Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Petros_Tsiou said:

Καλαμαριά και μετά την έγκριση κοινωνικού τιμολογίου δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός από 04/01/18. Μένω σε διπλοκατοικία και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που μένει από κάτω λαμβάνει κανονικά. Αύριο θα πάω από το κατάστημα της ΔΕΗ που είναι κοντά μου και αν υπάρξει κάποια απάντηση θα ενημερώσω κι εδώ.

Θα έλεγα να μη πας αφού τζάμπα κόπος είναι. Σχεδόν κανένας που να του εγκρίθηκε το κοινωνικό δεν έχει λάβει λογαριασμό και από τη ΔΕΗ δεν έχουν συνήθως κάτι να πούμε. Αναμονή λένε.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MikeJ είπε

Θα έλεγα να μη πας αφού τζάμπα κόπος είναι. Σχεδόν κανένας που να του εγκρίθηκε το κοινωνικό δεν έχει λάβει λογαριασμό και από τη ΔΕΗ δεν έχουν συνήθως κάτι να πούμε. Αναμονή λένε.

Εχουμε λαβει καποιοι, και το εχουμε αναφερει και στο φορουμ. Εχει την ενδειξη "Εκτακτος".

Δημοσ.
19 ώρες πριν, MikeJ είπε

Όντως τσάμπα κόπος. Πήγα σήμερα το πρωί και μόλις του είπα πως έχω καιρό να λάβω λογαριασμό με ρώτησε αν είμαι στο κοινωνικό τιμολόγιο. Ρώτησα τον υπάλληλο τον λόγο της καθυστέρησης αλλά ουσιαστική απάντηση δεν πήρα, πρόβλημα με το ''σύστημα'' μου είπε... Ίδωμεν λοιπόν.

Δημοσ.

oυτε εμενα μου εχει ερθει εναντι(επρεπε να ειχε ερθει πριν 20ημερες)

δεν εχω κοιν.τιμολογιο..

Δημοσ.

O λογ/σμος εκει που λεει  Επομενη καταμετρηση: [ταδε ημερομηνια]  εννοει ότι αυτή την ημ/νια θα ερθει ο υπάλληλος να παρει τη μετρηση? Εμενα μου γραφει 6/6, αρα αυριο να τον περιμενω?

Δημοσ.
Στις 4/6/2018 στις 4:21 ΠΜ, rus είπε

Εχουμε λαβει καποιοι, και το εχουμε αναφερει και στο φορουμ. Εχει την ενδειξη "Εκτακτος".

Πολυ πιθανον να ειναι ο εκκαθαριστικος μεχρι την στιγμη που ξεκιναει να βγαινει με τιμες ΚΟΤ

2 λεπτά πριν, rus είπε

O λογ/σμος εκει που λεει  Επομενη καταμετρηση: [ταδε ημερομηνια]  εννοει ότι αυτή την ημ/νια θα ερθει ο υπάλληλος να παρει τη μετρηση? Εμενα μου γραφει 6/6, αρα αυριο να τον περιμενω?

Ναι, παντα αυτο ισχυει. Σε περιπτωση που το ρολοι σου δεν ειναι προσβασιμο χωρις να εισαι εσυ παρων, και αφου γινει και αλλη προσπαθεια να ερθει ο υπαλληλος, οριζουν αυτοι τι εκαψες σε σχεση με περυσι. Προφανως, στον επομενο εκκαθαριστικο αυτο συμψηφιζεται (οταν θα ερθει ο υπ για καταμετρηση στο επομενο 4μηνο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, overpower είπε

Ναι, παντα αυτο ισχυει.

Και ποσες μερες μετα απ αυτή την επισκεψη εκδιδεται και αποστέλλεται ο λογ/σμος?

Σε περιπτωση που το ρολοι σου δεν ειναι προσβασιμο χωρις να εισαι εσυ παρων, και αφου γινει και αλλη προσπαθεια να ερθει ο υπαλληλος, οριζουν αυτοι τι εκαψες σε σχεση με περυσι.

Πραγμα το οποιο προφανως συμβαινει και στη περιπτωση που δεν ερθει τελικα ο υπαλληλος να παρει τη μετρηση. Και αυτό νομιζω γινεται που και που.

......στον επομενο εκκαθαριστικο αυτο συμψηφιζεται (οταν θα ερθει ο υπ για καταμετρηση στο επομενο 4μηνο)

δηλαδή αν μου βαλει μετρηση παρομοια με τη περσινη, και αρα χασω το νυχτερινο(γιατι τοτε δεν ειχα) και το οριο του ΚΟΤ, τι θα γινει με τα χαμενα λεφτα?... θα τα συμψηφισουν και θα μου τα δωσουν το επομενο 4μηνο?:blink::unsure:

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Όχι  .Ο ΔΕΔΗΕ θα κανει την καταμετριση θα στειλιε τα αρχεια σσε ΔΕΗ ή άλλο παροχο αν εχεις και σε 5-6 ημερες θα σου ερθει ο λογαριασμος .Αν το ρολοι δεν είναι προσβασιμο θα σου βγαινει εναντι μεχρι να γινει καταμετρηση.

Δημοσ.

Κάποια καταγγελία δεν μπορεί να γίνει κάπου;

Να γίνουνε ρόμπα οι αλήτες που μετά θα στείλουν λογαριασμούς σε ανθρώπους που ειναι σε κοτ εξωφρενικούς

Δημοσ.

Τουλάχιστον απαράδεκτο να μην απαντάει ποτέ το 5ψηφιο, να θες απλά να κάνεις μια διακοπή ρεύματος επειδή πχ ξενοικιάζεις και να πρέπει να χάσεις ένα ολόκληρο πρωινο αναμονής, περιμένοντας στο ιδιο γκισέ που περιμένουν 100άδες συμπολίτες που θέλουν να κάνουν διακανονισμούς.

Απαράδεκτο για εταιρία που δινει τέτοιους μισθους, που υποτιθεται οτι ειναι υγιής και άλλα διάφορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Όχι  .Ο ΔΕΔΗΕ θα κανει την καταμετριση θα στειλιε τα αρχεια σσε ΔΕΗ ή άλλο παροχο αν εχεις και σε 5-6 ημερες θα σου ερθει ο λογαριασμος .Αν το ρολοι δεν είναι προσβασιμο θα σου βγαινει εναντι μεχρι να γινει καταμετρηση.

"Όχι"? Μα "ναι" μου παντησες. Ρωτησα αν την αναφερομενη ημερομηνια γινεται η καταμετρηση απ τον υπαλληλο, και μου λες ναι. Και για την ιστορια να πω οτι ευτυχως ναι, σημερα ηρθε ο υπάλληλος (και συγκεριμενα μου ειπε ότι είναι απ τη ΔΕΗ) και πηρε τη μετρηση.

Το σημαντικο είναι στο άλλο που ειπα, και πιθανοτητα δινει και την απαντηση στο γιατι υπαρχουν οι τοσες πολλες καθυστερησεις. Πρεπει να γινει οπωσδηποτε πραγματικη μετρηση. Δεν είναι δυνατον να βαλουν πλασματικο νουμερο βασει περσινης καταναλωσης, και αρα να παει περιπατο το ΚΟΤ που στο μεταξυ εχεις βαλει.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, pontez2 είπε

Τουλάχιστον απαράδεκτο να μην απαντάει ποτέ το 5ψηφιο, να θες απλά να κάνεις μια διακοπή ρεύματος επειδή πχ ξενοικιάζεις και να πρέπει να χάσεις ένα ολόκληρο πρωινο αναμονής, περιμένοντας στο ιδιο γκισέ που περιμένουν 100άδες συμπολίτες που θέλουν να κάνουν διακανονισμούς.

Απαράδεκτο για εταιρία που δινει τέτοιους μισθους, που υποτιθεται οτι ειναι υγιής και άλλα διάφορα.

Ποια είναι υγιής επιχείριση; Έγινε μεγάλο φαγοπότι από κυβερνήσεις και ΓΕΝΟΠ κ με τις πολιτικές που ακολουθουνται θα πωληθεί αντί πινακίου φακής.... Κ θα ναι και καλό deal όχι τίποτε άλλο. 

Μας φαγαν οι Φωτοπουλοι κ τα σαντουιτσακια των αποφοίτων δημοτικού με MSc στην μάσα. 

Επεξ/σία από chill
Δημοσ.

Πληροφοριακά στις 5-6-2018 εκδόθηκαν λογαριασμοί κοινωνικού τιμολογίου από τη ΔΕΗ και αναρτήθηκαν στο e-bill,τουλάχιστον για την περιοχή που διαμένω εγώΠιθανώς θα σταλούν και ταχυδρομικά αλλά θα αργήσουν.

Όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη μπορούν να μπουν να ανοίξουν λογαριασμό αν δεν έχουν και να τους δουν. 

Στις 6/6/2018 στις 1:25 ΜΜ, pontez2 είπε

Όπως τα λες.Παλαιότερα πάω Κορωπί να πληρώσω τρεις λογαριασμούς και πριν πάω ταμείο πάω από τα γραφεία να ζητήσω και ένα αντίγραφο από το λογαριασμό της κόρης μου που είχε καθυστερήσει να έρθει να πληρώσω και αυτόν να μην χρειαστεί να ξαναπάω.200 άτομα να περιμένουν για διακανονισμούς.Ρωτάω ένα υπάλληλο αν μπορεί να μου βγάλει αντίγραφο αφού κρατούσα μαζί μου παλιό (απλή υπόθεση) και μου λέει πάρτε νούμερο.Να περιμένω 2-3-4 ώρες για αντίγραφο.:o Απαράδεκτοι.Φυσικά έφυγα.Τώρα βέβαια το βγάζεις στο e-bill χωρίς να ταλαιπωρείσαι.

Κρίμα αλλά θα είναι η εκδίκηση του ταλαίπωρου καταναλωτή ,αν βάλουν και τις υπόλοιπες δουλειές μέσω e-bill και ξαφνικά δεις αυτούς τους καρεκλοκένταυρους στο δρόμο γιατί πλέον θα τους είναι άχρηστοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...