Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα....!!
Εχω ενα παλιο pc...και απο χθες προσπαθω να του κανω φορματ μς windows xp.
 Ολα ωραια κ καλα...μεχρι που φτανει η στιγμη να κανει επανεκκινηση το pc και να τρεξει τις ρυθμισεις κ τα συναφη.
Εν ολιγης σταματαει στη μεση η εγκατασταση κ παλι απο την αρχη.
Εχει καποιος καπποια ιδεα...τι μπορει να φταιει?? 
Βοηθεια. Το κεφαλι κοντευει να εκραγει. πολλες οι ωρες πανω απο το pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλά πράγματα δεν γίνεται έτσι δουλεία, ένα κακό τροφοδοτικό, ενα θέμα κάποιου υποσυστήματος της μητρικής, ο ίδιος ο σκληρός δίσκος, κάποιο καλώδιο data κλπ...έτσι είναι σαν να ρωτάς γιατι δεν παίρνει μπροσστά το αμάξι ενώ έβαλα βενζίνη

Επεξ/σία από Qless
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Jim.Panag. είπε

Καλησπερα....!!
 Ολα ωραια κ καλα...μεχρι που φτανει η στιγμη να κανει επανεκκινηση το pc και να τρεξει τις ρυθμισεις κ τα συναφη.

Δεν σου βγαζει μηνυμα μετα το ποστ press any key to boot from cd ?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

μεχρι εκει ολα καλα.....!! press any key...παταω....κανει εγκατασταση και μετα την ολοκληρωση οταν ειναι να παει στο δευτερο σταδιο κανει επανεκκινηση και σβηνει ο υπολογιστης.!!
Και ο μονος τροπος για να παει μπρος ειναι να βγαλω την τροφοδοσια απο το τροφοδοτικο που ειναι καρφωμενο στη μητρικη.!!
Αλλιως τπτ...!!
Υπαρχει πιθανοτητα να  εχει θεμα το τροφοδοτικο?? γτ δεν εχει λογικη ολο αυτο για κατι αλλο!

Επισης μετα απο ζορι και πολλες προσπαθειες καταφερα να κανω το φορματ....να ολοκληρωθει..να ανοιξει...κ ενω εκανα εγκατασταση τους drivers......ξαφνικα κλεινει κ τωρα τπτ....παλι τα ιδια....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jim.Panag. είπε

μεχρι εκει ολα καλα.....!! press any key...παταω....κανει εγκατασταση και μετα την ολοκληρωση οταν ειναι να παει στο δευτερο σταδιο κανει επανεκκινηση και σβηνει ο υπολογιστης.!!
Και ο μονος τροπος για να παει μπρος ειναι να βγαλω την τροφοδοσια απο το τροφοδοτικο που ειναι καρφωμενο στη μητρικη.!!
Αλλιως τπτ...!!
Υπαρχει πιθανοτητα να  εχει θεμα το τροφοδοτικο?? γτ δεν εχει λογικη ολο αυτο για κατι αλλο!

Δουλευε ο υπολογιστης πριν το format η ηταν παρατημενος ?

Μονο ανα εχεις αλλο να δοκιμασεις θα το διαπιστωσεις. Καταρχας ειναι καθαρο το κουτι μεσα το εχεις ανοιξει?

Δημοσ.

πριν δεν του ανοιγε καθολου (ειναι φιλου).
το ανοιξα....ειναι καθαροτατο.το φυσιξα κι ολας.....!!
Δυστυχως αλλο τροφοδοτικο δεν εχω....!!! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jim.Panag. είπε

πριν δεν του ανοιγε καθολου (ειναι φιλου).
το ανοιξα....ειναι καθαροτατο.το φυσιξα κι ολας.....!!
Δυστυχως αλλο τροφοδοτικο δεν εχω....!!! 

Κοιταξε με καποιο προγραμμα τις θερμοκρασιες του επεξργαστη μπας και ζεστενεται και σβηνει αλλα το πιο πιθανο ειναι να τον εχει παρει το τροφοδοτικο

Δημοσ.

Να ξεκιναει το τροφοδοτικο κ να κοβεται το φορματ παντα στο ιδιο σημειο?
Μπορει να αρπαζει πιο πολυ καποια στιγμη κ να φορτωνεται πιο πολυ?? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jim.Panag. είπε

Να ξεκιναει το τροφοδοτικο κ να κοβεται το φορματ παντα στο ιδιο σημειο?
Μπορει να αρπαζει πιο πολυ καποια στιγμη κ να φορτωνεται πιο πολυ?? 

Ναι πολυ πιθανο, αν ειχε καποιο θεμα πχ ο δισκος ,απλα θα ετρωγες μπλε οθονη δεν θα εσβηνε

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο ακριβως....οποτε τεινουμε στο τροφοδοτικο....αν βρω αλλο κ το δοκιμασω...θα σας πω.!!
Ο δισκος ειναι οκ.....10 φορες φορμαρισμενος σε 3 μερες...χαχαχα

Δημοσ.
Στις 11/5/2018 στις 6:13 ΜΜ, Jim.Panag. είπε

Καλησπερα....!!

Έχω καιρό να κάνω εγκατάσταση XP, αν θυμάμαι καλά σε κάποια φάση της εγκατάστασης κάνει επανεκκίνηση. Ελπίζω βλέποντας το μήνυμα Press any key to boot from cd or dvd μετά την επανεκκίνηση, να μην ξαναπατάς κάποιο πλήκτρο γιατί ξαναρχίζει τη διαδικασία εγκατάστασης από την αρχή.

Δημοσ.

Σαφως κ δεν παταω any key στο δεθτερο σταδιο μετα την επανεκκινηση. απλα μετα το πρωτο σταδιο....κλεινει κ δεν δινει καν ρευμα στη μητρικη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...