Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά παιδιά,

Έχω μια απορία. Το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει αντάπτορας από σύνδεση SATA να κουμπώνει στο εσωτερικό 10 pin USB της μητρικής; Ας πούμε το DVD Player που παίρνει SATA να το συνδέσω με το 10 pin καλώδιο της μητρικής που είναι για USB. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Επεξ/σία από silve
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, silve είπε

Γεια χαρά παιδιά,

Έχω μια απορία. Το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει αντάπτορας από σύνδεση SATA να κουμπώνει στο εσωτερικό 10 pin USB της μητρικής; Ας πούμε το DVD Player που παίρνει SATA να το συνδέσω με το 10 pin καλώδιο της μητρικής που είναι για USB. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Χρειάζεσαι 2 συσκευές. Ένα adapter από internal usb header σε θυληκό USB A και μετά ένα USB-to-SATA adapter.  Πάντως αν έχεις ένα άδειo PCI-express slot κάνεις την δουλειά σου πιο εύκολα.

Επεξ/σία από Risky
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Risky είπε

Χρειάζεσαι 2 συσκευές. Ένα adapter από internal usb header σε θυληκό USB A και μετά ένα USB-to-SATA adapter.  Πάντως αν έχεις ένα άδειo PCI-express slot κάνεις την δουλειά σου πιο εύκολα.

Έχω την ASROCK AB350M PRO4 και έχω διαθέσιμο PCI slot κενό. Με ποιον αντάπτορα θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου; Με ένα τέτοιο ας πούμε;

Επίσης σαν απόδοση είναι ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη πρόταση; Γιατί κοιτάω και λίγο οικονομικά τι συμφέρει...

Επεξ/σία από silve
Δημοσ.
Στις 5/12/2018 στις 2:34 ΜΜ, silve είπε

Έχω την ASROCK AB350M PRO4 και έχω διαθέσιμο PCI slot κενό. Με ποιον αντάπτορα θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου; Με ένα τέτοιο ας πούμε;

Επίσης σαν απόδοση είναι ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη πρόταση; Γιατί κοιτάω και λίγο οικονομικά τι συμφέρει...

Αν σου λείπει μόνο ένα SATA port, ναι σου κάνει. Απόδοση μάλλον θα είναι καλύτερη με το PCI express adapter. Δεν μας έχεις γράψει όμως τι ακριβώς θέλεις να επιτύχεις. Δηλαδή αν θέλεις να συνδέσεις π.χ. έναν 2.5' SSD και να σου μείνει και ένα SATA III port επιπλέον ελεύθερο υπάρχει και αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Ένα DVD θέλω να συνδέσω, όχι σκληρό δίσκο. Οπότε επειδή δεν έχει να κάνει με θέμα ταχύτητας κλπ μάλλον θα πάω στον USB αντάπτορα. Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...