλι 20 ευρω (το ειχα βρει σε εκπτωση 5). 1 ώρα πριν, steveevo είπε Για αυτο και εγω πλεον προσπαθω για playstation να αγοραζω μονο exclusives που τα αξιζουν με χιλια και τα υπολοιπα στο one. Δοκιμασε το εστω με καποιο translate οπως εγραψε και ο φιλος πιο πανω, το συγκεκριμενο παιχνιδι που εχεις παρει, ισως ειναι και το μοναδικο true survival horror των τελευταιων ετων περα απο το dead space που εχει και action στοιχεια δεν μπορω να θυμηθω κατι αλλο. Ειναι μοναδικο στο ειδος του ισχυει και δυστυχως δεν ειναι πολυ διασημο για καποιο λογο στην Ελλαδα αντε να εχω ακουσει αλλα 2 ατομα απο τη παρεα μου να το εχουν παιξει βεβαια ειναι και του 2008..
Damachi Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Kαι εγω το χω ειναι episodes και φαινεται για να ειναι μαζεμενα περιεχουν μονο τη γλωσσα που επιλεγεις απο τo psn . Δε δοκιμαζεις το support ; Σα παιχνιδι παλευεις πιο πολυ με τα φρικτα controls παρα με τα ζομπι .... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Damachi 1
jerry banana Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, Damachi είπε Kαι εγω το χω ειναι episodes και φαινεται για να ειναι μαζεμενα περιεχουν μονο τη γλωσσα που επιλεγεις απο τo psn . Δε δοκιμαζεις το support ; Σα παιχνιδι παλευεις πιο πολυ με τα φρικτα controls παρα με τα ζομπι .... Κοιτα πριν γραψω και εδω εγραψα και στο support και μου απαντησαν βασικα πιο πολυ στο forum οχι κατευθειαν στο support αλλα μελη τα οποια ειναι ψηλα σε βαθμιδες μου απαντησαν πως επειδη το αγορασα απο γερμανικο χρηστη πρεπει να καλεσω τη γερμανικη εξηπηρετηση και εφοσον εκανα εγκατασταση και εχω ηδη παιξει 10 λέπτα δεν γινεται κατι...
jerry banana Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 15/5/2018 στις 7:29 ΜΜ, Damachi είπε Kαι εγω το χω ειναι episodes και φαινεται για να ειναι μαζεμενα περιεχουν μονο τη γλωσσα που επιλεγεις απο τo psn . Δε δοκιμαζεις το support ; Σα παιχνιδι παλευεις πιο πολυ με τα φρικτα controls παρα με τα ζομπι .... Χωρίς spoil γιατι ακομη στην αρχη αρχη ειμαι που με πυροβολα ο αστυνομικος αξιζει το παιχνιδι?
Damachi Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στα 2 λεπτα εισαι τοσο καιρο ; Επεισοδιο και μηνα το πας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα