KoreanW Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Άρα λοιπόν το σχόλιο του μονοπώλιου που χρησιμοποίησες ήταν λίγο άστοχο μιας και δεν υπάρχει μονοπώλιο στις επικοινωνίες. Συμφωνούμε σε αυτό. Ούτε περιορισμός στην επικοινωνία όμως υπάρχει (ειδικά με τα σημερινά δεδομένα) εφόσον είσαι ελεύθερος να επιλέξεις τον τρόπο επικοινωνίας μέσω διαφορετικών πλατφόρμων. Νομίζω είναι σαν να λες (διόρθωσε με αν όχι) ότι πχ το facebook messenger θα έπρεπε να στέλνει τα μυνήματα που έγραψες (που φυσικά σου ανήκουν) σε όλες τις διαφορετικές πλατφόρμες επικοινωνίας που υπάρχουν. Πχ να στέλνει στο Viber, στο Hangouts κλπ. Και το αντίστροφο βέβαια. Εγώ προσωπικά θα το ήθελα αλλά δεν το βλέπω ρεαλιστικό... Η λέξη μονοπώλιο δεν έχει χρησιμοποιηθεί στα δικά μου λεγόμενα. 50 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δεν νομίζω ότι υπάρχει η έννοια του καταναγκασμού όταν υπάρχουν επιλογές. Η Apple δεν έχει το μονοπώλιο στην επικοινωνία. Εαν κρίνεις ότι κάτι δυσλειτουργεί επιλέγεις να μη το στηρίξεις με τις ανάλογες επιπτώσεις στην εταιρία. Επιμένω από την αρχή 1, στην έννοια του περιορισμού της επικοινωνίας και 2. στην μεταχείριση της ανάγκης της επικοινωνίας ως μέσον καταναγκασμού που περιορίζει και την ελευθερία του ανταγωνισμού. Και παραμένω σταθερός στο ότι συμφέρον του καταναλωτή είναι η κάθε μορφης διαλειτουργικότητα. Αναφορά σε κείμενο Το φυσιολογικό είναι ο καταναλωτής να ενδιαφέρεται πρώτα για το δικό του συμφέρον και όχι για το συμφέρον των εταιρειών. Και συμφέρον του καταναλωτή είναι η διαλειτουργικότητα ανεξαρτήτως πλατφόρμας, που μεταξύ άλλων ενισχύει τον ανταγωνισμό και την ελευθερία επιλογών.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, nhzt είπε ρε τάχουν κάνει πλακάκια αυτοί και μας δουλεύουν ... Έτσι. Κρυφοσυνεταιράκια. Υ.Γ. Διάβασα πρώτα αυτό "Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ." και λέω, εντάξει, δεν φημίζομαι για το iq μου, αλλά γιατί με λέει ηλίθιο αυτος; Τι είπα; Μετά διάβασα πιο πάνω το κανονικό σχόλιο και λέω, νταξ, όντως δεν φημίζομαι.
KAKADI Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Ποσο θα γουσταρα η επισημη απαντηση της apple να ηταν: ''Α μπα.... Παρτε τα @@ μας τωρα''!!!
orck Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Αυτη η εταιρια παει απο το κακο στο χειροτερο... (για την Microsoft αναφερομαι)
D.Luffy Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, KoreanW είπε 1, στην έννοια του περιορισμού της επικοινωνίας και 2. στην μεταχείριση της ανάγκης της επικοινωνίας ως μέσον καταναγκασμού που περιορίζει και την ελευθερία του ανταγωνισμού. Και παραμένω σταθερός στο ότι συμφέρον του καταναλωτή είναι η κάθε μορφης διαλειτουργικότητα. Συμφωνώ ως προς το ποιο είναι το συμφέρον του καταναλωτή. Απόλυτα. Εκεί που διαφωνώ είναι στο ότι γενικεύεις λίγο τον όρο επικοινωνία. Σήμερα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεπεράσεις κάθε περιορισμό. Υπάρχουν ένα σωρό πλατφόρμες. Σίγουρα θα ήταν πιο εύκολο και επιθυμητό πχ να ενοποιηθούν όλες αλλά οι περιορισμοί είναι λογικό να υπάρχουν γιατί ο καθένας θέλει το μερίδιο του. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην αγορά. Προσοχη. Δεν λέω ότι είναι καλό να υπάρχουν περιορισμοί. Απλώς σε κάποιες περιπτώσεις ίσως είναι ένα αναγκαίο κακό. Ακομα και αν η Apple συμφωνήσει να συνεργαστεί σε αυτό, θα το κάνει επειδή έκρινε ότι έχει κάποιο επιχειρηματικό συμφέρον από αυτή την κίνηση. Όπως είπα και πιο πάνω, εγώ ως καταναλωτής βλέπω τη δική μου μεριά και με συμφέρει αυτή η κίνηση. Δεν θα κατέκρινα όμως την Apple ή οποιαδήποτε Apple εάν αποφάσιζε να μην το πράξει τελικά. Μπορεί να είμαι καταναλωτής αλλά προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργεί η αγορά και από τις δυο πλευρές. Και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει συμφέρον και από αυτές τις δυο πλευρές.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, nhzt είπε ρε τάχουν κάνει πλακάκια αυτοί και μας δουλεύουν ... Microsoft δεν είναι;"Πλακάκια" θα τα κάνει όπως το UI στα κινητά της.
D.Luffy Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, what_if είπε απο την συννεφα πεφταμε στην αρχη οταν βλεπαμε να υποστηριζετε φανατικα μια εταιρεια που σας φυλακιζε τεχνηεντως στο μαντρι της ,σας πουλουσε γκιμικιες για χρυσαφι κ οταν επρεπε να σας αποζημιωσει για προβληματικες συσκευες η παρτς σας φλομωνε στις γελοιες δικαιολογιες πλεον δεν υπαρχει καμια εκπληξη ,ξερουμε την ψυχοσυνθεση των πελατων της κ απλα δεν θελουμε να καταντησουμε ετσι Ναι οκ, ό,τι πεις. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από D.Luffy
Dr.Richard Axel Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, KAKADI είπε Ποσο θα γουσταρα η επισημη απαντηση της apple να ηταν: ''Α μπα.... Παρτε τα @@ μας τωρα''!!! Πόσο θα γούσταρα να έλεγε η Μ.Σ πάρτε τα @@ μας δεν σας δίνω office άντε παίχτε με τα κουβαδάκια σας. Το ίδιο και με την google να λέει δεν έχει chrome μαναμ... Εκεί να δεις γέλιο.
mants118 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 μήπως αν έδινε πρόσβαση στην Apple στο MSN να τα βρίσκανε;;;;;
KAKADI Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Dr.Richard Axel είπε Πόσο θα γούσταρα να έλεγε η Μ.Σ πάρτε τα @@ μας δεν σας δίνω office άντε παίχτε με τα κουβαδάκια σας. Το ίδιο και με την google να λέει δεν έχει chrome μαναμ... Εκεί να δεις γέλιο. Κλάιν μαιν... Ο σαφάρι δε σου κάνει;; Ή το pages;;
Dr.Richard Axel Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Στις 12/05/2018 στις 1:43 ΜΜ, KAKADI είπε Κλάιν μαιν... Ο σαφάρι δε σου κάνει;; Ή το pages;; Η δεν έχεις ιδέα τι διαφορά το microsoft office ή ποντάρεις στο ότι δεν τα ξέρουμε. Όπως και να έχει τα γεγονότα γελάνε.
KAKADI Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, Dr.Richard Axel είπε Η δεν έχεις ιδέα τι διαφορά το microsoft office ή ποντάρεις στο ότι δεν τα ξέρουμε. Όπως και να έχει τα γεγονότα γελάνε. Εχω macbook και με τα 2 λειτουργικα και με τις 2 εφαρμογες μεσα.. Οποτε μια ιδεα την εχω.. Με οποιο καιν κανω τι δουλεια μου προβλημα δεν εχω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα