vasilis.g Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα,εχτές έγινε αναβάθμιση της γραμμής μου σε ευρυζωνική,σύνδεσα το νέο ρούτερ που μου έστειλαν και όλα οκ,το μόνο πρόβλημα είναι ότι με κλειστό ρούτερ δεν λειτουργεί το σταθερό τηλέφωνο ( βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο ),υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργεί όπως πριν ανεξάρτητα από το ρούτερ? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από vasilis.g
simon27 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Απο οτι γνωρίσω όχι φίλε. Η ευρυζωνική σύνδεση κάνει χρήση του τηλεφώνου μέσω του ίντερνετ. Για αυτο όταν δεν δουλεύει το ρούτερ δεν θα εχεις τηλέφωνο.
vasilis.g Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση,απλά ήθελα να το κλείνω το βράδυ για λόγους ακτινοβολίας ,αν και λένε ότι είναι safe αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος.
simon27 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Τοτε μπορεις αν θες να κλεινεις μονο το Wi-Fi και οχι ολοκληρο το ρουτερ.
vasilis.g Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Σωστά αυτό θα κάνω,σας ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας.Επίσης είδα μεγάλη αύξηση της ταχύτητας του ίντερνετ έχει να κάνει με την αναβάθμιση?Δεν έχω αλάξει πακέτο,έχω σύνδεση εώς 24.
jkoukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μάλλον σε μετέφεραν σε καμπίνα οπότε έχεις συγχρονισμό σε VDSL αλλά με "κόφτη" σε 24/1 λόγω ADSL πακέτου που έχεις.
vasilis.g Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Επιτέλους,πλήρωνα τόσα χρόνια για 24 και είχα το πολύ 5,τώρα πιάνει πάνω από 20,ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις να είστε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα