Προς το περιεχόμενο

Επανεξέταση οδήγησης για δίπλωμα

JustGud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα.
Πόσο κοστίζει τελικά ρε παιδιά για να ξαναδώσει κανείς αν κοπεί στην οδήγηση(συγκεκριμένα για μηχανή).
Από σχολή μου είπαν 110, από γνωστούς ακούω διάφορα, το παράβολο βλέπω είναι 20€ από μόνο του. Από ότι καταλαβαίνω στην ουσία είναι 20+ότι θέλει να χρεώσει η σχολή τελικά?

Για την ιστορία, με κόψανε γιατί ο εξεταστής μου είπε όπα σε κάποια φάση, το οποίο εγώ κατάλαβα σαν "οκ έκανα λάθος" και σταμάτησα, οπού μου λέει "γιατί σταμάτησες? τώρα πρέπει να σε κόψω".
Αυτός απλά ήθελε να μου υπενθυμίσει να πάω πιο σιγά, από ότι είπε... τι να πεις, έγινε, το θέμα είναι να μην δώσω 100€ και βάλε για μια τέτοια βλακεία..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, JustGud είπε

Καλησπέρα στην παρέα.
Πόσο κοστίζει τελικά ρε παιδιά για να ξαναδώσει κανείς αν κοπεί στην οδήγηση(συγκεκριμένα για μηχανή).
Από σχολή μου είπαν 110, από γνωστούς ακούω διάφορα, το παράβολο βλέπω είναι 20€ από μόνο του. Από ότι καταλαβαίνω στην ουσία είναι 20+ότι θέλει να χρεώσει η σχολή τελικά?

Για την ιστορία, με κόψανε γιατί ο εξεταστής μου είπε όπα σε κάποια φάση, το οποίο εγώ κατάλαβα σαν "οκ έκανα λάθος" και σταμάτησα, οπού μου λέει "γιατί σταμάτησες? τώρα πρέπει να σε κόψω".
Αυτός απλά ήθελε να μου υπενθυμίσει να πάω πιο σιγά, από ότι είπε... τι να πεις, έγινε, το θέμα είναι να μην δώσω 100€ και βάλε για μια τέτοια βλακεία..

Τοσα ειναι για αυτοκινητο .Τα αλλα ειναι νταβατζιλικια των...δασκαλων .

Τα εδωσε πριν 2 χρονια η κορη μου τα 20 ευρω που κοπηκε την πρωτη φορα .Δεν νομιζω να ειναι παραπανω για μηχανακι .

• Like 1

Οπότε πρέπει να βρω κάποιον που να μην θέλει νταβατζιλίκι ή τόσο μεγάλο τουλάχιστον.
Να πάρω απλά εξοπλισμό, μηχανή, παράβολο και την καρτέλα μου και να δώσω δεν παίζει φαντάζομαι.

Την καρτελα σου μπορεις να την παρεις αλλα αλλος δασκαλος δυσκολα θα δεχτει να σε παει να ξαναδωσεις δωρεαν για αυτον.Χωρις δασκαλο δεν νομιζω να γινεται .Με επιφυλαξη .

7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Την καρτελα σου μπορεις να την παρεις αλλα αλλος δασκαλος δυσκολα θα δεχτει να σε παει να ξαναδωσεις δωρεαν για αυτον.Χωρις δασκαλο  λάδωμα δεν νομιζω να γινεται .Με επιφυλαξη .

Fixed...

• Like 1

Το παράβολο είναι κάπου εκεί 10€ ή 20€ (δεν θυμάμαι ακριβώς).

Τα υπόλοιπα τα βάζουν στην τσέπη.

Μπορείς να πας σε άλλη σχολή αλλά και πάλι δωρεάν δεν θα δώσεις, σίγουρα θα πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά βρίσκεις και λιγότερα από τα 100αρια που ζητάνε οι περισσότεροι.

• Like 1

Το φθηνότερα με ενδιαφέρει, θα ήταν παράλογο να περιμένω κάποιον να φέρει μηχανή και εξοπλισμό για τις εξετάσεις χωρίς να θέλει κάτι για την τσέπη του... αλλά όχι και 80-90€ που ζητάνε(+20€ το παράβολο πάντα)
Ούτως ή αλλιώς ήταν απλά μια κακιά στιγμή και ξεκίνησα στραβά, δεν έχω κανένα θέμα γενικά με τις ασκήσεις που θέλουν για την μηχανή...

• 3 χρόνια αργότερα...
Στις 11/5/2018 στις 6:51 ΜΜ, JustGud είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

115 ευρώ μου ζήτησε πολυ γνωστή σχολή στην Θεσσαλονίκη... Παρτάλια είναι

• 1 χρόνο αργότερα...
34 λεπτά πριν, Black Demis είπε

20 ευρω παράβολο από εκεί και πέρα από 80 έως και 100 ευρω πάει στην σχολή (συνήθως ειναι fix αυτά ) τώρα αν βρεις ποιο φτηνά καλός

20 ευρω ειναι για επανεξεταση για οδηγηση .Για τα σηματα νομιζω ειναι πιο λιγο 

Αυτα γαι τη σχολη που τα λενε εξοδα παρατασης ειναι οτι σου τυχει και οτι συμφωνια εχει γινει 

Για την κορη μου ειχα πληρωσει μονο τα 20 ευρω για το παραβολο οταν κοπηκε την πρωτη φορα 

Αυτα πριν 8 χρονια .

Στις 11/5/2018 στις 6:51 ΜΜ, JustGud είπε

Ξέρω ότι είναι παλιό το ποστ αλλά αυτό μοιάζει σαν να σε έκοψε επίτηδες μπας και την επόμενη φορά πας με λάδι

11 ώρες πριν, flo1 είπε

Πόσο κοστίζει για να ξαναδώσεις τα σήματα αν κοπεί? 

Νομίζω 10€ πρέπει να είναι.

5 ώρες πριν, Black Demis είπε

20 ευρω παράβολο από εκεί και πέρα από 80 έως και 100 ευρω πάει στην σχολή (συνήθως ειναι fix αυτά ) τώρα αν βρεις ποιο φτηνά καλός

Αυτό που λες είναι για την πρακτική εξέταση. Στα σήματα δεν πληρώνεις πάλι τον δάσκαλο (γιατί τι κάνει για να τον πληρώσεις XD).

13 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Νομίζω 10€ πρέπει να είναι.

Αυτό που λες είναι για την πρακτική εξέταση. Στα σήματα δεν πληρώνεις πάλι τον δάσκαλο (γιατί τι κάνει για να τον πληρώσεις XD).

ναι για την πρακτική εξέταση λέω δεν είδα ότι στα σήματα καποιος κόπηκε (ειναι άκρος σπάνιο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...