Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω στην visual basic 2010 να κανω μια φόρμα που θα κλείνει μια οποιαδήποτε εφαρμογή αφού την επιλέξω εγώ με αριστερό κλικ.

Ουσιαστικά θλεω να αποθηκέυσω το proccess id ή proccess σε μια μεταβλητή πατώντας το αριστερό κλικ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Κωνσταντίνος Αχιλλέας είπε

Καλησπέρα,

Θέλω στην visual basic 2010 να κανω μια φόρμα που θα κλείνει μια οποιαδήποτε εφαρμογή αφού την επιλέξω εγώ με αριστερό κλικ.

Ουσιαστικά θλεω να αποθηκέυσω το proccess id ή proccess σε μια μεταβλητή πατώντας το αριστερό κλικ.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,

ωραιό είναι να θέλουμε πράγματα και να μοιραζόμαστε με άλλους το αίσθημα της θέλησης.

Παρόλα αυτά ξέχασες να γράψεις ποιά είναι η ερώτηση στα θέλω σου.

Επεξ/σία από The King
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Κωνσταντίνος Αχιλλέας είπε

Πως μπορώ να το κάνω ειναι η ερώτηση μου.
 Να αποθηκέυσω το proccess id ή proccess σε μια μεταβλητή πατώντας το αριστερό κλικ.

Μόλις συνειδητοποίησα ότι ως Avatar έχεις βάλει τον φονιά τον Π****ρη ο οποίος (μάλλον πριν γεννηθείς) σκότωνε κόσμο ουσιαστικά γιατί μπορούσε και το έκανε και την τελευταία δεκαετία την έχει δει εκκλησιάζουσα στα Ρουμανικα γκούλαγκ που τον έχουν χωμένο.

Προφανώς είναι το ίνδαλμα σου και ως εκ τούτου παρόλο που πρώτη φορά βγαίνω off topic σε προσωπικό επίπεδο, εύχομαι (για όλους μας) να συνέρθεις με τα υπαρξιακά σου και να ακολουθήσεις πιο σωστά κοινωνικά πρότυπα.

Ας σε βοηθήσει κάποιος άλλος, αν και χλωμό γιατί δεν έχεις δείξει τι έχεις κάνει ως τώρα και περιμένεις να κάνουν άλλοι τη δική σου άσκηση από την αρχή ως το τέλος.

Αν ασχοληθείς λίγο περισσότερο με πιο ουσιαστικά πράγματα, όπως το διάβασμα αντί με τη "θαυμαστή" προσωπικότητα ενός αποβράσματος όπως του Π****ρη ίσως τα καταφέρεις μόνος σου.

.

Τα αστεράκια είναι για να μην του χαρίσω άλλο ένα αποτέλεσμα αναζήτησης στις μηχανές.

Επεξ/σία από The King
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Fat4Life είπε

Πιστεύεις πως κάποιος άλλος εκτος απο εσένα ασχολείται με visual basic το 2018; :P

Σε αυτό κάνεις μέγα λάθος ....και Visual Basic & VB6  &VBA...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...