Giot@_06 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό μου (500GB) ως αναφορά το μέγεθος των αρχείων που τελικά όντως περιέχει. Πρόσφατα είχα αποθηκεύσει κάποια αρχεία μια φίλης και τώρα δε βλέπω ούτε τα μισά! Αυτό με έκανε να ψαχτώ λίγο και τελικά βρήκα αυτό: 1) Μπήκα στον δίσκου μου και επέλεξα όλους τους αρχικούς φακέλους που έχω δημιουργήσει. Πάτησα ιδιότητες και άρχισε κανονικά να μετράει αρχεία και φακέλους. Μόλις σταμάτησε μου εμφάνισε: 2) Πήγα ο υπολογιστής μου ώστε να δω και από εκεί τα στοιχεία που μου δίνει και μου εμφάνισε: Όπως βλέπετε και εσείς έχω μια διαφορά της τάξεως των 11GB περίπου!!!!! Που μπορεί να είναι αυτά τα αρχεία και δεν εμφανίζονται αλλά ούτε προσμετρώνται στο σύνολο; Σίγουρα υπάρχουν και άλλα αρχεία και αυτό το ξέρω γιατί οι φάκελοι της φίλης μου ήταν περισσότεροι από τον ένα που μου εμφανίζει τώρα!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Giot@_06 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, δε ξέρω αν το είδε κάποιος αυτό το θέμα ή αν απλά δε γνωρίζει κάποιος για να το απαντήσει, γι αυτό ξαναγράφω ώστε να ανανεωθεί και να το δουν χρήστες. Ευχαριστώ, καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα